Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyruszam w swiat

Faceci sa nienormalni podrywaja mnie jak ide z dzieckiem!!!!1

Polecane posty

Gość wyruszam w swiat
no ok, ale czy szorty naprawde sa az tak wyzywajace???no prosze waas! albo ladna, krotka letnia sukienka mini?nie popadajmyw paranoje, nie paraduje ztylkiem , brzuchem i biustem na wierzchu, zmalowana i natapirowana.maz mi powiedzial,ze nic nie poradze ale mam taki rzucajacy sie w oczy wyglad i juz.zawsze tak bylo i nic na to nie poradze, a w upal nie bede chodzic w ciuchach w ktorych splyne potem tylko dla tego ze jacys prostacy sadza chamskie teksty.jak reagowac?moze powiedziec ze zaraz zawolam meza to ion sie znim chetnie umowi, ale na sparring?

Gość wyruszam w swiat
poza tym mam ledwie 25 lat a wygladam nawet na mniej bo czasem prosza mnie o dowod w sklepie przy okreslonych zakupach, nie bede sie wiec ubierac jak stara baba

Gość gość
zawsze bardzo latwo mozesz ucinac, moja zona stosuje technike -sory ale z brzydalami to ja nawet nie gadam i dziala w 100% nigdy juz drugi raz nie zagaduja:-D

Gość gość
chyba troszkę tępa dzida z Ciebie:) pozdro

Gość wyruszam w swiat
czyli ze co, z waszych wypowiedzi wynika ze jak ktos jest zgrabny , nie nosi ciuchow-namiotow i nie straszy twarza to automatycznie jest wyzywajaca d****a?

Gość gość
nie ma rady na takich meneli ja kiedys szlam w spodniach dlugich dzinsowych i bluzce z krotkim rekawem, wyprzedzilam pijanego starego buraka a on och ale dupcia. takze nie ma na to rady. jedyne co ci moge poradzic to chodz w szerokich rzeczach, zaniedbana ale nawet ja bym z takiej rady nie skorzystala. faceci byli sa i beda mysleli tylko o jednym szczegolnie podpici. a wierz mi ze lepiej z takimi nie wchodzic w dyskusje bo jeszcze ci krzywde zrobia. najlepiej ich ignorowac albo rzucic tylko np: nie dla psa kielbasa.

Gość gość
można się ubierać zwiewnie, ale z klasą

Gość znawca__
Dobra, kończe się tu wypowiadać bo widze że Twoja głupota jest bezdenna. Cały czas pitolisz to samo, jakbyś w ogóle nie czytała co do Ciebie ludzie piszą. Chodź na ulicy nawet na golasa, pozdro

Gość wyruszam w swiat
dokladnie, jak sie mieszka w dodatku niestety na takiej dzielnicy jak ja to nawet jak w worek sie ubierzesz to i tak nic nie da.

Gość nie da się ukryć
Niestety również widzę, że nie dociera ... czasami ładna buzia i reszta ida w parze z małym ogarnięciem. Ale przynajmniej zostaje Ci ta ładna buzia. Powodzenia mimo wszystko :)

Gość wyruszam w swiat
wszyscy sugerujecie, zeby nie eksponowac wdziekow, ubierac sie ''maskujaco''.czy to nie jest przypadkiem dyskryminacja? wszyscy podnosza larum nt. niewybrednych komentarzy o LGBT,ale jak juz kobieta smie sie poskarzyc ze ja zaczepiaja, to zaraz ona jest winna. Jak zg***tem, sama sobie winna bo zalozyla spodnice,chory kraj i chora jest wasza mentalnosc.wsyztskich do jednego wora, jak jestem ladna= glupia. dzieki, pozdrawiam

Gość gość
baba moze chodzic ubrana jak chce nawet nago i nikt nie ma prawa jej przez to napastowac. Tu jest malo inteligentne typowo zacofane polskie spoleczenstwo.Dlatego tak mysla Twoj stroj to Twoj wybor

Gość wyruszam w swiat
widze, ze myslisz, jak ja. nikt nie ma prawa sadzic chamskich komentarzy do nikogo, niezaleznie od stroju, to fundamentalna kwestia kultury osobistej, a tej jak widac, brak

Gość gość
Ubieraj się modnie, z gustem i nie prowokująco. Nikt ci nie mówi żebyś ubierała się w drelich! Jaki rozum, taka mowa.Masz zadatki na dupodajkę dlatego tak się ubierasz i zaczepiają cie menele.Do kogo te pretensje? Nie rozumiem?Wtedy nie zaczepia cie menele.

Gość wyruszam w swiat
i ci, co na mnie tak najezdzaja, ze ubieram sie wulgarnie, w upal zakladajac mini i koszulke na ramiaczxkach - co mi radzicie, jak ubrac sie na plaze?bikini odpada, bo tak chodza tylko callgirls, prawda?

Gość wyruszam w swiat
skad wiesz, ze mam zadatki na dupodajke????/znasz mnie ? jak mozna o kims tak mowic nie widzac go na oczy???? dziewica bylam do slubu, maz to moj jedyny partner. a ze wygladam to nie znavzy, ze jestem. poza tym skoro szorty lub mini robia z kobiety automatycznie dupodajke, to latem polska jest pelna k***w.tak idac twouim tokiem myslenia, rzecz jasna.

Gość Ewa_27_
Kolejny temat który pokazuje jakie baby są głupie. Tak, mówie to z pełną odpowiedzialnością jako przedstawicielka tej płci. Zamiast wysłuchać konstruktywnych rad tylko drze się i wygaduje trzy po trzy. Widać że chcesz się tylko wygadać, a nie czytać jakiekolwiek rady. Dobra, więc wygadaj się, czytamy Cię.

Gość wyruszam w swiat
dostalam 2- 3 konstruktywne rady od kobiet, ktore pzrezyly podobna sytuacje. reszta tylko krytykuje stroj, ktory wg nich jest wyzywajacy, choc nawet go nie widzialy.

bo faceci to generalnie idioci :) Ja tez chodze w krótkich spodenkach a mam ponad 30lat i tez czasem słyszę komentarze. Aczkolwiek "milsze" :) Nie zdarzyło mi sie, zeby mnie ktoś po tyłku obmacał, no sorry! Nie poradzisz, facetom sie wydaje, ze im wolno- no a świadczy to raczej o ich buractwie niz o Tobie.

Gość wyruszam w swiat
raz jeszcze pytam -skoro jestem szczupla, opalona i mam biust, to bikini nie dla mnie, bo bede wygladala wyzywajaco, tak? tylko stroj jednoczesciowy i pareo?

Gość gość
A ja tam myślę, że autorka ma rację, przynajmniej w pierwszym poście, bo potem niewiadomo o co się ciska. Faceci powinni się inaczej zachowywać, a głównie nie powinni dotykać. Jak chcą zagadać, to przecież mogą powiedzieć "jest pani bardzo ładna", ale pewnie mówią raczej "ale dupa, brałbym", a to od nich zależy ich poziom kultury, nie od dziewczyny w spodenkach.

Gość wyruszam w swiat
ta akcja na przystanku tak mi podniosla cisnienie ze mialam ochote strzelic tego dziada w psyk, tylko obecnosc corki mnie powstrzymala. bYL to facet na okolo kolo 60, moze nawet po, o lasce...nigdy bym sie cxzegos podobnego nie spodziewala,odwracajac sie bylaam pewna ze zobacze jakiegos podpitego dresa. pozory myla. ohyda. to o facetach zle swiadczy, nie o mnie.

Gość wyruszam w swiat
wlasnie, jak ktos powie cos milego, to sie usmiechne i podziekuje, choc uwazam, ze powinni sie powstrzymac od jakichkolwiek komentarzy, widzac, ze prowadze za reke dziecko.to przeciez taki ''glejt'', widac, ze jestem ''nietykalna, poza zasiegiem'' i nie w glowie mi durnoty

ojejku, no jak tak bardzo Ci to przeszkadza to zmień styl ubierania sie i tyle. Ja na miłe komentarze się uśmiechnę, na chamskie spojrzę z politowaniem i idę dalej. Faceci są jacy są, nie zamierzam zmieniać swiata, więc to olewam. A Ty przeżywasz jak mrówka okres :) Więcej dystansu.

Gość wyruszam w swiat
jakbym szla sama, olalabym to.chodzi o obecnosc dziecka.

Gość ewelinka929
co za ułomy tu siedzą wszyscy bronią zapijaczonych meneli , to nie autorka ich zaczepia, a oni ją. Jak idzie zapocony menel bez koszulki to cz autorka go zaczepia bo jest "wyzywająco ubrany" ? :I Tu chyba siedzą na kafeterii te menele co zaczepiają koboety.

Gość wyruszam w swiat
ewelinka, mam dokladnie to samo wrazenie, co TY. wszyscy zwalaja na mnie wine, ze w upal, na meczace zakupy smialam zalozyc bluzke na ramiaczkach i krotka spodnice, zeby jakos wytrzymac targanie siat, pilnowanie dziecka i zar lejacy sie z nieba nie pocac sie jak swinia:(

Gość ewelinka929
dokłądnie, co za chore podejście , to menel może sobie chodzić zspijaczony śmierdzący opalac wielki brzuch od piwa i zaczepiać matki z dzieckiem tylko dlatego, że nie mają spódnic za kolano? :O naprawdę wstydziłyby się takie osoby co takie śmieci wypisują

Gość wyruszam w swiat
co z tym dzieckiem?dziwi mnie i bulwersuje, ze pozwalaja sobie na wulgarne zaczepki widzac u boku kobiety male dziecko. Zero jakiejkolwiek kultury, wyczucia i wrazliwosci.Ale z drugiej strony - od kogo wymagac....