Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
No to przecież wiemy o tym;____:

Gość gość
My to wszystko wiemy żadna nowa informacja a fejm mu robimy bo na to zasłguje :D

Gość gość
Nie martw sie uda Ci sie jeszcze cos wygrac napewno! Aa organizuje on jeszcze te konkursy z telefonem co dzwnoni na skeypa do ludzi???

Gość gość
Nie wiem, ale wydaje mi się że powoli rezygnuje z youtube. w sumie to się nie dziwie, bo skoro robi masę innych rzeczy, to trudno znaleźć czas na internet... ale przykro mi będzie, jeżeli nie będe mogła go chociaż co jakiś czas oglądać...

Gość gość
Kochane! Ja go znam i mogę Wam tylko powiedzieć, że miałby ostry ubaw, czytając to wszystko, ale nie przejąłby się zbytnio :) Śmiesznie się czyta te Wasze wypowiedzi na jego temat, znając go. PS Maciek to równy koleś, tak w temacie :)

Gość gość
też znam i również wiem, że miałby na to wyrąbane. w każdym razie czekam aż ten temat dobije do 1000 postów :D nawet nie sądziłam, że do tego stopnia można się naszym Krytykiem jarać :)

Gość gość
Skąd taki wniosek ze powoli kończy działalność na yt???

Gość gość
Ja tez mam ostry ubaw z was oczywiscie w pozytywnym znaczeniu :D wy to jesteście agentki :D

Gość gość
Oby jednak sie okazało że nie kończy działalności ;(

Gość gość
Kiedyś na pewno skończy ale miejmy nadzieje ze jeszcze chociaż z 5 lat po tworzy tą historię internetów ;)

Gość gość
KIEDYŚ TAK ALE CHYBA NIE TERAZ..:(

Gość gość
Mi sie tam bardzo milo patrzy na zmiany. Na początku taki dzieciak, sporo przeklinal, teraz jest bardziej dojrzały, męski. W sumie to chyba wraz z wiekiem przystojnieje. Jeszcze kilka lat temu taki szczawik, chudzinka, a teraz już taki przy kości. A ja wole pulchnych panów :)

Gość gość
Masz racje :D jest przystojniejszy choc ciutke mógłby byc chudszy ale wazne ze charakter ma bardzo fajny :)

Gość gość
A pamiętacie? Obiecał że nie będzie przrklinał przez3 mies. Ciekawe czy jak miną te 3 mies to będzie klnął? XD wolałabym żeby było tak jak jest teraz bo przyjemniej się to ogląda xD

Gość gość
Myśle ze ta obietnicą udowodnił ze nie przeklinając mozna stworzyc fajny zabawny a przede wszystkim w jakis sposób inteligentny i fajnie! Tak jak to zostalo wczesniej pare stron wspomniane ja mysle ze on próbuje dotrzec programem do starszych widzow i nie dziwie sie ze nudzi go robienie programów dla gimbazy gdzie dla nich wystarczy powiedziec chuj dupa i k***a i dla nich juz to jest śmieszne :)

Gość gość
Niekryty od półtora roku robi g****o, a nie filmiki.

Gość gość
Aa dlaczego tak sądzisz?? Podaj sensowne argumenty byc moze zgodze sie w niektorych kwestiach z tobą :)

Gość gość
Bo co bo. nie ma w tych filmikach ani k***w ani c*****w??

Gość gość
Łoo jezuu jaka cisza nastała XD jak ładnie bez zadnych hejtów już :D

Gość gość
bo już żadna nie pisze, że chce się z nim ****ać :D

Gość gość
Uff jak dobrze juz sie pozbyc jej nie umiałam :D

Gość gość
Nie wiem czy doszla do was juz książka "Na południe od nieba" ale jak przeczytacie dajcie znac jakie wrazenia po przeczytaniu i czy rzeczywiscie macie ksiązke z autografem tak jak obiecał Maciek :D

Gość gość
Jeszcze mi nie doszła;( powinna już być;(

Gość gość
A czy to prawda ze w kazdej książce zakupionej w preoderze będzie dołączony autograf???

Gość gość
Tak tam było napisane ale nie wiem czy autograf będzie osobno czy będzie książka podpisana przez Maćka a może wogole nie będzie? Jak przyjdzie mi książka to dam znać czy jest autograf xD

Gość gość
przecież ta książka będzie dopiero piątego listopada. w przedsprzedaży jest, ale zostanie wysłana dopiero piątego :D

Gość gość
No ale z pare dni albo tydzien temu na fb zamieścił posta ze książke można juz zamawiac :)

Gość gość
Ahaa to czyli wysyłki będą dopiero w listopadzie ale teraz mozna zamawiac??? Ti czyli na jedno wychodzi gdybym teraz zamówiła do przysłaliby mi ją dopiero w listopadzie?? Bez sensu to wole czekac na premiere empikową :)