Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
Ale w ostatnich filmowych premierach to ciasteczko.. mmmm :)

Gość gość
Oj to prawda, w ostatnim filmie wyglądał nieziemsko i ma nowe okulary ;)

Gość gość
ja mam wrażenie, że to chyba jedyna osoba na youtubie, która ma klasę. Subskrybuję kilka programów, ale reszta youtuberów w porównaniu do Maćka jest albo nijaka, albo bardzo wulgarna (Maciej Dąbrowski). Naszego Krytyka po prostu przyjemnie się ogląda :)

Gość gość
też tak uważam. szkoda tylko, że rzadko nagrywa... no ale cóż poradzić, ma pewnie masę innych zobowiązań. W sumie to dobrze - widać, że youtube to tylko hobby. Chyba nie chciałabym mieć faceta, który jedynie na tym zarabia. A on ma podobno swoją firmę. Kurczę, jak jeden człowiek jest w stanie to wszystko godzić...

Gość gość
No właśnie też się zastanawiałam jak on to wszystko ogarnia ;) Jestem tylko ciekawa czym zajmuje się ta jego firma . Coś związane z reklamą ?

Gość gość
nie wiem, wiem tylko, że ma. Kurczę, dlaczego takiego faceta nie mogę spotkać? sami debile wokół, a jeżeli już jakiś się natrafi, to albo leniwy, bez pasji do życia, bez pomysłu na siebie. Właśnie dlatego mi się Maciek podoba tak bardzo! to człowiek, który ma cel, nie jest bierny i ma masę pomysłów na siebie. Kurczę, chcę takiego męża :D

Gość gość
Podpisuje się pod tym obiema rękami ;)

Gość gość
nie no laski, są i normalni faceci :) trzeba tylko dobrze trafić. Ja bym pewnie z Maćkiem być nie mogła, bo trochę ta jego nadaktywność mnie przeraża. Chciałabym mieć faceta dla siebie, a nie wciąż tylko praca praca praca i rozwój...

Gość gość
ciekawa jestem jego dziewczyny. Ciekawa jestem, jaki ma gust i co jest dla niego ważne przy wyborze drugiej połówki...

Gość gość
Dla mnie nie ma juz nic atrakcyjnego w nim nie to co 2-3 lata temu teraz to jest po prostu łysiejąco-grubiejący facet po 30-tce oczywiscie nie zaprzeczam ze jest bardzo inteligentny ale to wszystko :)

Gość gość
Jeju, ale prostackie rozumowanie... Wiadomo że każdy się starzeje, to normalne... Poza tym to młody facet - 31 lat to siła wieku. Musisz mieć chyba z 15 lat, skoro tak oceniasz człowieka... Myślę, że dorosła kobieta doceniłaby takiego faceta...

Gość gość
Te wcześniej wspomniane mankamenty czynią go jeszcze bardziej seksownym, przynajmniej dla mnie . Może mam dziwny gust .

Gość gość
Ciekawe ile ty masz lat dziewczynko. Poza tym co wy w nim widzicie ja codziennie na ulicy spotykam wielu kolesi którzy są O WIELE przystojniejsi i na ktorych warto zawiesić oko Rzeczywiscie macie dziwny gust albo jestescie malolatami i nie rozróżniacie atrakcyjnosci od przeciętnosci albo macie nudnych meżów i nudne życie erotyczne ze jedynych kolesi jakich dostrzegacie są pokroju Maćka :p

Gość gość
mówisz, że codziennie widzisz lepszych na ulicy. Ok, zgodzę się, wielu mężczyzn jest przystojniejszych od niego, facet nie jest żadnym cudem. Ale co ty możesz o tych mężczyznach powiedzieć? Wiesz, jacy są? Co mają w głowie? Czy oprócz wyglądu oferują coś jeszcze? Miałam przyjemność poznać Maćka i z czystym sumieniem stwierdzam, że to facet, który naprawdę ma poukładane w głowie i w dodatku jest tak uroczy i szarmancki, że przez samo jego zachowanie i sposób odnoszenia się do kobiet można się w nim zakochać... To facet z klasą, bez dwóch zdań.

Gość gość
Jasne oczywiscie zgadzam sie ze swoją inteligencją i sposobem wysławiania sie i oczytaniem bez wątpienia potrafi oczarowac dziewczyne ale wzdychanie do przecietniaka och bo jest taki przystojny jest OGROMNĄ bo nie jest jakims tam ciachem albo Adonisem :)

Gość gość
Ale właśnie o to chodzi, że facet zyskuje w oczach kobiety, jeżeli ma szereg innych wartościowych cech. On ma super charakter, więc automatycznie przystojnieje w moich oczach. Myślę, że reszta dziewczyn też ma podobnie. Ja się nie umiem zauroczyć samym "opakowaniem", nawet jak widzę przystojniaka na ulicy, to spojrzę, ale za dwie sekundy o nim zapomnę.

Gość gość
Zgadzam sie z tobą*

Gość gość
A wiecie coś na temat jego dziewczyny?

Gość gość
Tak się składa, że nie jestem dziewczynką . Kiedy pisałam, że podobają mi się jego "defekty w wyglądzie" miałam na myśli to, że dla mnie wygląd faceta nie musi mieścić się w jakiś ściśle określonych ramach, które definiują atrakcyjność fizyczną . Zresztą dla wielu kobiet wygląd zawsze jest na drugim miejscu . W życiu liczą się inne rzeczy . Bo uroda przemija a charakter zostaje ( w większości przypadków )

Gość gość
Dokładnie. A poza tym nie wiem, czego od niego chcecie. Nie jest może najpiekniejszy na świecie, ale nie można się do niczego przyczepić: wysoki, postawny, zadbany, czego chcieć więcej? A poza tym to bardzo wartościowy człowiek, więc jak dla mnie - ideał. Brałabym bez mrugnięcia okiem.

Gość gość
na temat dziewczyny nic nie wiem, ale na inne pytania chętnie odpowiem :)

Gość gość
Temat dziewczyny przewijał sie tutaj juz dosyć długo kilka-kilkanascie stron wczesniej :) A poza tym nic wiecej nie wiadomo :)

Gość gość
Skoro jestes chetna do odpowiedzi na kilka pytan to powiedz czym sie Maciek tak naprawde zajmuje oprocz yt???

Gość gość
A mnie bardzo ciekawi to jaki on ma naprawdę stosunek do wiary, bo w filmach raczej się z niej śmieje . Oczywiście nie mam nic do ludzi niewierzących ani wierzących . To tylko moja ciekawość .

Gość gość
jest przedsiębiorcą, ma swoją firmę, a poza tym współpracuje z agencjami reklamowymi. Z samego facebooka można zresztą się dowiedzieć, że pisze jeszcze książki, felietony do gazet i ma audycje w radio. A jaki jest jego stosunek do wiary? Nijaki, nie wierzy w księży i dlatego się z religii czasami śmieje.

Gość gość
Jezu... aż tyle zajęć ma... jak on to wszystko godzi...?

Gość gość
jakoś godzi :)

Gość gość
coś od długiego czasu się nie uaktywnia na youtubie :(

Gość gość
puk puk

Gość gość
coś nie tak było z kafeterią w ostatnich dniach. posty się nie pokazują...