Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ma zrobić dziewczyna, która nie ma ani specjalnie figury, ani ładnej twarzy?

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 143
Jak dziewczyna ma dobre wcięcie w tali , to wogóle nie zauważam jej piersi .. Wtedy nawet nie wiem czy ma Biust A czy D .. Wcięcie przyciąga uwagę jak magnes

Gość gość
i nie przeszkadza ci, że ona nie ma piersi?

i nie przeszkadza ci, że ona nie ma piersi? przy takiej sylwetce nie przeszkadza wcale ... Lepiej miec małe piersi i talię niż duże piersi i brak talii . To moje zdanie

A taka figura ? niezbyt .. Nie jest zła , ale zbyt zaostrzona w niektórych miejscach moim zdaniem .. Powinna być bardziej krągła .. TAk jak chocby panie z dwóch ostatnich linków które wkleiłem ( kindgirls i youtube)

Gość gość
prawictwo, nie mieszaj lasce w lgowir bo jeszcze pomysli ze kazdy facet ma az takie wymogi

dobrze gdy linie przechodzą płynnie i nie tworzą nagłego załamania .. U pani którą wkeiłaś nie ma tej płynności w przejściach od jednej lini do drugiej , ma zbyt ostre kształty , ale ogólnie nie jest zle . dałbym jej 6,5/10

Natalia Siwiec ma bardzo dobre ciało .. Może nawet najlepsze ze znanych Polek .. Jedyny jej minus to silikony

dziewczyna którą wkeiłas ma potencjał. Ma talię i to jest niewątpliwie jej zaleta ... Oczywiscie może jeszcze popracować nad sylwetką , tak by bardziej przypominać dziewczyny z moich linków , /ale nawet na tym zdjęciu jest całkiem dobrze...

nawet bez photoshopa siwiec wymiata . Znakomita talia

Gość gość
Ale bioder nie ma krągłych. Niemniej, chciałabym być tak szczupła :)

Jest jeden sprawdzony sposób :) jeśli nie możesz wyglądać pięknie, wyglądaj JAKOŚ :) inaczej, znajdź swój styl, ubieraj sieoryginalnie, nie bądź kopią tysiąca ładniejszych lasek z ulicy...może jakoś fajnie pofarbuj włosy :) spraw żeby ludzie oceniali Ciebie jako całokształt, a nie oceniali szczegóły wyglądu. I przede wszystkim nie myśl o tym za dużo i nie wpadaj w kompleksy

Gość gość
Już mialam taki etap :) nie cierpię kopiowania... od cyber goth (elementy) przez gothic lolitę i tym podobne :D mam też kolczyki w paru miejscach dość nietypowych.. teraz się ubieram elegancko, ale nie mogę nawet założyć ładnej ołówkowej kiecki ze względu na krzywe i krótkie łydki, nawet NIE WIECIE, jak mnie to denerwuje, bo uwielbiam elegancki styl..

Gość gość
dziewczyny jesteście za przeproszeniem durne, pytacie prawictwa a ten z mina eksperta odpowiada co ojest dpowiednie, co to jakiś znawca? który nawet nie zaroochal. niech spieprza na szczaw, tez tu potrzebny. i żeby nie było jak to na kafe- mam figure klepsydry, ladna talie, tylek i biust też wiec mam się czym pochwalić,a nawet gdybym nie miała to i tak bym się tym nie przejmowala, glupota jest pytanie facetow co jest fajne a co nie, każdy ma wlasny gust, a wy się przejmujecie, zaakceptujcie się i badzcie niezależne od zdania tych zlamasow:D

Jezeli wiesz co poprawić to już osiągnęłas połowe sukcesu .. Sa kobiety jak na przyklad Grycaki czy Ewa Farna , którym sie wydaje zę ich sylwetki mogą być dla kogoś atrakcyjne .. Niestety nie mogą .. No chyba , ze dla desperatów

Gość gość
to może porozmawiajmy o tym jak powinni wyglądać faceci.. dlaczeo wszyscy nie mają wyrzeźbionej klaty, pięknych bicków i szerokich barów?? właściwie to faceci mają prościej, powyciskają na siłce i mają.. a dziewczyny mają trudniej z sylwetką

I tutaj nawet nie o to chodzi byś miała ciało dokładnie takie jak u pań w linkach , które wkleiłem.... Ważne jest to , że wiesz co możesz w sobie poprawić .. I nawet jesli zmienisz się o mniej niż zakładałaś , to i tak osiągniesz sukces .. W końcu twoja sylwetka będzie lepsza niż była .. Nie chodzi o doskonałośc , a o to , by było lepiej niż jest .. A zawsze może być lepiej . Prawda ?

Gość gość
ty masz tu najmniej do gadania prawictwo, gdyby taka farna cie zechciała to bys poleciał jak pies za kielbasa :D mało tego, czemu nie maja męskich sylwetek? http://www.sfd.pl/sylwetka_fitness_-t972748.html same miesnie przecież nie wystarcza do tego minimum przecietna twarz, i ogolne dbanie o siebie babki za mało wymagają, wiec nie dziwnego ze wyrasta takie mentalne i fizyczne byle co

Obecnie Farna ma obwód uda większy od mojej głowy .. Nie sądze bym mógł na nią polecieć. Przyznaje dawniej wyglądała dobrze http://www.youtube.com/watch?v=crDL5Gcn0Rs Ale to przeszłość .

Gość gość
poleciałbyś na nią gdyby cie cisnelo

2 kebaby dzienniei i porcja frytek robią swoje

Gość gość
Nie przejmuj sie. Ja mam ladna figurke, szczupla, duze wciecie w talii, ksztalta tam gdzie trzeba. Z twarzy tez tragedi nie ma. Z charakteru podobno ok, a jestem sama.

Gość nie wierzymy
Nie przejmuj sie. Ja mam ladna figurke, szczupla, duze wciecie w talii, ksztalta tam gdzie trzeba. fota w bikini udowodnij

Gość gość
prawictwo a ty intenstywnie pracujesz nad sylwetką? chodzisz na siłownię, robisz brzuszki? biegasz? dbasz o dietę? bo ja nie to zamilknij. Facetom się wydaje że kobiety całe życie będą sobie wszystkiego odmawiały, czas spędzały na siłowni, depilacji, solarium żeby potem jakiś przeciętny czy brzydki facet mógł je podziwiać. Nie wiem czemu przeciętniakom się wydaje że mogą wymagać modelki.

Niektorzy faceci nie muszą chodzic na siłownie . Maja naturalnie piekne ciało . Zreszta z silownia latwo przesadzic .. Wtedy wygladasz jak kark ..