Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasiadka z przeeciwka

ZNAJOMA SIE WYLASZCZYLA WYGLADA TRAZ JAK KurWA

Polecane posty

Gość gość
Sąsiadko, wiem o co chodzi. Zostaw koleżankę, prawdopodobnie jej przejdzie. Zobacz, cały czas była przy sobie, czuła się brzydka, nieatrakcyjna, chodziła tylko w tym co jej pasowało, a nie w tym co chciałaby chodzić. W końcu wzięła się za siebie i schudła. Teraz może nosić to co zawsze chciała i trochę jej odbiło. Za tym idzie solarka, fryzjer, no bo jak już ciało fajniejsze, to i fryzura musi być. To jest tylko oznaka, jak ona była bardzo zakompleksiona będąc 20 kg cięższą. Teraz to nadrabia. Zwracając jej uwagę wywołasz atak agresji i świętą obrazę majestatu. Jedyne co możesz zrobić to pogadać z nią o solarium i to jeszcze jak samo z rozmowy wyjdzie. Tekst : a nie boisz się ze ci skórę zniszczy? - może spowodować lekkiego focha, ale koleżanka sie nie obrazi, ale tez już nad tą kwestią pomyśli. Zostaw, niech robi co chce, ja myślę, że jej trochę przejdzie. Ona się musi swoim ciałem nacieszyć i wszystkim pokazać, że ona też jest atrakcyjna.

robi sie na malolate bo wyschla jak szczur, cieniutka jest jak trzcinka, zero brzucha i tylko cycki stercza jak u gowniary.to jest kobeita wg was????media spaczyly wam gust

moze i tak, ale to troche glupie tak sie obnosic z tym ze sie schudlo, malo dojrzae podejscie, nie sadzisz?

Gość gość
to nie jest twoja sprawa jak ubiera sie ta kobieta i jakie ma wlosy guzik ci do tego ,jest dorosła i moze sie ubierac jak jej pasuje a jezeli ma fajna figure to czemu nie? jezeli cos jej powiesz choc nie masz prawa bo nic ci do tego jak wyglada to mozesz najwyzej narazic sie na to ze powie ci co mysli na twoj temat i to tyle... zajmij sie soba a nie tym jak ubiera sie twoja znajoma to smieszne jest i zalosne...

Gość gość
Piszesz autorko jeszcze o nagabywaniu przez facetów, bo taka a nie inna dzielnica. Ja rozumiem, ze się o nią tez boisz, ale jak kilka razy usłyszy niewybredne komentarze, to sama do tego wniosku dojdzie, że powinna w ciuchach stonować :)

Gość gość
mam pytanie. masz nadwage autorko?

nie, nie mam nadwagi:) prfzy wzroscie 170 waze 68kg.:) ona jest sporo nizsza a wyglada jakby miala max 45 hehheehe.chociaz cycki jej zostaly ale jak tak dalej pojdzie to i pewnie je ''zrzuci''

Gość gość
moze i tak, ale to troche glupie tak sie obnosic z tym ze sie schudlo, malo dojrzae podejscie, nie sadzisz? - nie, to nie jest głupie, to taka sama reakcja jak na atrakcyjność nowego super auta czy innego pojazdu. Kupując skuter, który jest naprawdę ładny nie chcesz się nim pochwalić? Albo super adidasy, czy kozaczki. Nie chcesz, aby koleżanki ci zazdrościły? Chcesz. To samo dotyczy ciała, które zeszczuplało.

Gość gość
zazdroscisz i tyle

Gość gość
Cytat: cycki sterczą jak u gówniary a u starszych kobiet to już nie sterczą? mają sflaczałe byc? x Prowokacja, nie ma aż tak głupich kobiet jak autorka

Gość gość
autorka jest nienormalna a h*j ci do tego jak wyglada i w co sie ubiera ta dziewczyna jak ci zal d**e sciska to sama sie tak ubierz i nie p*****l glupot ok??

ale chamidla zwas

Gość gość
autorka ma zwisy i zazdrosci ze laska schudła i ma sterczace cycki :D

Gość gość
cieniutka jest jak trzcinka, zero brzucha i tylko cycki stercza *** nosz k****a mac, z opisu laska wyglada super, czego sie do niej do******lasz???

bo jestem w szoku ze sie zmienila, proste

i to tak na niekorzysc, zwulgarniala

Gość gość
no to super, ze dziewczyna sie za siebie wzieła i sie zmieniła, moze i to szok, ale Ty ja cały czas krytykujesz, choc nie masz zupełnie do tego powodu

Gość anusia0002324
haha jeśli to nie prowo to masz świadomość że podałaś sporo szczegółów i twoja koleżanka siedzi może teraz na kafe i to czyta...Ale obciach :O

Gość gość
sąsiadko, piszesz, chamidła z was. Przepraszam cię bardzo, ale ja zaczynam tak myśleć o tobie. Napisałam ci, dlaczego taki ubiór u znajomej, a nie inny, a ty jadem zaczęłaś rzucać. Że 27 lat i miniówa, że robi się na małolatę itd. Zwracasz uwagę na dość fajne piersi z taką jakąś złośliwością (chociaż to może być tylko dobry stanik). Nigdy nie byłaś gruba, to tego nie zrozumiesz.

Gość gość
bo ubrała mini i szpilki to zwulgarniała?? chyba Cie p******** az strach pomyslec jak sie ubierasz

Gość anusia0002324
ludzi myślą że że w internecie są anonimowi i piszą głopoty które nigdy by nie powiedzieli głośno, a świat jest mniejszy iż nam się wydaje :)

taaa wg was wszyscy siedza tylko na kafe i czytaja szukajac info o sobie samych paranoicy

Gość gość
ale ty głópia jezdeś- fajna laska sie z dziewczyny zrobiła, chuda, włosy doczepione , minówa-Tobie co do tego? kto określił, jakl meżatki, matki mają się ubierać? sama mam 2 dzieciaków, fajnego męża, i....juz się nie mogę doczekać, kiedy włozę mini i szpileczki...i zobaczę ten błysk zazdrosći w oku lasek takich jak Ty-pozdrawiam, miłej zazdrosci zycze :P

Gość gość
trzeba byc bardzo załosnym zeby komus obrabiac d**e na kafe

Gość gość
i to tak na niekorzysc, zwulgarniala - ja ci napisałam że jej przejdzie. Makijaż bedzie miała z czasem łagodniejszy, mini się wydłuży o 5 cm, tylko jej ten "szok" i 'zachwyt" swoim szczupłym ciałem musi spowszechnieć. Nie widziałaś jej od lutego, jest maj. To jest 3 miesiące. Ona pewnie od 2 tygodni taka całkiem sucha chodzi. Ja bym się bardziej martwiła o jej zdrowie, bo te 20 kg (jak sama szacujesz, bo nie wiesz dokładnie ile) to trochę za szybko.

Gość gość
to nie twoja sprawa jest jak ona sie ubiera rozumiesz czy nie?? zazdroscisz jej i tyle wolno jej ubierac sie jak chce i nic nie zrobisz z tym nic... co najwyzej sama se wloz mini jak masz co pokazac ale z taka waga raczej nie polecam

Gość anusia0002324
Nie. wszyscy nie siedzą na kafe, ale sporo osób wchodzi...

Gość gość
ale ty głópia jezdeś- fajna laska sie z dziewczyny zrobiła, chuda, włosy doczepione , minówa-Tobie co do tego? kto określił, jakl meżatki, matki mają się ubierać? sama mam 2 dzieciaków, fajnego męża, i....juz się nie mogę doczekać, kiedy włozę mini i szpileczki...i zobaczę ten błysk zazdrosći w oku lasek takich jak Ty-pozdrawiam, miłej zazdrosci zycze jezyk.gif **** haha dokładnie, mam tak samo i lubie spojrzenia facetów którzy ida z zonami a zona w rozmiarze xxl, nie ma sie co dziwic ze faceci wodza wzrokiem za fajnymi d****i :)

Gość Zassa
PELIKANY Myślę, że autorka pisze o sobie - schudła i zaczeła ubierać miniówy i głupio się z tym czuje i tu szuka pocieszenia. Na 10000000000 % nie jest to historia jakiejś tam sąsiadki, bo by tak nie podkreślała, że mimo płaskiego brzuszka ma cycki :)

Gość gość
kto określił, jakl meżatki, matki mają się ubierać? sama mam 2 dzieciaków, fajnego męża, i.... dokładnie, ja mam męża 2 dzieci, 37 lat i potrafię wyjść na miasto w krótkiej kiecce i glaniakach. Kto mi zabroni? Nikt he he.