Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyruszam w swiat

Faceci sa nienormalni podrywaja mnie jak ide z dzieckiem!!!!1

Polecane posty

Gość wyruszam w swiat

noz masakra jakas.wczoraj bylam z corcia na targu, byl upal wiec obie ubrane lekko, ja w mini i topie na ramiaczkach.w ciagu godziny zaczepilo mnie 4 facetow, w tym niesttey 2 podpitych. rzucali teksty typu zpraszam piekna pania na piwko, jaka d**enka, jakies gwuzdy, niewybredne komentarze.sltarsznie glupio mi bylo przed corcia a oni jakby jej nie iwdzieli.nie wiedza ze kobieta z dzieckiem za reke nie dla nich????durne palanty zeby ich pokrecilo! apzredf wejsciem do autobusu jeden mnie poglaskal po pupie to stracilam nerwy i wrfzasnelam na caly ryj zabieraj lapy chamie juz nie wyrabiam co sie dzieje wtym chorym kraju

Gość gość
nie ubieraj się jak k****a to nie beda cie zaczepiac

Gość gość
im chodziło o DZIECKO, pedofile

Gość znawca__
Może im chodziło o dziecko?

Gość wyruszam w swiat
pewnie, w upal uvbiore sie w dresy i bluze z kapturem albow wwyciagnbiety sweter tylko dlatego ze zburaczale chamy na mnie patrza.niech nie patrza i tyle, ja nie komentuje niczyjego wygladu!!!!!!

Gość wyruszam w swiat
jest to dla mnie bulwersujace i chamsko obrzydliwe, corcia denerwuje sie takimi akcjami a te bydlaki nie maja honoru, pzreziez matka z dzieckiem to jakas taka jaby troche ''swietosc'', wiecie o co mi chodzi, to nie wyzywajaca malolata co wysszla na lowy

Gość Ale to już było
Ubierasz się jak tirówka, to dziwisz się? Przecież żaden przyzwoity facet cie nie zaczepi tylko menel, zresztą potwierdzasz sama.😠

Gość gość
chwalisz sie czy zalisz?? załóż dluga spódnice i lniana bluzke jak juz idziesz na targ albo jedziesz zazulonym busem

Gość gość
Nie udawaj zazenowanej,napewno czujesz sie dumna ze cię podrywali i liczylas na komentarze tutaj ze jestes ladna to zaczepiają,hehe

Gość znawca__
Trzeba było ich spytać ile dają ?

Gość wyruszam w swiat
dwoch bylo na oko normalnych, nie podejzrewalabym ich o takie zachowanie,jak tirowka???? to juz w upal nie mozna sie ubrac w krotka spodnice/szorty?nie nosze ponczoch na pasie i kateksowych mini ani butow na 12 cm ani gorsetu jaka tirowka co ty bredzisz.poza tym jakimm prawem w ogole jakies komentarze i zaczepki?ja ich nie komentuje ze maja tlusty brzuch czy sandaly do skarpet czy ze smierdza piwem. az sie boje co bedzie bo dw atygodnie bede z corka sama nad mozrem. i co po plazy mam chodzic w kozuchu, bo jak zaloze bikini to bedzie znaczyc ze jestem d****** tak?

Gość wyruszam w swiat
nie bede zaklaqdac worow jak stara baba, jestem mloda, zgrabna i mam ochote ubierac sie jak chce. tylko w chamskiej polsce mozliwe sa takie akcje.no i chyba u turasow, gdzie nie szanuja kobiet. faceci powinni sie wstydzic i dac spokoj przynajmniej kobioecie z dzieckiem.podle dranie

Gość wyruszam w swiat
zreszta jak szlam w normlanych dlugich dzinsach i w t shirtcie tez mialam podbnie akcje.jak sie zachowac?ja udaje, ze nie zwracam uwagi, ale moze trzeba wlasnie huknac na takiego i postawic go do pionu?jak myslicie?

Gość znAWCA_
No i na cholere pitolisz dalej? Nikt Ci nie odpowiada, a Ty sie lansujesz jak tirówka właśnie, Jak tak się zachowujesz w realu to co sie dziwisz że masz takie propozycje

Gość wyruszam w swiat
znawca z ciebie jak z koziej paly rajzentasza. jak nie massz nic konstruktywnego do dodania i odpowiedz na proste pytania pzrerasta twoje mozliowsci intelektualne to siedz cicho.Prosze kobiety o rade, bo nie wiertze ze tylko w moim miescie szerzy sie takie chamstwo - i jestem ciekawa jak sobie skutecznie radza z takimi palantami. bo to nie moja wina, ze mnie zaczepiaja, to wina ich nieokrzesania,

Gość znAWCA_
Prosisz o radę, a jak dostajesz jedyną konstruktywną radę czyli nie ubierać się wyzywająco to się rzucasz jak małpa w klatce i jeszcze plujesz jadem dookoła.

Gość wyruszam w swiat
pluje sie, bo nie znosze, jak ktos mnie ogranicza! poza tym wspomnialam, ze jak ubieram sie w zwykle dzinsy to tez mam takie akcje! trzeba nad soba panowac i nie mozna kogos oghraniczac w ubiorze a poza tym wcale nie ubieram sie wyzywajaco.tylko stosownie do pogody i figury.cyckami nie swiece ani golym brzuchem a ty mnie jedziesz po calosci.lepiej podpowedz jak zgasic takich palantow.

Gość gość
znAWCA_ dokładnie jest jak piszesz. Laska chciała porady, dostała ją to się zaczęła rzucać :-o pewnie myślała, że napiszemy że faceci to zboczone świnie.

Gość gość
jakie masz cycki...?

Gość wyruszam w swiat
bo wiekszosc facetow to zboczone swinie, jak pokazuje post '''jakie masz cycki''. g. cie to obchodzi zboczona swinio

Gość gość
Oblej sobie mordę kwasem, przytyj 40 kg i przestań się myc to przestaną na Ciebie zwracać uwagę. Rada od kobiety

Gość gość
pytam o cycki to odpowiedź grzecznie :) ja cię nie obrażam...

Gość Hopolipogantryk
Musisz być niesamowicie piękna i budzić zachwyt a ich reakcje wynikają z odruchów bezwarunkowych i po prostu widząc Twoją przytłaczającą urodę i piękno nie potrafią się powstrzymać od niestosownych komentarzy tudzież od chociażby muśnięcia Twojego wspaniałego ciała...

Gość gość
nie trzeba ubierać spódnicy równo z gaciami

Gość gość
Ale z ciebie cnotka :-o Jak "córunia" ma na imię? Pewnie Vanessa lub Nicola :classic_cool::D:D

Gość gość
jak sie widzi matke z dzieckiem to mozna przypuszczac,ze samotna bo wiele takich a takie samotne mamusie po pierwsze szybko daja a jak nie to szukaja tatuska wiec mozna takiego poudawac poki sie nie znudzi dlatego takie branie

Gość wyruszam w swiat
darujcie sobie zlosliwosci z olsniewajaca uroda, kwasem i innymi Vanessami.Corka ma zwyczajne imie, kasia, nie potzrebuje jej ani siebie dowartosciowywac.Po prostu razi mnie takie prostackie zachowanie i brfak szacunku nawet dla obecnosci malego dziecka.nie ma zadnegon ntabu?

Gość znAWCA_
Faceci to zboczone świnie to taka sama prawda jak kobiety to k*****. Można rzucać takimi inwektywami ale to do niczego nie prowadzi. Zarówno my i Wy nie potrafimy na dłuższą metę bez siebie żyć, więc po co to tak się rzucać. Trza przyjąć na klatę że jak się ubierasz wyzywająco to i wyzywająco będą się wobec Ciebie zachowywać. Albo to przyjmiesz na klatę albo będziesz tego lata zakładać takie tematy na Kafe co tydzień.

Gość nie da się ukryć
Autorko, komentarze powyżej mówia same za siebie. To sa dobre rady. Poświęć chwilę, zastanów się nad ich wymową ... Jestem kobietą, mamą, nie ubieram się wyzywająco, raczej elegancko, w stonowany sposób. Nie mosze mini z trzydziestką na karku ! Tylko przed kolano, jeśli legginsy to z tuniką, nie eksponuje kształtów poza domem, to rezerwuje dla męża w domu. Owszem łowię spojrzenia mężczyzn ale NIGDY nikt mnie nie zaczepia w chamski sposób. Jeśli nie zaskoczysz, nie miej pretensji. Dobra rada kobiety- mamy :)

Gość wyruszam w swiat
moze wlasnie tak mysla, jak widzza zadbana mloda kobiete z dzieckiem bez meza...a niesttey maz pracuje do pozna i wszedzie musze sama z mloda chodzic i zalatwiac sprawy.ale takie zachowanie jest dyskwalifikujace.