Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdarzenie na faktach co robic

Polecane posty

Gość gość

Od razu przejde do sedna. moj tesc(45 lat) zdradzil moja tesciowa z mojego meza(27 lat) byla dziewczyna( 26 lat) dodam ze tesc ma firme i duzo $$$ ale to mnie nie interesuje, i od tego moemntu w tej rodzinie dzieja sie takie zeczy ze masakra, co chwile klotnie, afery, wymyslanie, kazdy klamie, oczernianie kazdego po kolei, masakra, tego nie da sie zniesc, a moj nazeczony nie ma ani matki ani ojca, kazdy z nich robi mu pod gorke ze wszystkim, okradaja go( maz pracuje razem z tesciem w tej firmie), obgaduja, wymyslaja ze glodzimy syna i po calej rodzinie wydzwaniaja i pierdziela takie smieci ze tragedia np. ze ja jestem pasozyten chociaz pracuje i mam swoje pieniadze, np. ze ostatnio tesc ze swoja nowa zonka zrobili nam zakupy bo ie mielismy co dziecku dac jesc - paranoja!! i tak caly czas na glowe idzie dostac. tesc ze swoja nowa zonka sieja taki ferment w rodzinie ze masakra, ta zolza probuje ze wszystkich sil odebrac mu ojca i wywalic go z firmy, do wnuka w ogole nie przyjezdza na urodzinach nie byl ani razu syn 3 lata, a jak synek byl maly to dzwonil po rodzinie i gadal ze jest opozniony!!! powiedzcie mi co robic w takiej sytuacji... Jak widzimy sie z tesciem na komuniach czy cos podchodzi do mnie i obgaduje do mnie meza to jest chore a pozniej idzie dalej i gada ze ja to ja tmto, masakra... Zonka tescia takze nie jest niczemu winna, leci na kase i tylko na kase i gada tesciowi rozne smieci(to jest potwierdzone) a tesc z klapkami na oczach jej wierzy i nie przetlumaczysz. Poradzcie co zrobic jak ich pokonac tym co sami robia? jak im pokazac ze nie jest tak jak oni mysla, bo juz sama nie wiem

Gość zewnatz
prosze poradzcie mi cos...

Gość gość
dziewczyny prosze was, co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość gość
ignorowac wszystko nie sluchac zadnych plotek i z nikim na ten temat nie rozmawiac,byc tylko na dzien dobry tylko ignorowanie da skutek,jak bedziesz tlumaczyc to i tak poprzekrecaja i bedzie ze to ty powiedzialas.a jak ktos z rodziny np.tesc bedzie do ciebie na kogos gadal powiedz ze cie to nie interesuje i ze masz swoje sprawy IGNORUJ

Gość niepojete aby
dorosly facet sie tak zachowywal pod impulsem jakiejs malolaty, pieniadze nie sa najwazniejsze

Gość ludzia pieniadze
siadaja na mozg, kazdy ma swoje priorytety - niestety

Gość gość
taką babę to tylko zabić trzeba!

Gość co za historia
z piekla rodem

Gość gość
i pojsc za nia siedziec? za to szmaci...sko nigdy w zyciu, predzej karma sama ja dopadnie...