Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie co jest fajnego w prawiczkach?

Polecane posty

Gość gość

Potrafią kochać tak, jak nie potrafią mężczyźni doświadczeni. Miałam w życiu dwóch prawiczków i obaj kochali mnie prawdziwą, głęboką miłością. Traktowali jak skarb. Teraz poznałam trzeciego i znów jest tak samo - czuję się najbardziej kochaną kobietą na świecie. Doświadczeni faceci często są już zmęczeni życiem i przeżyciami, nie ma w nich tej świeżości uczuć, tej ufności, tego oddania, nie traktują kobiety jak klejnotu.

Gość gość
Prawda. Tylko że prawiczkowi łatwiej złamać serce, będzie podnosił się o wiele dłużej niż taki facet doświadczony. A potem, po takich przeżyciach, staje się właśnie jednym z tych zgorzkniałych doświadczonych facetów.

Gość 43563434
zauważyłam że faceci o swojej pierwszej kobiecie wypowiadają się z szacunkiem, mają do niej słabość. A kobiety o pierwszym facecie często po latach albo nie chcą mówić, albo mają niechęć albo się naśmiewają.

Gość gość
Miałaś dwóch prawiczków, teraz masz trzeciego... a później same zastanawiacie się dlaczego faceci są jacy są. Właśnie przez takie kobiety które nie wiedzą co to uczcie i zmieniają facetów jak rękawiczki, stajemy się skur.... bo po takim doświadczeniu dociera do nas, że nie warto poświęcać się kobietom, bo nie jesteście tego warte, wy żyjecie prymitywnymi emocjami, bez emocji, ekscytacji szybko się nudzicie i szukacie nowych wrażeń.

Gość gość
"zauważyłam że faceci o swojej pierwszej kobiecie wypowiadają się z szacunkiem, mają do niej słabość. A kobiety o pierwszym facecie często po latach albo nie chcą mówić, albo mają niechęć albo się naśmiewają" x bo facet jak kocha, to kocha naprawdę, zwłaszcza swoją pierwszą kobietę, po rozczarowaniu (zwłaszcza jeśli został porzucony) taki facet już nigdy nie pokocha innej tak wielką i ślepą miłością. Podobnie jest z dziewicami, pierwszą miłość pamięta się na zawsze.

Gość gość
autorka to osoba krzywdząca innych... nie chciał bym takiej kobiety ja też kocham prawdziwie ale wydobyć ze mnie uczucie nie jest takie łatwe właśnie dlatego że się również przejechałem.

Gość gtrtetet
E tam, każda była dziewicą i nie każda ma słabość do pierwszego. Np. ja nie mam. Uważam go za nieudacznika, pierwszy raz nie był dla mnie jakoś super istotny, ważniejsze były związki później.

Gość gość
"Teraz poznałam trzeciego i znów jest tak samo - czuję się najbardziej kochaną kobietą na świecie" . No i co z tego, że czujesz się najbardziej kochaną kobietą na świecie skoro i tak za jakiś czas znajdziesz sobie czwartego? Zanim zaczniesz z kimś związek, pomyśl czy naprawdę tego chcesz i czy jesteś w stanie pokochać tego kogoś z wzajemnością, bo tym sposobem możesz bardzo łatwo zniszczyć komuś psychikę... ale po co myśleć o innych, skoro lepiej być zapatrzoną w siebie, egoistyczną księżniczką i wykorzystywać naiwnych, niedoświadczonych facetów.

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem... pisałem o pierwszej miłości, a nie pierwszym partnerze, to że poszłaś do łóżka z kimś kogo miałaś gdzieś, to twój problem. Ja mówiłem o prawdziwym uczuciu, a nie byciu z kimś z nudów i dla sportu.

Gość gtrtetet
a skąd wiesz, że to oni jej nie zostawiali lub rozstania były z innego powodu? O rozstaniach nic nie napisała, a Ty zakładasz że to ona ich zostawiała i łamała im serca.

Gość gość
"E tam, każda była dziewicą i nie każda ma słabość do pierwszego. Np. ja nie mam. Uważam go za nieudacznika, pierwszy raz nie był dla mnie jakoś super istotny, ważniejsze były związki później" x to ty dobra jesteś skoro sypiasz z nieudacznikami :) tylko kobiety tak potrafią.

Gość MajaABC
Ja miałam w życiu ok. 10 facetów, z czego 4 prawiczków. Wszyscy faktycznie bardzo mnie kochali. Taką miłością niewinną, pierwszą, głęboką. Jeden z nich mnie zostawił. Ale trzech zostawiłam ja. Wszyscy już teraz mają ułożone życie z innymi kobietami (ja też mam już męża). Mam nadzieję, że dobrze mnie wspominają.

Gość gość
MajaABC - czy można wspominać kogoś dobrze kto rozkocha do szaleństwa i zostawi? zastanów się

Gość MajaABC
Ja np. wspominam dobrze jednego faceta, który mnie zostawił, a którego bardzo kochałam. Więc myślę że można.

Gość raz trzy osiem
Jest to prawda. Byłam z prawiczkiem i kochał mnie jak żaden inny facet. Był na każde moje skinienie, dbał o mnie, ech, co to były za czasy

Gość gość
uu

Gość sweetaśna dziewczynka
Wiemy, dobrze się ich w h**a robi :)

Gość gość
podobnie jest z dziewicami, one kochają, starają się bardziej od tych już przechodzonych

Gość gość
Kobiet to g***o :(

Gość gość

Gość gość
',lnk

Gość gość
ПппП

Gość gość
Skończcie wreszcie z tak głupimi i dennymi tematami:-(

Gość gość
ПппП

Gość gość