Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
Wlasnie sie nie domyślamy dlaczego :D

Gość gość
A ja się domyślam! No dziewczyny, co z was taka ciemna masa? Haha, nie spodziewałabym się tego po Maćku no ale co zrobić :)

Gość gość
Bylam z nim przez jakis okres czasu ale odeszlam nie ze wzgledu na charakter czy cos ale byl okorpnym pracocholikiem nie mial na nic czasu potrafil pracowac po nocach ale z charakteru byl fantastycznym facetem Strasznie to rozstanie przezylam mysle ze do dzis czuje cos do niego ale żałuje ze to sie skonczylo

Gość gość
To dlaczego od niego odeszłas? A jak z nim byłaś to go oglądałaś?

Gość gość
Wiesz ee no ja wiedzialam kim jest ale wiecie nie jarałam sie tym na kazdym kroku :)

Gość gość
A jak go poznałaś? Weź coś opowiedz ;)

Gość gość
Odeszłam bo jak mialam zyc z człowiekiem ktory ciagle pracowal a to pisal ksiazke a to robił jakies projekty z agencją reklamową a to filmy na yt a to sklep modern retro.Ja mam do dzis z nim bardzo fajny kontakt pomimo ze mieszkam w Stanach bo tutaj pracuje i mam rodzine i czesto dzwonimy do siebie na skaypa gadamy a jak przyjezdzam do Polski to spotykamy sie :) a co do Ani to nie martwcie sie dogadują sie :)

Gość gość
Ja znam laske, która z nim jest, ale zupełnie nic nie chce mowić, jak to u nich wyglada. Powiem tylko ze sie dopasowali,bo jedno i drugie dużo pracuje. Może dlatego jej to nie przeszkadza. Zreszta maja podobne zawody i chyba dlatego dobrze sie dogadują

Gość gość
Czyżby była...copywriterką??? :D

Gość gość
Przepraszam ale nie wiem czy powinnam wam zdradzać szczegóły jak go poznałam gdzie i kiedy :D to prywatna sprawa i tak za duzo wiesz :D

Gość gość
Tak, jest, ale nie tylko :) świetna i inteligentna dziewczyna. Nie dziwie sie, ze są razem.

Gość gość
Wiecie ja wiele razy byłam przy powstawaniu filmiku na yt i Maciek wkłada w to wiele energii swojej serca a wiecie powtarzanie czegos az do momentu w ktorym dobrze sie wypowie kwestie doprowadza do k***icy poza tym jak skrupulatnie przygotowuje scenariusz mniej wiecej to co sie na filmiku bedzie dzialo wiec nie mozecie miec do niego pretensji ze filmiki tak rzadko :)

Gość gość
Wow byłaś przy kręceniu odcinków? Zazdroszczę ;(

Gość gość
Dajcie temu chłopakowi spokój :) po prostu przyjmijcie, ze nigdy z nim nie będziecie :) to z******ty chłopak, a jego łaska tez wydaje sie vardzo równa :)

Gość gość
Ale ja nie chcę z nim być. Po prostu jest moim idolem i chciałabym Go spotkać

Gość gość
Ja mu obciągałam i nie robię z tego wielkiego halo jak to niektóre z was.

Gość gość
Nie wiem czy to mozliwe i czy w ogole mozna znac kogos 222 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
A kiedy przyjeżdża do Warszawy ? Pytam dziewczyny, która go zna i pisała. Czekam na odpowiedz xD będę na nich polować xD

Gość gość
Dajcie już im spokój ;(

Gość gość
No to poluj na nich ale to ci nie da gwarancji ze ich spotkasz w tym dniu i w tym momencie :D

Gość gość
Tak byłam przy kręceniu filmiku a przy tym było kupe śmiechu :D

Gość gość
Ale Ci zazdroszczę;)

Gość gość
Nie ma czego zazdrościć to poprostu zwykły człowiek któremu udało sie w życiu wiele osiągnąć Bardzo inspirujący człowiek przy którym czuć taką świeżą,pozytywną energię. :D

Gość gość
Ma dupę na brodzie, poza tym myślę że to normalny koleś, taki inteligencik z którym można wypić kilka piw

Gość gość
a myślicie, że szanuje kobiety?

Gość gość
Myśle ze szanuje jakby nie szanowal to dziewczyna by z nim nie była :D

Gość gość
haha, a jedna to kobieta jest z facetem mimo że ten ją wyzywa, bije, opluwa? :D to żaden argument, bo chamy też mają kobiety, zwłaszcza jeżeli to sławne chamy :D

Gość gość
Ja go znam i jakos nigdy nie zauwazylam ze jest chamem a znam go ze studiów nie wiem skad u ciebie takie spostrzerzenia nie mozna interpretowac jego zachowania z filmikow wobec kobiet taj dosłownie :)

Gość gość
też go znam i wiem, jak traktował poprzednie dziewczyny. aktualnej jeszcze nie miałam przyjemności poznać... w każdym razie jest dżentelmenem i trudno w jakiejkolwiek sprawie przyczepić się do jego zachowania. a co do filmików - to jest taka maniera, trochę wyniesiona z amerykańskich produkcji komediowych. to że ma dość ostry dowcip, wchodzący niekiedy w granice przyzwoitości, nie znaczy że w życiu jest chamem. wręcz przeciwnie. myślę, że gdyby wszyscy panowie byli tacy jak on, to kobiety nie brałyby rozwodów i chętnie robiły wszystko dla tych swoich mężów :D to złoty chłopak i złego słowa na niego powiedzieć nie dam :)

Gość gość
Wybacz mialas prawo wyrazic swoje zdanie-szanuje i rozumiem ale no ja bede tak czy siak bronic go rękami nogami i czykolwiek sie da poniewaz jest to czlowiek bliski mojemu sercu jakos nigdy ne dał mi odczuc negatywne emocje ze swojej strony w stosunku do mnie jest to niezmiernie ciepły wyrozumiały człowiek i zawsze swietnie sie dogadywalismy