Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamjuzwszytskiedosc

mąż mnie strasznie wkurza chyba się rozwiodę

Polecane posty

Gość mamjuzwszytskiedosc

No już nie mam siły do mojego męża. Jesteśmy parą już 10 lat,po ślubie kilka lat. Odkąd urodziło się dziecko mój mój mąż mnie strasznie denerwuje. Nie sprawdza się w roli taty i męża. Nic mi nie pomaga, chodzi tylko do pracy. Ja muszę zadbac o domy lacznie z cieknącym kranem, wszytskimi sprawami samochodowymi (maz nie ma prawka i go to nie interesuje). Ja skręcam meble, latam z dzieckiem po lekarzach, organizuje wakacje, dosłownie dbam o wszystko. W dodatku ja też pracuję zawodowo na pol etatu. I do tego wszystkiego brakuje mi czulosci. Mąż mnie nie zadowala w lozku, w zasadzie jeśli chodzi o seks to jest strasznym egoistą. Jak mogłam tak sobie zniszczyć zycie. Jestem kompletnie nieszczęśliwa. A miało być tak pięknie.

Gość gość
faktycznie i tak juz zyjesz jakbys była samotna matką, współczuje, rozwód może byc wybawieniem z Twojej sytuacji

Gość gość
to trzeba było go dobrze poznac przed slubem, poza tym która normalna dziewczyna bierze cielaka który nie potrafi nic naprawić itp. od razu przypomniała mi się moja znajoma której maz tez nic nie robi tylko praca i komp. pojedz mu po ambicji, powiedz ze nie wychodzilas za leniwa babe tylko za mezczyzne, przynajmniej mialas taka nadzieje, a skoro się nie sprawdza to chyba czas go wymienić :) może się przestraszy

Gość gość
mam podobnie,czuje sie jak samotna matka i jeszcze chłopa na karku,będzie mi lzej jak go rzuce,porazka

Gość gość
do cieknacego kranu, wolaj fachowca, przystojnego fachowca, bierz kase od chlopa i plac przy nim za robocizne, do skrecania szafy to samo, do auta to samo! wakacje organizuj dla siebie i dziecka, a on niech siedzi na d***e. z czasem moze zrozumie i poczuje ze faktycznie nie jest do niczego potrzebny. przykre to naprawde, ale jak kobieta pokaze ze potrafi zrobic doslownie wszystko i sobie radzic to facet sie rozleniwia totalnie. faceci cholera no.