Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ma zrobić dziewczyna, która nie ma ani specjalnie figury, ani ładnej twarzy?

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 143
Poza tym pamietaj ze ja nie mam dziewczyny .. Więc nie musze golić moszny systematycznie i tak nikt mi w majtki nie spogląda .. Poza tym nie jestem otyły ..

Gość gość
no to ja też nie jestem otyła, jestem szczupła, a mimo to czepiają się mojego płaskiego tyłka! skoro facetom wystarcza że nie są otyli, to dlaczeo babek się czepiają, nawet kiedy są szczupłe? trololo

tutaj nikt nikogo się nie czepia . Sama autorka napisała , ze ciało ma przecietne i kompleksy ..z tego powodu My staramy sie jej doradzić jak pozbyć sie kompleksów .... Na przyklad padła propozycja gorsetu ..

Gość gość
myślę, że nie jest tak źle z Tobą :) powinnaś bardzo ładnie wyglądać w spódnicy w talii takiej trochę za kolana skoro ich nie lubisz, albo w sukience odciętej właśnie w talii. jak złapiesz trochę opalenizny to będzie mniej widać żyły. i najważniejsze uśmiechaj się ;) ja też jestem strasznym bledziuchem i mi wszędzie widać żyły ale taka skóra jest dużo delikatniejsza i przyjemniejsza w dotyku. właściwie każdy facet z którym byłam mi to mówił.

Gość gość
a ja mam 154 cm wzrostu

Gość gość
gość no to ja też nie jestem otyła, jestem szczupła, a mimo to czepiają się mojego płaskiego tyłka! skoro facetom wystarcza że nie są otyli, to dlaczeo babek się czepiają, nawet kiedy są szczupłe? trololo bo się dowartościowują w ten sposób. nawet 90/60/90 się będą czepiać bo cośtam. a jak nie to chociaż w drugą stronę, że za seksowna jesteś i się inni na Ciebie patrzą. jak tyłka swojego nie lubisz to zawsze są przysiady. ja bym chciała mniejszy i w ogóle chłopięcą sylwetkę a mam pomimo sporej niedowagi tyłek i szerokie biodra.

Kiedyś myślałam jeszcze, że mam niezłą figurę, ale.. nie mam. Widziałam się w takim wielkim lustrze i trochę byłam w szoku, odsłoniło całą prawdę o mojej figurze Jezeli będzie poprawa , to być może pozwoli jej to poczuć się lepiej . Będzie pewniejsza siebie ?

Gość gość
Jak zwykle macie problemy z duupy wyjęte !

Gość Emme89
ja wcale nie jestem jakoms pieknoscia, ale faceci sie za mna ogladaj. mam 155 cm wzrostu co dla mnie jest za malo:/ wiec nosze buty na obcasach,koturnach. To wysmukla sylwetke. Chodze na silownie i zrowo sie odzywiam. Dzieki temu jestem szczupla, mam wciecie w talii i plaski brzuch. Do tego ubieram sie w miare elegancko. Mieszkam w Niemczech i tutaj wiele dziewczyn nosi adidasy, leginsy i t-shirty. Ja w butach na obcasach i jakiejs eleganckiej bluzce wyrozniam sie z tlumu i zwracam na siebie uwage. Musisz znalezc swoj styl ubioru, cos co bedzie ladne i jednoczenie nie krzykliwe. Makijaz jest tez wazny. Moze czarna kredka do oczu, roz, szminka. Moze beda c***asowac okulary? Ja nosze kujonki i uslyszalam juz pare kompementow:) No i wlosy. Odpowiednia fryzura tez pomaga:)

Gość gość
właśnie niedawno kupilam sobie nowy kolor różu, i przyznam że teraz fajnie to wygląda, wcześniej miałam niepasujący odcień, teraz po przeanalizowaniu swojego kolorytu cery i rad na necie kupiłam inny :) szminki czasami używam, choć mam z natury i tak dość czerwone usta (tylko szkoda, że nie są bardziej pełne.. ale używam czasem połyskujących, jasnych szminek, żeby je powiększyć). Kujonki? Hmm, nie przepadam za nimi, ale za to jak kiedyś korekcyjne okulary koleżanki założyłam, to ludzie się śmiali że wyglądam jak sexy sekretarka :P jeszcze mam zamiar kupić sobie odżywkę do rzęs, po której dłuugie rzęsy rosną, to też może mi pomoże :) nienawidzę sportowego stylu, brrr. Ja zakładam tylko buty na obcasie, małym czy większym, nigdy balerinek, a bluz mam dwie które zakładam na jakieś wyjazdy albo do uprawiania sportu.

Gość gość
jak jestes nieatrakcyjna to w*********j

Gość gość
;/