Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
Trzy godziny od wstawienia filmu i już prawie 100 tysięcy wyświetleń... Widzowie bardzo się stęsknili :D

Gość gość
Przeglądam to forum i oczom nie wierzę. Nie mówię o urodzie, to zawsze sprawa subiektywna. Ale te teksty o pieniądzach? Że kobiety interesują się nim tylko pod tym względem? Chyba wypowiadają się tutaj tylko nastolatki. Kobieta 25 letnia, wykształcona, naprawdę MA pieniądze i nie interesuje jej to, ile mężczyzna ma pieniędzy, jeśli tylko nie zarabia najniższej krajowej. Maciek jest facetem bardzo inteligentnym i wielu kobietom (np. mi) właśnie to najbardziej imponuje. Również przyznaję, że chętnie bym go poznała. Wygląda dobrze, ma rzadko spotykane, wyważone i ironiczne poczucie humoru i do tego ta inteligencja.

Gość gość
Dla Ciebie pieniądze to nic ważnego, a dla niektórych (w tym dla mnie) ważna kwestia. Owszem, nie oczekuję, że mężczyzna będzie zarabiał krocie, ale nie chcę też wiązać się z facetem, który zarabia 2000 zł miesięcznie. Mężczyzna powinien zapewnić kobiecie bezpieczeństwo - także finansowe. Nic zatem dziwnego, że patrzymy na stan jego finansów. Skoro ja dobrze zarabiam, to dlaczego mój facet ma zarabiać mniej ode mnie, albo nie czuć potrzeby rozwoju? Chyba każdy chce, żeby żyło mu się dobrze.

Gość gość
Ale on ma zarówno pieniądze, jak i urok osobisty. O urodzie się nie dyskutuje, fakt, ale myślę, że nawet nieatrakcyjny człowiek wiele zyskuje dzięki fajnemu charakterowi. On nie jest zupełnie w moim typie, ale gdyby mnie zaprosił na randkę, to nie odmówiłabym. NIe chodzi bynajmniej o to, że ma kasę, ale o to, jakim jest człowiekiem. Ale nie ma co się zastanawiać, bo pewnie jakaś go już zaklepała.

Gość gość
Nie wiem czy ma urok. Ja wiem tylko że nie lubie inteligencików. Wkurzaja mnie faceci, któzy się mądrzą i wiedzą wszystko najlepiej. Lepszy prosty robotnik, który zrozumie i bedzie kochał milością bezwarunkową.

Gość gość
o czym ty mówisz dziewczyno? Narąbana jesteś, czy masz coś z głową?

Gość gość
o, kolejna fanka intelektualistów :D

Gość gość
nie fanka, ale to co napisałaś, jest głupie... Oceniać człowieka negatywnie dlatego, że jest mądry? Serio?

Gość gość
Nawet nie wiecie, jak się cieszę, że znalazłam ten temat... niedawno założyłam podobny na samosi i zapytaj.pl, ale tam dzieciaki siedzą i bez sensu...

Gość gość
Ją bym mu z chęcią o******ela.

Gość gość
No to prawda ją też mu zrobiła laskę

Gość gość
Za co niby? Co ma niby takiego w sobie, że byście mu laskę zrobiły?

Gość gość
Coś ma takiego zmysłowego w oczach że bez chwili namysłu oddalonym mu się analnie. Nawet bez żelu

Gość gość
głupoty gadacie dziewczyny. Ale widzę, że kasa może zaburzyć zdrowe myślenie. Każda chciałaby mieć faceta, z którym będzie mogła leżeć do góry brochą, ale niestety nie ma cudów. Myślę, że on też jest już od dawna zajęty...

Gość gość
A tak zmieniając temat, to oglądacie czasami Dąbrowskiego? Chodzi mi o ten program "z D**y". Co o nim myślicie?

Gość gość
Myślę, że to temat o kimś innym, a nie o takim debilu jak Dąbrowski. Jego powinni wywalić z youtube'a, bo obniża poziom polskiego internetu. Oglądałam jego odcinek z ravgorem i zrobiłam się czerwona na twarzy, słysząc te jego obrzydliwości: https://www.youtube.com/watch?v=lhoNPgM9wMg Normalne jest dla was, że koleś podchodzi do dziewczyn i mówi, że w****** je od tyłu? A ludzie się śmieją jak nienormalni. Dąbrowski to największa porażka - człowiek, który uważa, że aby być śmiesznym, należy być na maksa wulgarnym, obleśnym i szczeniackim. Niekryty też nie jest delikatny w swoich żartach, ale robi to z większym wyczuciem. Nawet jak schodzi na tematy seksu, nie jest w tym obleśny. No i jego mogę słuchać bez słuchawek na uszach i obawy, że któryś z domowników wejdzie do pokoju i usłyszy zdanie jak z szajse-p****la...

Gość gość
o kurczę, niepotrzebnie to pokazałaś... Zresztą to temat o Niekrytym, a nie tamtym przygłupie.

Gość gość
Tez mi sie pan maciej bardzo podoba a mam 53 lata i meza i 3 dzieci. Odeszlam bym od nich dla niego.

Gość gość
On jest piękny....zostawiłabym dla niego partnera.

Gość pan z III piętra
Mam 42 lata na karku, a odkrywam Niekrytego jak małolat :) Czytam te wypocinki sftustrowanych nastolatek, zbulwersowanych pieprznym poczuciem humoru i szukających intelektualnych wywodów na kanale o charakterze typowo prześmiewczym i... widzę, że Niekryty w 100% mówi właśnie o takich. Kiedyś owszem, może bym poczuł się "moralnie dotknięty", ale z biegiem czasu i bagażem lat wiem, że najbardziej "moralnie dotknięci" są zawsze ludzie z syndromem "nied***bania mózgowego", tzn. pełni idei, "wartości", których pojęcie o świecie jest równie szerokie, jak źrenica kota w ostrym świetle... Fajny młody człowiek, oby nie stetryczał kiedyś.

Gość gość
to prawda, że widziano go z Karoliną ze Stylizacji? Wiecie coś o tym?

Gość gość
Ona ma męża...

Gość gość
Męża który wyglada jak jej dziecko

Gość gość
jak ma męża, to nie może spotykć się z innym? :D

Gość gość
Dla niego straciłabym analne dziewictwo.

Gość Alexis30
Uwielbiam go na youtube.Swietne ma teksty i humor. Az lzy mnie poplynely ze smiechu.

Gość gość
Lubie niekrytego i jego poczucie humoru, mógłby być moim kumplem, ale.raczej nic więcej... no chyba że by mnie ujął swoim urokiem osobistym, bo ja tak naprawdę na wygląd nie patrzę;). Wydaje mi się, że w realu jest raczej szarmancki i wierny jednej kobiecie, ale kto go tam wie...

Gość gość
czy ktoś wie, jak się układa jego życie uczuciowe?

Gość gość
Podbijam temat :D Co u naszego Krytyka sie dzieje? :D

Gość gość
nie wiem co w życiu uczuciowym, ale widzę, że ma już prawie półtora miliona subów :D