Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyruszam w swiat

Faceci sa nienormalni podrywaja mnie jak ide z dzieckiem!!!!1

Polecane posty

Gość ewelinka929
zwolenniczka konkubinatu ma prawo się przejmować , gdy idzie z dzieckiem i śmierdzące menele mają czelność ją zaczepiać a nawet dotykać! W momencie gdy ona ma dziecko pod swoją opieką , ma się jeszcze użerać z menelami śmierdzącymi bez honoru i wychowania? To jeśli np. idzie ojciec z dzieckiem i nie ma koszulki to ja mam prawo go dotykać po d***e i zaczepiać?

Gość wyruszam w swiat
widze, ze mnie rozumiesz, ewelinka. Tylko kobieta narazona na takie sytuacje, z dzieckiem pod opieka moze wiedziec, co sie czuje w takiej chwili:(

Gość gość
taki jest ten swiat..albo sie dostosujesz...albo walcz, a jak to przy walce...można zginąć

Gość ewelinka929
Tak, ci co bronią tych meneli są albo sami są menelami albo pustakami ostatnimi. A rada to chyba tylko taka, żebyś zapamiętała to menelstwi i brat / ojciec / mąż ręcznie im wytłumaczył, że mają Cię nie zaczepiać, może wtedy by się zastanowił drugim razem pijaczur jeden przed zaczepianiem kobiety z córeczką.

no mnie też wiele rzeczy dziwi i bulwersuje- ale nie przeżywam tego jak autorka. Ludzie niby nie maja prawa kraść- a to robią. Nie maja prawa g*****ć- a to robią. Czy z dzieckiem, czy bez- jakieś macanie kobiety po tyłku jest niedopuszczalne- podkreśliłam to w mojej pierwszej wypowiedzi. Jeśli autorkę często spotykają tego typu zachowania facetów- powinna przemyśleć temat sposobu ubierania się. A mówie to dlatego, ze sama ubieram się w krótkie, letnie sukienki czy szorty- i owszem, zdarzaja sie komentarze- ale nigdy w stylu "o jaka d**eńka". Więc moze warto przemyśleć skąd takie gwizdy czy macanie po tyłku kobiety z dzieckiem? I tyle.

Gość ewelinka929
nie, nie taki jest świat. Tacy są menele w Polsce wychowani przez matki menelki zapewne, bo normalny porządny facet nie ośmieliłby się nagabywać bezbronnej kobiety z córeczką. Tak może zrobić tylko śmieć bez honoru, co mu alkohol resztki mózgu wyżarł.

Gość wyruszam w swiat
dla mnie oni wszyscy wygladaja jednakowo...szkoda rece brudzic poza tym.bede ich werbalnie tonowac:D

Gość ewelinka929
zwolenniczka konkubinatu - ja pierdzielę to ona ma się zastanawiać czemu ją jakiś frajer złapał za tyłek? To jak po ulicy szedłby przystojny tatuś opalony bez koszulki z małym dzieckiem to mam prawo za nim leźć i go klepać po doopie , bo jest bez koszulki????????????? I on miałby się zastaanaiwać jaka wina jego jest w tym, że jakaś idiotka lezie za nim, gwiżdże i klepie po doopie???? Czemu kobiety są przeciwko sobie i jedna drugiej każe się zastanawiać czemu frajer dotknał jej tyłek :O:O:O:O:O

Gość gość
z facetami tak zawsze a juz w ogole trudno to zrozumiec :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość wyruszam w swiat
wiecie co, teraz zaczelam sie obawiac tego wyjazdu nad morze. Maz jedzie z nami tylko na 10 dni, bo ma takie a nie inne uklady w pracy i dluzszy urlop odpada. Ja bede z corcia 3 tygodnie dluzej. I skoro tutaj w miescie spotykaja mnie takie akcje, to az strach pomyslec, co bedzie nad mozrem, jak naparwde bede chodzic bardziej odkryta niz zwykle.I co, beda mnie zaczepiac, suponujac ze jestem samotna mamusia szukajaca sezonowego tatusia dla corki? chory ten swiat:(

Gość ewelinka929
jak beda agresywni to po prostu na policje dzwon

no autorka juz trzy strony analizuje temat, wiec i pozastanawiać się skad takie zachowanie ma czas:) A czy ja jestem przeciwko niej? Nie chcę się powtarzać, ale już w pierwszym poście potępiłam zachowania tego typu. Dałam tylko radę, ze jeśli to u niej takie nagminne to może przemyśli ten swój ubiór. Co więcej moze zrobić na Boga? W pysk walić? No nie, bo, jak sama pisze, z córa idzie. Werbalnie się ciepac? no można spróbowac. Tylko po co? Zlac temat to im sie odechce.

Gość wyruszam w swiat
boje sie ze beda zaczepki, a pzreciez nie bede siedziec w domu cakymi dniami, nie po to jade z corka na wakacje

Gość wyruszam w swiat
ja tez chce sie ladnie, wygodnie, komfortowo, wakacyjnie ubrac, a nie byc strerowana i ogranicxzna pzrez meneli:( i byc zmuszana do noszenia ciuchow jakich nie lubie

Gość ewlinka929
ok zwolenniczka konkubinatu autorko - to jak stoją z piwskiem to dzwon na policje ze nachlani zaczepiają kobiety z dziecmi

Gość gość
Nad morzem będzie pełno dziewczyn i sporo pewnie ładniejszych i zgrabniejszych od Ciebie. Każda będzie w stroju kąpielowym. Nie będziesz tam jedyna kobiet. Nie rób z siebie nie wiadomo jakiego cudu świata. Zachowuj się normalnie i tyle. Z drugiej strony co to za mąż który nie potrafi zorganizować rodzinie bezpiecznego pobytu. Znajomych wogóle nie macie? By razem pojechać?

Gość gość
Autorce tylko życzyć deszczowej pogody przez cały pobyt nad morzem, nie będzie zaczepiana przez nikogo:) peleryna i kalosze skutecznie zasłonią jej niewątpliwe wdzięki. Nota bene, skąd się takie idiotki biorą? :D

Gość wyruszam w swiat
nie mamy takich bliskich znajomych, zreszta nie potrzebuje znajomych na urlopie, chce wypoczac od wszystkiego, od ludzi z pracy etc. i nie czepiaj sie mojego meza, co to we ogole za insynuacje ze nie potrafi zapewnic bezpiecznego wypoczynku?wszedzie moga sie trafic dewianci, zlodzieje, zboczency, nikt nie da gwarancji bezpieczenstwa.i to nie jego wina, ze nie moze dostac dluzszego urlopu, dobzre, ze choc tyle wyrwal.i nie mowie, ze jestem cudem swiata, jestem atrakcyjna, jak wiele innych kobiet

Gość wyruszam w swiat
z niektortych to jad sie az wylewa, zazdrosnice

Gość gość
Nie prowokuj to nie będą Cię zaczepiać :-o

Gość wyruszam w swiat
czym ja prowokuje???? dzieckiem???/ogarnij sie

Gość gość
Ubiorem :-o czemu ciągle o tym dziecku wspominasz? Myślisz, że jak idziesz z córką to jesteś nietykalna?

Gość gość
Sorry ale do zazdrości mi baaaardzo daleko :) sama super wyglądam i potrafię sobie poradzić z niechcianymi komentatorami. Poza tym nigdy żaden facet nie powiedział tego w taki sposób! Nawet zwykły robotnik drogowy potrafił kulturalnie powiedzieć ale Pani zgrabna lub ładna! A nie ale fajna dupa.. No sorry coś musi być na rzeczy. Raz w kolejce Pan niby przypadkiem dotknął mojego pośladka- odwóciłam się i prosto z mostu powiedziałam że nie życzę sobie takie zachowania! Nie masz języka w gębie? Wogóle wydajesz się taką sierotką która sobie nie radzi. No ale noe mój problem. A co do Twojego męża będę się czepiać. Mój zawsze staje na wysokości zadania by obie z córką miały fajne i bezpieczne wyjazdy. No ale widziały gały co bray. I wspólczuje że nawet nie macie przyjaciół z którymi można wybrać się na wakacje. Przecież nikt nie każe chodzić za nimi krok w krok. Każdy robi co chce, a zawsze możesz tego kogoś prosić jak się czujesz zagrożona z córką by Ci pomógł czy posiedział z Wami na plaży.

Gość ewelina929
gosc 13.52 - jak twój mężuś ściągnie koszulkę w upał to będę za nim szła i gwizdała a na koniec poklepię go po doopie - to nie bedziesz miec pretensji mam nadzieje

Gość ewelina929
i powiem twojemu mężowi "nie prowokuj tym torsem, to nie beda cie zaczepiac! Ch..j mnie obchodzi, ze ci gorąco, jak idziesz bez koszulki to oznacza, że mnie prowokujesz, więc mam święte prawo cię zmacać i wygwizdać!"

Gość wyruszam w swiat
tak, do tej pory myslalam, ze jestem nietykalna idac z dzieckiem.zycie brutalnie mi uswiadomilo, jak mocno sie mylilam.nie wspoczluj mi meza, bo ja akurat jesrtem z niego bardzo zadowolonba, a to, ze pilnuje roboty to tylko plus dla niego. co do znajomych, nie nalezymy do rozrywkowych osob, najlepiej czujemy sie we wlasnym towwarzystwie i nie mamy jakiejs paczki przyjaciol, nie potzrebne nam to do szczescia.

Gość gość
no ale świat jest taki, dlatego, że nawet inne kobiety natychmiast wybiegają z radami "ubieraj się mniej wyzywająco", albo ocenami "prowokujesz". A mężczyzn nikt nie upomni, bo wiadomo "taka jego natura". W krajach islamskich, kobieta zakutana po oczy, ale idąca sama w biały dzień, też prowokuje, bo "męska natura". Bo tam kobieta sama chodzić nie może. Muszą chodzić grupami. Z kolei w prymitywnych plemionach kobiety chodzą z piersiami na wierzchu i jakoś nie jest to prowokacyjne. Wszystko kwestia kultury.

Gość ewelina929
normalna KOBIETA by nie dała takiej rady, 30 stopni upału i w spodnicy przed kolano nie można iść i grzać się w upał przez pijaków ? Ja bym na takich na policję dzwoniłą, że chleją i matki z dziećmi zaczepiają

Gość gość
Ale co ma dziecko do rzeczy? Masa ludzi ma dzieci, a jest samotna, nie ekscytuj sie bo nie ma czym. Ja jestem samotna mamą, jest wiele osob jak ja i co , nie moga miec juz zycia bo maja dziecko?