Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzqqqq

pytanie TYLKO do MEZCZYZN potrzebuje porady

Polecane posty

Gość zzzzqqqq

na spotkaniu u znajomych poznalam pewnego faceta,od razu dalam mu jasno do zrozumienia,ze nie mam ochoty na wymiane numerow ani spotkanie,co niebardzo do niego dotarlo.jednak jak pech to pech.okazalo sie,ze facet mieszka tylko kilka ulic dalej i zaczynam go spotykac w sklepie czy innych miejscach.mowie mu,ze nie jestem zaiteresowana ta znajomoscia,a ten dalej swoje:Oniestety,bajeczka o mezu i dzieciach nie przejdzie,bo juz sie dowiedzial od moich znajomych,ze jestem singielka.jak mam sie od niego uwolnic?jest natarczywy,jak mnie widzi to zachodzi od tylu i lapie za ramie,facet ma zero dystansu.prosze o porade:(

Gość gość
Palnij w pysk i się odczepi raz na zawsze

Gość zzzzqqqq
albo odczepi albo mi odda:O

Gość gość
Oznajmij mu np. że jesteś lesbijką.

Gość foch na dzien dobry
Moja znajoma miala podobnie. Za ktoryms razem jak facet znowu ja zaczepil spytala czy nie pozyczylby jej 15 tysi bo ma cholerne dlugi w providencie. Od tamtej pory ma spokoj, gosc udaje ze jej nie zna

Zacznij udawać idiotkę, wstydu mu narób szybko zwieje. Tez tak miałam, tylko musisz się odważyć :)

Gość zzzzqqqq
z tym dlugami to dobre:)a nie bede wymyslac,ze jestem lesbijka,bo niektorzy faceci lubia takie kobiety´´nawracac´´.dobrze,ze on nie ma mojego adresu albo numeru:O