Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
tak, ale przedsprzedaz nie polega na tym, ze wysyłają z miesięcznym wyprzedzeniem :) a w ogóle podoba wam się koncepcja stand-upu? lubicie Carlina? :)

Gość gość
Ale tam było napisane że wyślą w ciągu 5 dni roboczych

Gość gość
Carlina??? Ne znam ja lubie naszych stand-uper'ów takich jak Abelard Giza Katarzyna Piasecka i Kacpra Rucińskiego tego ostatniego najbardziej :D

Gość gość
Ale stand-up -Boski plan wg Niekrytego był rewelacyjny :D szkoda ze tylko jeden odcinek

Gość gość
No właśnie szkoda że tylko raz z tym wystąpił ale wydaje mi sie ze został poprostu o to poproszony i zgodził sie na sprobowanie ale raczej juz tego nie powtórzy. Mam wrażenie, że czuł sie nie swojo wtedy tak wynikało z jego zachowania

Gość gość
Nie pisz tu takich rzeczy! Załóż sobie forum o tematyce erotycznej o nim i sobie tam pisz takie rzeczy!!!!!!

Gość gość
Dobra juz spokój! Zignorujmy ja prędzej czy pozniej zauwazy ze nikt nie zwraca uwagi na jej wpisy to sie jej znudzi i przestanie :)

Gość gość
Jak dla mnie takie laski piowinny pójść do psychiatryka sie leczyć.Ale to trzeba mieć nasrane w głowie by takie bzdury wypisywać na temat Maćka i kogokolwiek innego!

Gość gość
nie wiem czy nasrane. o innych facetach też się wypisuje różne rzeczy, a jakoś nikt się tak nie przejmuje jak tu... jak rozumiem Krytyk jest jakąś ochroną objęty? :D

Gość gość
Yym no wiesz :D są tu obrończynie Maćka co go ochraniają dzielnie i nie mozna ani złego słówka pisnąć na jego temat bo odrazu hejty lecą ze ten kto zle o nim powie to psychopata-PATOLOGIA :D

Gość gość
Wiecie moze ne powinnam wracac do 1 rozdziału choc dzien w dzien rozmyślam czy by go nie wznowic ale nie wazne jak czytalam te wszystkie pozytywne komentarze na jego temat to ja na jego miejscu cieszylabym sie ze mam tak wspaniałych i wspierających mnie fanow ktorzy ciesza sie moim szczesciem a w rzeczywistosci ma to wszystko w d***e :(

Gość gość
No niestety jest to prawda;(

Gość gość
No właśnie, ja np. go pragnę i kiedy szczytuję to zawsze myśląc o nim i czy to źle?

Gość gość
Byłam wczoraj w Warszawie WIDZIAŁAM GO!!!! AAAALE SIE JARAM! ale nie podeszlam bo sie cykałam i i nie chcialam przeszkadzac był z dziewczyną w Złotych Tarasach siedzieli w restauracji pili kawe a z nimi byla Magda ta co fb z nim prowadzi siorka Niekrytego przyjechala bo siedziela plecami do mnie z nimi taka laska podobna do niej z walizkami siedziala aleee on jest meeega na żywo!!! A ta Ania BARDZO ładna widać ze bardzo w nim zakochana po nim tez było widac to :) ale sie ciesze!! :D

Gość gość
ładnie zmyślasz :) wczoraj mój znajomy się z nim widział w Łodzi i :) nie wiem skąd te wasze jaranie się... Poza tym jego siostra jej we Włoszech i bardzo rzadko tu przyjeżdża... chyba wam się już coś pierdzieli dziewczyny :) Widzę, że bardzo chcecie go poznać, ale może juz przestańcie się jarać każdą bzdurą... ja na codzien też widzę masę ludzi i co z tego?

Gość gość
kurcze dziewczyny to bez sensu moze lepiej skończmy juz dyskusja była i tak zawzięta,ostra itd ale to juz bez przesady...:) Btw ostatnie pytanie mam :) Czemu ona tak rzadko przyjezdza?? Kim ona z zawodu jest?

Gość gość
Ojejku no laska chciała zabłysnąć i zmyśliła historyjke :D

Gość gość
coś z humanistyką. jakaś redaktorka albo copywriterka.

Gość gość
Kuurcze widać że uzdolniona rodzinka!! :D Chcialabym mieszkac we Włoszech tam są tak piekne widoki!!!

Gość gość
A to trzeba byc szczególnie uzdolnionym, żeby sie przeprowadzić do obcego kraju? Mi sie wydaje, ze jego dziewczyna jest bardziej uzdolniona. Dziewczyna, tak jak on, ma milion zajęć i jest bardzo ambitna. Siostry nie znam, to sie nie wypowiem.

Gość gość
Oj, to się dobrali;)

Gość gość
Zawsze siebie karce i mowie ze nie powinno mnie obchodzic jego zycie prywatne i mam troche wyrzuty sumienia bo gdybym nie znalazla przypadkowo tego forum moje zycie byloby normalne.Nie ma u mnie dnia zebym o nim nie myslala no po prostu moja ciekawosc wygrywa kurcze nie wiem czy mam to traktować juz jako moją schize :D ale po prostu tak mam nie ma dnia bez mysli o nim oczywiscie to nie sa jakies zboczone mysli raczej bardzo pozytywne i czesto stawiam sie na miejscu tej dziewczyny co by bylo gdybym byla nią :D

Gość gość
też tak mam, ale moze bardziej dlatego, że wiem, że nie trafię nigdy na takiego faceta. nie mam szczęścia, bo zawsze trafiam na jakieś leniwe, ciapowate niedorajdy, wiec tym bardziej mi przykro, ze sa nie swiecie fajni, bardzo ogarnięci i przedsiębiorczy męzczyzni. tylko dlaczego ja na nich nie trafiam? :(

Gość gość
O to jest wiasnie pytanie-Dlaczego?? Ja tez natrafiam na samych idiotów

Gość gość
Widac ze to z***biscie ogarniety inteligentny przedsiębiorczy obrotny facet dlaczego wszyscy tacy faceci nie są ja kiedys straciłam wiare w mężczyzn po przejsciu kilku naprawde ciezkich zwiazkow ale natrafiłam na Niekrytego i moja wiara w ten gatunek ożyła :D

Gość gość
ale myślę też, że aby z takim być też trzeba wiele sobą reprezentować :) myślicie, że dlaczego do tego wieku nie ma żony? pewnie ma takie same myślenie o gatunku kobiecym jak wy o męskim. po prostu trzeba się otworzyć na ludzi i widzieć dalej i więcej niż sam wygląd etc. ciężko znaleźć jednocześnie piękną i mądrą dziewczynę. wy go tak wychwalacie, ale jakoś nikt nie mówi, że sam za piękny nie jest... a wy dziewczyny szukacie księcia, który będzie i piękny i przedsiębiorczy i dobry dla was :)

Gość gość
No fakt piękny nie jest :) ale przeciez nie tylko buzia sie liczy ale i dusza człowieka.Mysle ze w tym wieku nie ma zony bo byc moze ma duze wymagania wobec dziewczyny :)

Gość gość
Moja przyjaciółka poszła z nim na jedną randkę ale nie chciała tego kontynuować...możecie domyśleć się dlaczego :)