Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mialo byc pieknie

Ciaza zniszczyla wszystkie moje plany...

Polecane posty

wiesz ja po porodzie jakoś wygladam naprawdę dobrze, waga 49kg, długie włosy, zdrowe zęby, wiec nie wmawiaj mi ze poród tak strasznie wyniszcza, wyniszczamy my sie sami jak o siebie nie dbamy

Gość gość
no ale w imię czego miała by się tak męczyć? dla bachora którego nie chce? to się z celem mija, niejedna wygląda ok a niejedna jak krowa, a trauma po porodzie zostaje każdej, tak czy siak jest ból i to przeogromny, także gdybym dziecka nie chciała to nie poświęcała bym się i nie łaziła z nim 9 miesięcy tylko po to by to potem oddać a sama zostać z traumą i zniszczonym ciałem

Gość gość
możesz sobie mówić co chcesz po ciąży nie wygląda się tak samo, niestety ale o szczegółach intymnych się nie wypowiesz ani o obwisłym cycu

Gość gość
mi po porodzie wypadla przednia sciana pochwy, teraz musze uwazac na dzwiganie czegokolowiek, bo byc moze wypadnie mi reszta, I to ty pani madralinska? Ciaza I porod wyniszcza, szczegolnie ja wyniszczy, bo nikt jej nie pomoze... Zeby miec dziecko trzeba miec kase I stabilnosc zawodowa, a jak ona jest mloda, to dziecko I ona beda klepac biede, w wieku 30 lat bedzie wygladac jak szczerbata staruszka...

Gość a mialo byc pieknie
urodzenie dziecka i oddanie do adopcji mija sie kompletnie z moim celem. Przeciez ja chce skorzystac z szansy jaka jest dalsze studiowanie za granica, bedac w ciazy to raczej malo mozliwe wiec bez sensu bym rezygnowala z planow i marzen tylko po to by oddac komus dziecko.

Gość gość
dokładnie autorko, ale chyba nie wszyscy czytają twoje posty i piszą co im ślina na język przyniesie tak jakby ciąża i urodzenie dziecka zajęły ci kilka dni a nie miesięcy, dżizas co niektóre to już mają mózg dziećmi przeżarty, nie każda się opluwa i wzrusza na widok dwóch kresek zrozumcie to babki! jak już nie macie co pisać to nie piszcie wcale, dobrej nocy tym normalnym życzę i autorko tobie też

Gość Werka 123
powiedzialas juz swojemu chlopakowi ze jestes w ciazy?

Gość gość
Ja uprawiam seks tylko z "tym jedynym". ale to nie znaczy, że chcę być w ciąży, a gdyby się tak stało czym prędzej jechała bym do Niemiec. A Wy siedźcie sobie w tych swoich pieluchach, kupach i słoiczkach. :)

Gość gość
w ogole przeraza mnie to, ze mialabym juz z chlopakiem zamieszkac i to przeciez takie powazne juz, a ja ni czuje sie gotowa xx A współżycie to nie "poważne już"? I na to byłaś gotowa? Zaczynasz od końca i masz żal, że się posypało?

Gość gość
Przeciez ja nie potrafie gotowac, nie wiem w ogole jak sobie dam rade, nie wiem czy to ten jedyny. xx A kochać się nauczyłaś? Gotowanie jest znacznie łatwiejsze. Nie wiesz, czy to ten jedyny, a żyjesz z nim? Wszystko na opak.

Gość gość
Autorko! Kurczaki z odciętymi głowami są mądrzejsze od ciebie.... jesteś z chłopakiem 3 lata, a wynika z twojego opisu, ze nie jest to ten z którym chcesz być - po co marnujesz mu czas? Zabrałaś mu 3 lata życia. Zerwij z nim i daj mu szansę na normalny związek. Pamiętaj, ze seks może równać się ciążą. Idąc do łóżka trzeba pamiętać o tym. 100% antykoncepcji daje jedynie brak seksu.

Gość gość
będziesz się smażyć w piekle. tego Ci życzę. oraz komplikacji po usunięciu. Pan Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy.

Gość gość
osoba złorzecząca innemu powołuje się na Pana Boga? oj wy katoliczki ... :D

Gość a mialo byc pieknie
jestescie smieszne piszac, ze zmarnowalam mu 3 lata zycia. Bo jak nie chce z nim rodziny zakladac w wieku 20 lat to zmarnowalam mu zycie? Ludzie sie rozstaja i po 5 latach, a ja przeciez nie powiedzialam, ze nie chce z nim byc tylko, ze nie chce teraz zakladac rodziny i nie wiem jak bedzie w przyszlosci. Bo skad mam wiedziec skoro wyjezdzam za granice? Moze mnie zdradzi, moze nie bedzie chcial czekac, moze to ja zawiode? Nie wiem tego ani ja ani on. I nie mam zamiaru z nim zrywac, bo kto wie moze bedziemy razem. O ciazy tez mu nic nie powiem.

Gość Werka 123
powiedz mu ze jestes w ciazy byc moze on zajmie sie dzieckiem po porodzie a ty bedziesz do szkoly chodzic

Gość a mialo byc pieknie
ale przeciez ja wyjezdzam, nie bedzie mnie w Polsce. Balabym sie tez, ze ciaza moglaby byc zagrozona i nici z wyjazdu, z uczeszczanania na studia.

Gość gość
Nic mu nie mow przeciez nie chcesz tegi bachora rodzic. No sorry ale niby czemu autorka ma rodzic i oddawac? W imie czego? Ma wyglądac jak wieloryb z obwislym cycem bo wy tak chcecie? Ona chce usunac wiec wasze rady sa do.d**y. Ja autorke popieram bo gdyby mi sie taki nieplanowany gowniarz trafil od razu byn usunela bez wahania. Po co marnować cialo i zycie dla jakiegoś zasmarkanego bachora. Na szczęście kobieta w tych czasach ma jakie takie prawo wyboru m.in kliniki aborcyjne za granica. Powodzenia dziewczyno

Gość Mowidka
nie wiem czy ktoś to jeszcze czyta, ale odpowiem, życie intymne jest akurat lepsze niż przed ciążą, a piersi ?hm, ja bardzo dużo schudłam wiec przez to one juz nie wygladają jak sprzed ciążą, ale szczerze powiem że nie mam przez to kompleksów, moze dlatego że mąż uważa mnie za 7cud świata, hihi, tak że wasze teorie obalam

Gość gość
co z tego,ze ty jestes zadowolona z zyci intymnegoi ciala po ciazy? a wiesz ile kobiet nie jest, ile wpadlo przez to w depresje? To jest jak loteria, ciesz sie, ze ty jestes szczesliwa, moja siostra natomiast po ciazy wyglada i czuje sie zle.

Gość gość
Dziewczyno, nie żałuj. Widocznie tak miało być. Zycie potoczyło sie w ten sposob a nie inny. Moze powinnaś zostac w Polsce. Dziecko sie urodzi, troche podrośnie a dla ciebie otworzą sie inne szanse. Młoda jesteś. Ucz sie w domu będziesz miała duzo czasu. Jesli chcesz dorobić to naucz sie robic fajne rzeczy ręcznie typu biżuterię, a bardziej zaawansowane czapki szaliki i sprzedaj. Słyszała o tej jednej z najbogatszych kobiet w Polsce co to ma 3 dzieci i sama je wychowywała i w tym samym czasie odniosła wielki sukces? Uwierz w sobie, bedzie dobrze!

Gość gość
Autorko, wchodzę tu czasem i sprawdzam czy może coś napisałaś. Mam nadzieję, że Ci się udało. Daj znać co u Ciebie. Pozdrawiam ciepło :)

Gość gość
Szkoda ,ze te osoby uskarżające się na ciążę ,mówiące o wyniszczeniu organizmu,o braku perspektyw na kontynuację studiów i kariery nie są na tyle odpowiedzialne i inteligentne by zapobiec ciąży przez antykoncepcję. Niektóre kobiety stosują nawet dwa zabezpieczenia w neuralgicznych dniach cyklu i nie dochodzi do niechcianych ciąż. Wystarczy tak niewiele by sie zabezpieczyć.