Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyruszam w swiat

Faceci sa nienormalni podrywaja mnie jak ide z dzieckiem!!!!1

Polecane posty

Gość ewelina929
i że taki w swoim zapijaczonym łbie myśli, że jakakolwiek kobieta dla niego się stroi, że śmie ją zaczepiać , alkohol chyba mózgi im powyżerał, kto by chciał śmierdzącego menela walącego piwskiem w dodatku bez kultury i wychowania

Gość ewelina929
JAk to co ma do rzeczy dziecko ?:O:O Ty będać kilkuletnią dziewczynką chciałabyś obserwować zmagania Twojej mamy ze śmierdzącymi menelami ? Czy wolałabyś iść i cieszyć się spokojnie rozmować z mamą pośmiać się z nią, czy jednak lepiej obserwować odganianie alkoholików ? :O

Gość gość
Polki maja jakas dziwna tendencje do obnazanie sie zupelnie tego nie rozumiem jak upal to musi byc mini, kuse szorty albo bluzeczka na ramiaczkach zadna inna opcji nie istnieje i nie przetlumaczy, ze lniana tunika lub z cienkiego plocienka sprawdza sie duzo lepiej ze sa fajne lniane sukienki i spodnie, spodnie I jakies glupie teksty, ze sie zakrywasz jak muzulmanka i pewnie ci goraco :)

Gość gość
Haha znając mojego męża spytałby się Ciebie czy coś Pani dolega :) poza tym potrafi się zachowywać i z gołym torsem chodzi tylko na basenie na wakacjach albo u nas na ogrodzie. I nie jesteśmy impezowiczami a ludźmi któy potrafią docenić prawdziwych przyjaciół na których zawsze można liczyć. Ze wzajemnoiścią. I z kyórymi można posiedzieć porozmawiać, wyjść do restauracji czy kawiarni. To normalne zachowanie ludzi. Widać że jestreście krótko ze sobą i jeszcze nie zdążyliście się nacieszyć sobą. Zdrowo dla każdego związku wprowad9ie różnorodności w życiu towarzyskim, zobaczysz niedługo będziecie na siłę szukać znajomych :) mialam takich znajomych, spotkali siebie i nic poza nimi nie istniało po paru latach przypomniało im się że mieli swoich znajomych. Ale cóż każdy żyje jak chce ;) a ja już nie mam zamiaru się wypowiadać co chciałam to napisałam :) widzę że jesteś tu nie dla rad a dla "poklasku" i by pogłaskać Cię po główce, jaka to Ty biedna jesteś. Ale jak sobie pozwalasz to tak masz :) pozdrawiam

Gość wyruszam w swiat
ale ja nie lubie zakrywajacych zrecvzy, raz do roku w lecie do cholery po pracy w ktorej obowiazuje oficjalny dress code mam chyba prawo ubrac sie tak jak mi wygodnie i troche sie opalic a nie paradowac w szarawarach i innych giezlach! jak bede po 40 z nadwaga to bede nosic lniane spodnie i tuniki, teraz mi sie to nie podoba. i dlaczego pzrez takich meneli mam nie zakladac tego, co lubie.kobiety, zmiencie myslenie, to nie my sie mamy panom i wladcom podporzadkowywac, tylko onbi powinni wykazac minimum kultury. samotna mamo, nie zrozumialas mnie. dziecko niczego nie ogranicxza, ale chygba jest roznica miedzy mama z dzieckiem a rozneglizowana, swiadomie prowokujaca nastolatka, ktora bawia takie zaczepki i czeka na nie.

Gość ewelina929
sukienka na ramiączkach to obnażanie się? Ja np nie mam lnianych rzeczy bo takowych nie lubię i nie b ędę się z prasowanim męczyć przez meneli . Przy 30 stopniach noszę tylko sukienki na ramiączkach przed kolano

Gość gość
Ak to co ma do rzeczy dziecko ? Ty będać kilkuletnią dziewczynką chciałabyś obserwować zmagania Twojej mamy ze śmierdzącymi menelami ? xx nie chciałabym, ale moja matka potrafiła sie ubierac stosownie, i nigdy nie chodziła w mini, bo to nie przystoi juz w pewnym wieku. Prózna dyskusja, autorka powinna dac zdjecie to by sie oceniło, jak wygląda. Ja przyciaga uwage meneli to widac ze ma styla a"la łatwa dupodajka, niestety w POlsce najb. popularny. U nas ludzie kompletnie nie potrafia sie ubierac... W dzinsach tez mozna wygladac jak dupodajka, jak sa b obcisłe

Gość wyruszam w swiat
ach jak ty mnie pzrejrzalas:d jestesmy ze soba siedem lat, - nie wiem, czy to tak ktrotko, pewnie tak podlug 25 letniego stazu i rzeczywiscie najlepiej nam we wlasnym towarzystwie, bo na tzw. ''przyjaciolach''nie raz sie pzrejechalismyy.

Gość ewelina929
gość ale patologia z ciebie. Jesteś albo menelem albo podłą zawistną babą. W wieku 25 lat nie przystoją sukienki pred kolano bo ty tak twierdzisz? dobre

Gość ewelina929
Moja mama ma 50 lat i chodzi w spodnicach przed kolano i świetnie wygląda więc nie pierdziel że w pewnym wieku nie wypada

Gość wyruszam w swiat
jakie to ''polaczkowate''oceniac kogos po sposobie ubierania....w Szwecji, dokad czesto jezdzimy, kobieta topless na plazy nie zwraca niczyjej uwagi, podbnie jak malolatka ubrana w upal w glany, nabijana cwie4kami ramoneske i bojowki lub inna w ledwo zakrywajacej pupe mini i siateczkowej bluzce.tAM SIE LUDZI SZANUJE za to jakimi sa, a nie za to, co nosza. To, ze pracuje w biurze tlumaczen i robie doktorat nie znaczy, ze nie moge ubrac sie w obcisle ciuszki, skoro ladnie podkreslaja moja figure.uwazam, ze na garsonki i lniane spodnie mam jeszcze czas, nie bede sie niepotzrebnie postarzac.

Gość ewelina929
może jakby po każdej zaczepce do meneli podjeżdżała policja i wlepiała mandat to by się ochleje 2 razy pozniej zastanowili nim zaczepią bezbronna matke z dzieckiem

Gość gość
no oczywiście, zaczepiać obce kobiety to wypada i jest ok. Założenie sukienki na ramiączka to jest "obnażanie się". Jasne, jasne.

Gość gość
ale chygba jest roznica miedzy mama z dzieckiem a rozneglizowana, swiadomie prowokujaca nastolatka, ktora bawia takie zaczepki i czeka na nie. x x ale dlaczego zakładasz, ze nastolatke bawia wulgarne zaczepki? Dla ciebie nastolatka rozneglizowana, jest automatycznie swiadomie prowokujaca, a ktos z dzieckiem to co, aseksualny jest? Dla nich wyraznie, kobieta mocno rozneglizowana jest prowokujaca, kazda jedna, nastolatka czy mama... Ja tez nie lubiłam nigdy wulagranych zaczepek, które mi sie nieraz zdarzały mimo ze sie ubierałam stosownie, tyle ze mam duzy biust, niektóre teksty mnie wk***ały nawet jak była nastolatka, raz jak jeden robotnik do mnie powiedział "Od kiedy mleczarnia przyjmuje", to sie cofnełam, i goscia oplułam... Jego mina... bezcenna.

Gość wyruszam w swiat
wiesz, czemu tak napisalam?:) bo mlodsza siostra mojego meza czesto chodzi z cala wataha kolezanek na tzw.''lowy' na miasto. ubieraja sie wyzywajaco, prowokuja zachowaniem i swietnie sie bawia, liczac, ktora z nich otzryma wiecej komentarzy, gwizdow i zaczepek. Nie generalizuje, na pewno nie wszytskie dziewczyny tak sie zachowuja, ale jest tez grupa tych, dla ktorych to jest zabawne i pewnie w jakis niedojzraly sposob wplywa na ich samoocene.

Gość gość
Moja mama ma 50 lat i chodzi w spodnicach przed kolano i świetnie wygląda więc nie pierdziel że w pewnym wieku nie wypada x x Spodnica przed kolano, to nie to samo co mini, ze prawie widac gacie, u ciebie to było raczej to drugie, nieprawdaz? w Polsce ludzie faktycznie oceniaja po wygladzie, co jest zle, nawet bardzo, ale to polega u nas na czym innym. nie mozna sie wyrózniac, a te wszystkie rozneglizowane dziewczyny w mini, kilogramie tapety na gebie, po solarce, z włosami ufarbowanymi na dwa kolory - blond lub czarny, to norma. Na zachodzie sie smieja z naszych dziewczyn, tzn z ich braku gustu i agresywnego sposobu zwracania uwagi na siebie. Jeszcze gorsze sa Rosjanki. Ze mnei sie smiali jak wyszłam w upał w kapeluszu słomkowym. Faktycznie tragedia.. lol

Gość wyruszam w swiat
nie, moja mini byla do pol uda, a nogi mam dlugie, nie bylo opcji by odslaniala cos wiecej niz pzryzwoitosc nakazuje. I nie, nie mam kilograma tapety, nie potzrebuje tego, by ladnie wygfladac.latem wcale sie nie maluje. wlosow tez nie rozjasniam, mam naturalne ciemnorude dlugie wlosy. cos jeszcze?moze biusrt powinnam sobie zmniejszyc albo zapuscic brzuch zeby nie byc prowokujaca?

Gość ewelina929
wniosek z tego taki ze jak facet ma spodenki do polowy uda to moge do klepac po doopie a jak idzie bez koszulki to juz tym bardziej

Gość ewelina929
ciekawe czy menel po wytrzezwieniu chcialby zaczepek podpitych menelek gdy szedlby z dzieckiem. Nasłać na takiego jakieś pijaczury żeby za nim gwizdały zaczepiały niecenzuralnymi słowami i klepały po doopie

Gość gość
autorka tak podkreśla jaka jest zgrabna, szczupła, ładna, mądra, i jaki ma biust, ze już sie robi śmieszna. Hordy pijaków za tobą leciały i klepały po tyłku, czy o co chodzi? Oczywiście, ze żaden mężczyzna nie powinien żadnej kobiety klepać po pupie, czy wołać od doopeczek- ale ty autorko jakaś dziwna jestes. Słusznie ci tu ktos radził- zastanów sie, co masz na sobie, jak sie zachowujesz- i wyciągnij wnioski, skoro tak wulgarnie za toba wolaja. Gdybys po prostu byla ładna, zgrabna i w krotkiej spodniczce, prezentowala soba jakis poziom, pewnie by popatrzyli z podziwem. A tak? Masz tylko gwizdy i klepanie po pupie- sorki za szczerosc.

Gość ruda z lublina
taaak zwlaszcza pijak by ja docenil:d nie badz smieszna oni patrza wlasnie tyllko na fajne cialo i tak samo beda zaczepiac sprztaczke jak i pania doktor jesli ma fajna dupcie im to rybka

Gość co drugi polak
ty too naszywasz podrywem? :D:D:D:D:D widać jaki pan taki kram :classic_cool:

Gość wyruszam w swiat
dla mnie to jest podryw, tani, chamski podryw. Moj maz mnie nie podrywal, a adorowal i zdobywal, uwodzil. Ja sie nie daje ''podrywac'', nie jestem ryba.

Gość wyruszam w swiat
w ogole podryw zle mi sie kojarzy, z pustymi laskami i chamami. dlatego uzylam tego slowa, ale moze dla ciebie ono ma inne konotacje.

Gość gość
ja się z czymś takim nie spotkałam, a często chodzę na wysokich obcasach i w krótkich sukienkach. Spotykam sie natomiast ze spojrzeniami, odwracaniem głowy za mną. Widać autorka, cóż, wygląda jak wygląda :) Pozdro!

Gość wyruszam w swiat
ha, odwracanie glowy do skretu karku, mruganie , usmiechy, machanie z auta...olewam to, to chleb codzienny i pzrtestalam zwracac ujwage. ale do chamstwa nigdy nie pzrywykne.

Gość gość
Te kobiety które bronią meneli maja chyba wyzarty mózg. Faceci w Polsce to bydło i chamy a te jeszcze ich bronią. Każdy ma prawo się ubierać jak chce, ale widać w Polsce panują jeszcze purytańskie obyczaje. I jeszcze zwała winę na kobietę, ze wygląda jak dziewka. Nawet jak wygląda to ma na rekach dziecko,czy te szympansy tego nie widza?

Gość wyruszam w swiat
dlacvzego wygladam jak d****a????nie mam makijazu, golej d**y, farbowanych wlosow, nosz ludzie!!! i dziecko za reke, w drugiej rece zakupy, nie ide przeciez na balety.cholera.w cekinach nie chodze.

Gość gość
no to zareaguj, jak ktos cie obraza- po co sie na forum żalisz?

Gość gość
Daj zdjęcie od szyi w dol, ocenimy twój styl.