Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
co nie zmienia faktu, że wciąż się nie uaktywnia na youtubie :D

Gość gość
tęskni mi się za nim :( codziennie wchodzę na YT w nadziei, że coś nowego zobaczę :(

Gość gość
Na yt sie nie udziela bo pewno na wakacjach jest z dziewczną :) Mieszkam na tym samym osiedlu co on tylko pare przecznic dalej mam okazje tamtędy przechodzic ani widu ani slychu rolety w oknach pozaciągane auta nie ma i to już od ponad tygodnia takze nie martwcie sie. :) zresztą należy im sie to bardzo pracowici ludzie :)

Gość gość
Jejku strasznie Ci zazdroszczę, że mieszkasz niedaleko Maćka, ale skoro już się przyznałaś do tego to bądź przygotowana, że teraz będziemy chciały wyciągnąć z Ciebie jakieś informacje o Krytyku ;)

Gość gość
To ciekawe, bo ja wiem z pewnego źródła, że nie mieszka w mieście tylko pod miastem w domu jednorodzinnym.

Gość gość
potwierdzam, mieszka pod miastem. poza tym weźcie już skończcie z tym tematem, bo wkurzające się robi takie wchodzenie z butami w czyjeś życie.

Gość gość
Coś ci nie pasuje?? Nie musisz czytać :) nikt cie do tego nie zmusza :) Pozdrawiam serdecznie!!! :)

Gość gość
Popieram przedmówczynię - niedługo zbiorą się osoby, które podadzą konkretniejsze informacje na jego temat i co wtedy? Chciałybyście, aby ktoś was nachodził? Podejrzewam, że ten temat obserwuje nie jedna zafiksowana fanka i jeżeli ujawnicie dokładniejsze informacje, to jedna z drugą jeszcze się w jego okolice przejedzie...

Gość gość
Ale nikt nie podaje tu żandych informacji bo albo wszyscy kłamią :D boo nagle zebrało sie tylu ludzi co "bardo dobrze" go "zna" albo po prostu facet dobrze sie chroni ja tez nic o nim nie wiem ze po za tym mieszka w Łodzi i ma podobno dziewczyne to o niczym jeszcze swiadczy SPOKOJNIE!! nie wydaje mi sie zeby ktos tu cos szczegolnego ujawnil bo wydaje mi sie ze kazda z dziewczyn szanuje jego prywatnosc aa pomarzyc zawsze mozna tak z przymrózeniem oka ;)

Gość gość
Niczego złego nie robimy...

Gość gość
Wy na razie nie robicie. Ale pamiętam, że jeszcze kilkadziesiąt stron wcześniej laski zaczęły podawać informacje na temat jego dziewczyny - jak ma na imię, gdzie mieszka, gdzie byli razem widziani etc. Wiecie dokładnie, że nawet jeżeli ktoś chce zachować anonimowość, to nie ukryje się przed całym światem. Koniec końców gdzieś ten facet mieszka i ktoś go widzi na co dzień - wystarczy, że taka osoba, chcąc zaimponować innym, zdradzi co nieco o miejscu zamieszkania, aby fanki do niego poleciały.

Gość gość
Co się dzieje z Maćkiem? Od jakiegoś czasu słuch o nim zaginął...

Gość gość
up. ja też się martwię. Wchodzę na bloga jego siostry i też od kilku dni nic nie dodaje, a zazwyczaj pisała codziennie albo co dwa dni... Naprawdę zaczynam sie martwić :(

Gość gość
up :(

Gość gość
Spokojnie ludzie to jeszcze nic nie oznacza przeciez są wakacje! Nie kazdy spedza je ślęcząc przed kompem kazdy korzysta z tych wakacji :)

Gość gość
Szkoda tylko, że obiecał dodać odcinek ponad tydzień temu . Rozumiem każdy ma swoje sprawy, ale skoro już powiedział, że doda film z widzami to powinien to zrobić . Oczywiście rozumiem, że życie osobiste jest ważniejsze i tak powinno być , tylko takie niespełnione obietnice są przykre dla fanów . Jednak wierzę, że miał powód, że nie dodał tego filmu i że tym powodem nie było lenistwo . Jego filmu są po prostu ważne dla niektórych .

Gość gość
Jak sama pewnie zauważyłas on nigdy nie spełnia obietnic powinnas juz to wiedziec po drugie on sam cały czas powtarzał w wywiadach on nie bedzie sie nam tłumaczyc z jego wyborów on bedzie wrzucac filmiki wtedy kiedy akurat ma wene i nigdy nie bedzie ulegał prośbom "krzykaczy" ktorzy sie domagają jego filmow on pracuje dla siebie i dla nikogo innego wiec uszanuj to a zresztą youtube nie jest jego pracą jedynie odskocznią i tak naprawde to mała czesc jego zycia UZBROJMY SIE W CIERPLIWOŚCI BO CIERPLIWI ZOSTANĄ NAGRODZIENI :)

Gość gość
Ja naprawdę go szanuję i staram się być wyrozumiała, ale chodzi mi o fakt, że zapewnił nas fanów, że doda film . Zresztą to i tak już nie ważne .

Gość gość
Ja mam tylko nadzieję, że wszystko u niego gra... Aż taki przestój nie zwiastuje niczego dobrego... trochę się niepokoję...

Gość gość
No i jak wrażenia po filmie?? Dziewczyny?? :D naprawde naprawde fajnie mu to wyszło :)

Gość gość
Wiem że moze juz za pozno na to bo rocznica kanału dawno była ale wpadłam na taki pomysł że skoro Maciek wstawił dzis ten filmik to moze zorganizowałybysmy sobie takie małe wspominiki na jego temat tzn kiedy poraz pierwszy obejrzałyscie jakis odcinek jaki to byl tzn tytuł i kiedy to bylo moze wasze odczucia na jego temat i jakies anegdotki. Co wy na to?? :) zacznijmy moze od dzis.Poświętujmy troche jego jubileusz w "nasz" własny sposob :)

Gość gość
Aha no i powiedziałybyscie jeszcze za co Maćka uwielbiacie/kochacie (podajcie cechy charakteru albo konkretne zachowania podczas filmikow)

Gość gość
mi się ona podoba z wielu powodów: jest bardzo inteligentny, ma poczucie humoru i taki dystans do siebie lub świata. Bardzo mi się spodobał sposób, w jaki się do mnie odniósł. Rozmawialiśmy chwilę i czuć było od tego faceta takie ciepło. Jest bardzo uprzejmy i dobrze nastawiony do ludzi, a przy tym tak uroczo nieśmiały, że i moja nieśmiałość szybko przeszła. Myślę że jego postać jest na tyle ciekawa, że mógłby spokojnie działac poza youtubem - w telewizji czy radio. To naprawdę człowiek z dużą charyzmą.

Gość gość
Ja "poznałam" Maćka dopiero w grudniu ubiegłego roku . W szkole mieliśmy noc filmową, trochę się nam nudziło i tak włączyliśmy sobie Niekrytego . Pamiętam, że pierwszym odcinkiem jaki zobaczyłam były "Teletubisie", strasznie się uśmiałam i tak od tych kilku miesięcy prawie codziennie zaglądam na jego kanał . Przyznaję, zakochałam się a raczej zauroczyłam . Mam 19 lat . Często zdarzały mi się takie "miłości" np zakochiwałam się w aktorach . Jeśli chodzi o Maćka owa "miłość" już mi przeszła a pozostała ogromna sympatia do jego osoby . Uwielbiam go za to, że ma duży dystans do siebie oraz za jego kreatywność . Urzekło mnie również to, że jest pracowity i wytrwale dążył do sukcesu, który osiągnął . Mam wrażenie, że mimo wszystko jest dość delikatny i bardzo serdeczny . Kocham jego niebieskie ślepka i miły uśmiech . Jednak gdybym spotkała go na ulicy to wahałabym się, żeby do niego podejść . Chyba uszanowałabym jego prywatność .

Gość gość
ja go bardzo cenię za tę pracowitość i nie chodzi jedynie o to, co robi medialnie. O wielu rzeczach nie mówi, bo jednak ludzie nie o wszystkim powinni wiedzieć, ale naprawdę ma masę obowiązków i nie wiem, jak znajduje czas jeszcze na kręcenie na youtubie. Co do serdeczności - nie raz mi ją okazał, czy to w rozmowie, czy uczynkiem, więc z czystym sercem mogę powiedzieć, że to fantastyczny, ciepły i cudowny człowiek o złotym sercu, zawsze pomocny i niebywale cierpliwy.

Gość gość
oglądałyście ostatni odcinek z podziękowaniami dla widzów? Kurczę, jaki to świetny koleś. Ma klasę i widać, że jakiś cel w życiu. Poza tym strasznie sympatyczna mordka, nic tylko się zakochać :P

Gość gość
Ja jestem ogromnie ciekawa tego muzyczego projektu :) od zawsze było widac ze to mega uzdolniony muzycznie facet ale nie tylko muzycznie bo jaki nastolatek w gimnazjum pisze recenzje?? Musi byc mega inteligentny :)

Gość gość
Nie wiem czy juz ktos to mowił ale BARDZO zazdroszcze gimnazjalistom ktorzy sie dostaną na zajęcia angielskiego do Maćka az chciałoby sie miec znow 15 lat zeby moc sie zapisac lecz moja 15 nastka mineła ho ho! Dawno juz ::(

Gość gość
Boże, jak ja zazdroszczę, że moja koleżanka ma go na co dzień :( :( :(

Gość gość
A ja myślę, że nie ma co zazdrościć, bo związek z taką osobą musi być wyczerpujący. Może jestem zbyt mało ambitna, ale wolę faceta, który mniej pracuje, ale więcej czasu spędza ze mną. Maciek jest strasznym pracoholikiem i potrzeba dużo cierpliwości, aby stworzyć z nim pełny związek. Chociaż jeżeli jakiejś się to uda, będzie na pewno bardzo szczęśliwa, bo to cudowny facet.