Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyruszam w swiat

Faceci sa nienormalni podrywaja mnie jak ide z dzieckiem!!!!1

Polecane posty

Gość wyruszam w swiat
moze to przez wlosy.....sama nie wiem,nie maluje sie, nie sa farbowane, ale kumpela mi powiedziala ze rude lwosy sa same wsobie wulgarne i powinnam przemalowac

Gość gość
no chyba ty wiesz najlepiej jak wygladasz:) A patrzac jak tu podkreślasz swoja cudowność, jak to machaja na Twoj widok z auta- to wybacz, ale masz chyba zaniżone poczucie własnej wartości. Czyli po prostu, ubierasz sie , jak sie ubierasz, ażeby sie dowartościować. Każda ładna kobieta coś takiego olewa, ewentualnie na chamskie odzywki reaguje z politowaniem. A Ty pol dnia analizujesz, wez juz odpusc.

Gość gość
Powiem ci tak, do mini nie zakładając kusych obcislych bluzek, tylko zwiewne, luźne i na odwrót do spodni może być bardziej seksi bluzka. Pokazujesz nogi to nie pokazujesz cyckow , pokazujesz cycki to nie pokazujesz brzucha ani nóg. Wtedy jesteś seksi i skromna

Gość gość
Poza tym jak masz duże cycki to nawet w koszuli po szyje będą się gapic i zaczepiac. Dlatego luźne przewiewne bluzki sa lepsze do dużych cyckow. I jeszcze jak pokazesz nogi to juz w ogóle sperma im w dekiel bije

Gość gość
No kurwa,wszystkie baby,zwłaszcza polki,są jakieś upośledzone..Chodzą ubrane jak tirówki,ruszają dupą na wszystkie strony prowokująco a potem mają ból dupy,że sie za nimi oglądają.Dasz im dobre rady a one rzucają się na ciebie z ryjem.Was baby to trzeba trzymac w kuchni na łańcuchu,tępe kurewki.Oby wam bachory pozdychały :)

Gość gość
A ty skąd sie urwałeś ? W hibernacji byleś? Ebany archeolog,wykopywacz starego łajna