Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
Cieszę się, bo dawny Niekryty wrócił :) i czarny humor jak za dawnych czasów. Za to go lubię! :D

Gość gość
A mnie strasznie frustruje fakt, że próbuję go poznać już od jakichś trzech lat i nie mam ni cholery okazji. Mam kontakt do jego bardzo dobrego kolegi, z którym specjalnie zapoznałam się, aby zdobyć numer Maćka, albo jakiekolwiek namiary na niego!!! I wciąż nic. Chciałam się kilka razy wkręcić na jakieś wspólne imprezy, ale on nie jest szczególnie imprezowy i z tego co wiem woli spotykać się w stałej grupie znajomych bez wprowadzania kogoś spoza swojego środowiska. No i jak mam go, kurcze blade, poznać? Próbowałam już wszystkiego. Wiem, że byśmy się dobrze dogadywali może wyszło by coś więcej, bo skądinąd wiem, że jestem w jego typie i mamy podobne poczucie humoru... Dlaczego tak jest czasami, że dwie połówki jednego jabłka nie mogą się spotkać i poznać...

Gość gość
a może źle szukasz? Odpuść go sobie. To człowiek, w którym zakochałaś się, bo zobaczyłaś kilka przypadkowych filmów na youtubie. Też mi się podoba, ale nigdy nie łudziłam się nadzieją, że mogłabym go poznać osobiście.

Gość gość
Nie zobaczyłam kilku przypadkowych filmów, ale śledzę jego poczynania już od dłuższego czasu i wiem, że byśmy do siebie pasowali. Nie trzeba kogoś znać w realu, aby mieć pewność, że byś do tej osoby pasowała. Niestety, trudno się z nim skontaktować. Znalazłam wprawdzie numer telefonu w internecie (ma firmę, więc w spisie jest numer), ale to tylko do celów służbowych i jak zadzwoniłam i sie przedstawiłam, mówiąc o co chodzi, to po prostu się rozłączył.

Gość gość
dziwisz się, że się rozłączył? Ty byś się nie rozłączyła, gdyby obcy napaleniec do ciebie wydzwaniał?

Gość gość
Nie jestem napalona i nie zaczęłam go przez ten telefon molestować. Zdążyłam jedynie powiedzieć, że od dawna chcę go poznać, a on tylko stwierdził, że to numer służbowy i jeżeli nie chcę załatwiać niczego w związku z interesami, to kończy rozmowę...

Gość gość
jaka idiotka...

Gość gość
Nie sądziłam, że ma aż takie psychofanki... ludzie...

Gość gość
Droga koleżanko( tak cie nazwałam bo nie wiem jak sie mam zwrócić jeżeli uraziłan to przepraszan) Z tego co mi wiadomo z źródeł informacji ktore są dość sprawdzone to Maciek ma dziewczyne ii jest bardzo nieśmiałym facetem poruszającym sie tylko w swoim gronie znajomych i to sie raczej nie zmieni.Po drugie ee ja nie dziwie sie ze nie dopuszcza do siebie nikogo obcego poniewaz jest on osobą publiczną ma prawo sie obawiac i utrzymywac kontakt z fanami wielbicielami bo jest osobą publiczną nie chce narazac siebie i swojej rodziny na plotki i niepotrzebny rozgłos a jezeli tak bardzo ci zalezy na kontakcie napisz do niego meila nie rezygnuj bo stara sie na nie odpisywac ale jezeli chodzi ci o jakąs znajomosc lub coś wiecej NAPRAWDE RADZE CI odpuścic bo takie pchanie sie do niego nic ci nie da a tym bardziej na wszelką cene a jezeli juz sie zgadacie moze go zaciekawisz i na dłuzej moze cos sie uda ale jezeli zalezy ci na czyms wiecej naprawde daj sobie spokoj szkoda ci czasu i nerwow bo nic nie wskurasz :)

Gość gość
Dlaczego niby nic nie wskuram? Zawsze warto próbować... Dziewczyna nie ręka, zawsze można ją zmienić... Sądzę, że zawsze warto próbować, tym bardziej jeżeli ma się poczucie, że ten ktoś jest tobie pisany. Nie będę ustawała w staraniach, bo wiem, że o niektóre rzeczy trzeba się bić i walczyć do upadłego. Lepiej czegoś żałować w późniejszym czasie niż pluc sobie w brodę, że czegoś się nie zrobiło.

Gość gość
Ale skąd ty wiesz ze jest c***isany nawet go nie znasz!! A poza tym szansa ze sie z nim skontaktujesz jest zerowa to facet ktory naprawde dobrze strzeże swojej prywatności nawet nie wiadomo gdzie dokładnie mieszka wiadomo tylko ze gdzies pod Łodzią

Gość gość
ma dom pod łodzią, ale mieszka gdzie indziej. czasami widuję go w Warszawie, więc najwidoczniej przez jakiś okres w roku pomieszkuje w Warszawie. Wiem, że jest mi pisany, bo takie rzeczy się czuje.

Gość gość
Nie można czuć takich rzeczy, jeżeli się nie zna człowieka. Jeżeli się z tym człowiekiem nie obcowało i nie miało możliwości porozmawiać w cztery oczy. Miłość to uczucie, które rodzi się po pewnym czasie. Możesz być co najwyżej w nim zauroczona, tak jak większość lasek czytających ten temat. To fajny, ogarnięty i dobrze sytuowany koleś. Nie wiesz jednak czy przypasowalibyście sobie we wszyskim, czy macie podobne spojrzenie na świat i podobne cele. Jak można zakochać się w kimś, kogo nie znasz?

Gość gość
A skąd ty do cholery wiesz, co moge czuć, a czego nie mogę czuc? Skoro coś mówię, to tak jest. I dzięki za takie gadanie po nic.

Gość gość
To co ty sobą reprezentujesz oznacza ze jesteś niedorozwinięta emocjonalnie jeszcze bo nie potrafisz odròżnić miłości od zauroczenia ile ty masz lat? Widać jeszcze nigdy nikogo nie kochałaś

Gość gość
to cię zaskoczę :) 24 lata. Taka młoda już nie jestem :)

Gość gość
Dobrze ja sie już,nie wdaje w dyskusje z tobą chociaz i tak uważam ze to nie dojrzałe z twojej strony uwazac ze mozna kogoś,kochać nie znając go choćby z racji twojego wieku Niech ci świeci no :)

Gość Ciotka Adela
A moze wy byście sie tak wzięli za naukę a nie szukali rozrywki w internecie i oczerniacie inne osoby i ze niby macie po 24 lata? Kozak w necie p***a w swiecie założę sie ze zadna z was nie ma nawet 16 lat gimbusy j****e...

Gość gość
siedzisz po drugiej stronie monitora, że wiesz, z kim masz do czynienia, aj?

Gość gość
Bo mielicie jeden i ten sam temat a z kim on jest z kim sie spotyka a czy macie szanse czy nie to było zabawne przez pierwsze kilka stron ale mozna juz skończyć bo to już p********ie o szkolenie

Gość gość
Szopenie*

Gość gość
myślę, że dla ciebie to p********ie o szopenie, bo nic do niego nie masz i dla ciebie to facet jak każdy inny. Sama jednak przyznasz, że jeżeli jakiś facet ci się podoba, to masz ochotę o nim mówić, opowiadać, dowiadywać się nowych szczegółów. ja tu zaglądam, bo jestem ciekawa nowych smaczków i liczę na to, że może czegos nowego się o nim dowiem. tyle w temacie.

Gość gość
a w lutym mają być trzy nowe odcinki :D Wreszcie, bo na razie nie ma po co wchodzić na youtube :D

Gość gość
Skad wiesz co bedzie w lutym?? :p :p

Gość gość
z fanpage'a :D

Gość gość
kurczę, już się maksymalnie za nim stęskniłam :D też się doczekać nie mogę.

Gość gość
A ciekawa sprawa... Z wiarygodnego źródła dowiedziałam się, że kilkoro słynnych youtuberów ma swoich ghostwriterów. Nie powiem, czy Maciek jest wśród nich. W każdym razie myślicie, że możliwe jest, aby ktoś mu pisał teksty?

Gość gość
Serio?? :D a czy rzeczywiscie Mackowi ktos pisze teksty to sie nigdy nie dowiemy a wiesz,moze ktorzy youtuberzy konkretnie??

Gość gość
nie będę spekulować, ale nie chce mi się wierzyć, że Maćkowi ktoś by teksty pisał. On sam jest copywriterem przecież, więc to byłoby dosyć głupie :) Widzę, że ludzie lubią podsycać tanią sensację.

Gość gość
ale numer... ale nasz Krytyk na pewno nie zleca nikomu pisania tekstów :)