Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w szpitalu mozna zastrzec ,aby nie podawac dziecko na rece?

Polecane posty

Gość gość
Jaka ty jestes j******a ty powyzej. Co ci autorka zrobila ze życzysz jej komplikacji. P********e matki polki, kiedy sie to skonczy? Nie kazda jest stworzona do bycia matka, wiec lepiej zeby nie miala z nim kontaktu niz potem mialaby sie dziac tragedia. A dziecko jak widac bedzie z ojcem ktore dziecka chce, wiec krzywda mu sie nie bedzie dziala. Zajmijcie sie swoimi dzieciakami a nie wylewacie swoje zale na innych dlatego pl jest jaka jest i bedzie ciągle sie uwsteczniac. A do tych idiotek co mysla ze antykoncepcja jest niezawodna niech wezma kolo i pukna sie w czolo, bo nie ma metod niezawodnych i uważajcie, zeby wam ktos zle nie zyczyl jak nawet biorac super tabsy zajdziecie w ciaze a dziecka chcieć nie bedziecie, ale sorry taka sytuacja pewnie nie bedzie miec miejsca, bo wiekszosc z was to wlasnie takie matki polki bez ambicji, robia sobie dziecko, bo inaczej nic by w życiu nie osiagnely i zanudzily sie na smierc. Wypruwacie sobie zyly dla tych dzieci, ktore bez względu na wasze starania kiedys moga was kopnac w d**e, dopiero będziecie w ciemnej d***e. Zyj i dac zyc innym.

Gość gość
chodziło o to co w temacie, nie rozumiecie? na poprzedniej stronie ktoś napisał o oddziale ginekologicznym i tak można! Jak rodziłam dziewczyna oddawała dziecko do adopcji ze wskazaniem, była po porodzie przewieziona na oddział gin. Nie wymądrzajcie się prawnie, bo Ona wie co ma zrobić, chciała uzyskać radę a została skrytykowana, jak to Polacy potrafią. My przecież wiemy co dla kogos najlepsze. Pozdrawiam autorkę i powodzenia

Gość gość
autorko twój wpis z 18.22 jest chory skoro taka jesteś obcykana w swojej decyzji, to przez tyle miesięcy nie dowiedziałaś się znikąd, jak to jest w szpitalu? na forum musisz pytać?

Gość gość
mam nadzieję że zdechnie przy cesarce

Gość gość
Jakie z****** mohery tu siedza :D

Gość gość
a ja bhym na Twoim miejscu wzięła dziecko na ręce, nie dla siebie a dla dziecka. coś mu jesteś winna, a myslę że świadomośc że matka mimo wszystko miałą je kiedyś na rękach będzie czymś miłym, bo czy chcesz je wychowywać czy nie to zawsze będziesz dla niego kimś ważnym, bo to do Ciebie jej historia się zaczęła. mysl, że nawet nie chciałas na nią spojrzeć, dotknąć może być bardzo przykra.nie podchodź do tego egoistycznie

Gość gość
autorko! dobrze ze zdecydowalas się oddac dziecko ojcu skoro on czuje się na silach je wychować i duże brawa dla niego! ale dla ciebie tez brawo, ze nie masz zamiaru jej zabic, wyrzucić na smietnik czy zostawić pod lawka w parku! mądrze, malej będzie dobrze z tata!, ja tam nie mam zamiaru cie nawracać, bo ja nie wysłannik wiary by cie nawracać, jednak rpzyznaje ze smutno mi się zrobilo jakk pomyslalam ze twoje dziecko będzie tam takie samotne, nikt go nie przytuli tylko będzie lezalo caly dzień i noc na noworodkach będzie plakalo i nikt tego placzu nie ukoi... szkoda, zastanow się, masz 33 lata, być może już w zyciu nie będziesz miała okazji być mama, czego być może nie będzie ale może będziesz zalowac...a |Twoja corka będzie rosla gdzies tam sama bez mamy i będzie jej smutno ze nawet w pierwszych dniach nie zaznala matczynej milosci i ciepla. co nie zmienia faktu ze szanuje twoja decyzje a ojcu dziecka zycze wytrwalosci i siły :) zautorko pomysl jeszcze nad tym ... :*

Gość gość
Nie ma zamiaru nawracac, a zaraz pisze gowniany elaborat o biednym dzieciatku :o

Gość gość
widze ze ty nie dość ze masz zryty beret to jeszcze jesteś chamska, ciekawe ile tego chamstwa jest na pokaz, a ile w tobie. dobrze ze oddajesz dziecko bo twoja rozchwiana psychika i jad jaki się z ciebie wylewa w każdym napisanym zdaniu sprawia ze dziecko miałoby z toba przeje/bane... oby ojciec był mądrzejszy...bo du/pić to się umialas a teraz pretensje do całego swiata ze ludzie proponują przemyslec sprawę raz jeszcze na spokojnie, bez emocji, bo teraz hormony ciążowe robia swoje, ale skoro nie chcesz to przecież żadna z nas cie nie zmusi swoim elaboratem jak to nazwałaś...powodzenia, ale jak urodzisz to upuść z siebie trochę tego jadu... a na starość nie szukaj córki i nie oczekuj od niej podania szklanki herbaty jak będziesz niedoleżna i schorowana... trzeba było myslec zanim się bzykalas a konsekwencje swoich czynow trzeba ponosić... ale ty mimo swoich lat jesteś emocjonalnie niedojrzala...przykre to, czasem się nie dziwie Waśniewskiej ze zrobila jak zrobila ajk tu dorosła kobieta tak się zachowuje. żal dziecka...

Gość gość
ja bhym na Twoim miejscu wzięła dziecko na ręce, nie dla siebie a dla dziecka. coś mu jesteś winna, a myslę że świadomośc że matka mimo wszystko miałą je kiedyś na rękach będzie czymś miłym, bo czy chcesz je wychowywać czy nie to zawsze będziesz dla niego kimś ważnym, bo to do Ciebie jej historia się zaczęła. mysl, że nawet nie chciałas na nią spojrzeć, dotknąć może być bardzo przykra.nie podchodź do tego egoistycznie xxx NIE NO JA SIE POPLAKALAM :( POWINNAS PISAC NEKROLOGI DO GAZET

Gość gość
Jesli chcecie wiedziec to mam gleboko w d***e to dziecko. Najchetniej wysralabym je z porannym kalem. dla mnie to zwykly pasozyt :o

Gość gość
a na starość nie szukaj córki i nie oczekuj od niej podania szklanki herbaty jak będziesz niedoleżna i schorowana... k***a co to a myślenie????? moja mama mnie wychowała a też je jszklanki nie podam, bo się wyprowadziłam na drugi koniec świata. ty po to dzieci wychowujesz, żeby ci potem usługiwały? nie pieniacz się tak, jesli się do wychowywania nie nadaje to dobrze, że odda. jak rodzic dziecku krzywdę zrobi to się podnoszą głosy, że jak mu nie pasowało mógł oddac, zamiast się znęcać, bić, zabijać .a jak kobieta sama przyznaje, ze się nie nadaje to wielke halo, żeby na siłę została z dzieckiem. bez sensu. dziecku krzywdy brakiem swojej wątpliwie pożytecznej obecności nie zrobi, ewentualnie sobie ale to jej problem

Gość gość
26.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Jesli chcecie wiedziec to mam gleboko w d***e to dziecko. Najchetniej wysralabym je z porannym kalem. dla mnie to zwykly pasozyt pechowiec.gif pasożytem to akurat jesteś ty, wrzodem na d***e społeczeństwa. ciesze się tylko że w dobie powszechnej antykoncepji byłaś tak głupia i dałaś z siebie zrobić inkubator, ktoś mądry ( w tym wypadku ojciec dziecka ) doceni je i wychowa ,a ty z porozciąganym brzuchem i pochwą żyj dalej , na łożu śmierci będziesz mogła pomysleć że przynajmniej przez 9 miesiecy twoje życie było coś warte

Gość gość
elaborat (łc. elaboratio ‘wypracowanie’ od elaborare, -atum ‘pilnie pracować, wypracowywać’) nauk., pot. długie pisemne opracowanie danego zagadnienia. Hasło opracowano na podstawie „Słownika Wyrazów Obcych” Wydawnictwa Europa, pod redakcją naukową prof. Ireny Kamińskiej-Szmaj, autorzy: Mirosław Jarosz i zespół. ISBN 83-87977-08-X. Rok wydania 2001. **** jak się to ma do wypowiedzi powyżej na kilka linijek to nie wiem, wiedza elementarna z podstawówki się klania...

Gość gość
NIE NO JA SIE POPLAKALAM smutas.gif POWINNAS PISAC NEKROLOGI DO GAZET nie wiem , co ma nekrolog wspólnego z moją wypoweidzią ale pokrętnej logiki niektórych lepiej nie próbować nawet ogarnąć :-) nie musisz drwić, skoro jesteś tak pusta że nikt poza tobą cię nie interesuje to ok, świata nie zmienię :-)

Gość gość
takie kochajace mamy, a juz nie wiedza niektore jak dowalic tej kobiecie. Nie kazda kobieta chce miec dziecko i trzeba to zaakceptowac. Dajcie tej dziewczynie spokoj i uszanujcie jej decyzje. A to jak sie wyraza to sie tak wyraza, i juz. Wiele kochajacych tu na kafeteri mamus wyraza sie jeszcze gorzej np. o innych dzieciach, o dzieciach partnerow, o innych kobietach, etc. I co to jest lepsze?

Gość gość
Musialas sie posluzyc slownikiem, zeby sprawdzic co znaczy slowo elaborat? gratuluje. zastanow sie czy sama nie powinnas do podstawowki wrocic :D

Gość gość
wchodzi na forum , pisze o sobie to co pisze i rzuca się na każdą osobę która nawet delikatnie wyraża własne zdanie czy próbuje coś doradzić. mamy ją szanować? dla mnie to zwykły worek na spermę bez mózgu, oddanie dziecka w ręce kogoś wartościowego jest najlepszym, co może zrobić

Gość gość
przeciez te wulgarne wpisy o dziecku to jakies marne podszywy. ale bezmozgie mamuski lykna wszystko byle miec jakas podniete w zyciu i moc sie wyzyc :o

Gość gość
idiotka, zaczynam myslec ze to prowokacja. a jeśli nie to powiem krotko, popros żeby ci nie kładli dziecka na tobie ani nawte niech ci go nie pokazuja, po co dziecko ma mieć traume od pierwszych dni ze ma taka durną "matke"....zaoszczedz mu chociaż tej traumy.

Gość gość
ja jej napisałam ze szanuje jej decyzje choć jako matka poprosiłam aby jeszcze się zastanwoila to tez mnie zbluzgala ...brak slow albo jest totalna idiotka albo nas prowokuje i ma radość ze się wkurzamy,proponuje OPUSCIC TEMAT NIECH ZGINIE SMIERCIA NATURALNA !

Gość gość
Skoro robi dobrze to dlavzego pyszczysz i wyzywasz od worow na sperme? Jakby chciala usunac to szmata, oddac sooka, jakby zabila dziecko jak wasniewska to pyszczalybyscie ze mogla oddac. To o co wreszcie chodzi? Zrozumcie ze nie kazdy chce byc matka. Zwlaszcza jak byl maltretowany w dziecinstwie przez wlasna matke.

Gość gość
26.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość przeciez te wulgarne wpisy o dziecku to jakies marne podszywy. ale bezmozgie mamuski lykna wszystko byle miec jakas podniete w zyciu i moc sie wyzyc pechowiec.gif a skąd wiesz idiotko bez szkoły, że każda rozmówczyni jest mamuśką i że "łyka" wszystko? ja rozmawiam z anonimową osobą i czy jest to autorka czy niem odpowiadam na jej durne argumenty

Gość gość
Boze. Zrozumcie, ze autorki nie ma na tym temacie juz. co za tepe dzidy

Gość gość
OLEJCIE TEGO TROLLA.....

Gość gość
w szpitalu cie nie zmuszą do przytulania dziecka, którego nie chcesz. Jeśli to co piszesz jest prawda, to dziecku będzie lepiej bez ciebie, skoro nazywasz je rzeczą. Powinnaś sobie podwiązać jajniki, żeby w przyszłości nikogo więcej nie unieszczęśliwiać

Gość gość
Moja koleżanka , po urodzeniu 3 mc temu nie chciała dziecka . oddała do adpocji ale zmieniła zdanie odbiera mała za tydzień i chwała jej za to .Gryzło ja sumienie :)

Gość gość
OLEJCIE TEGO TROLLA.....

Gość gość
ja rozmawiam z anonimową osobą i czy jest to autorka czy niem odpowiadam na jej durne argumenty hahaha ok to dalej sobie odpowiadaj na "argumenty" trola typu "wysram swoje dziecko". Boze co za dno intelektualne z ciebie :D

Gość gość
Gdybym byla w niechcianej ciazy to usunelabym ja. M.in. przez takie glupowate spoleczenstwo. Gdybym oddala to zostalabym publicznie potepiona a tak cicho i dyskretnie i nikt nic nie wie.