Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala847646

facet mówi :nie dbasz o siebie :(

Polecane posty

Gość 455666
a

Gość 455666
a

Gość gość
ja też uważam, że powinnaś zmienić faceta. nawet jeśli ma trochę racji, nie wiem, co dokładnie się z Tobą dzieje, jest chamem. nigdy facet nie powinien zwracać się tak do swojej kobiety. nawet gdyby chciał na coś zwrócić Twoją uwagę, powinien to zasugerować z maksymalnym wyczuciem i delikatnością. mój pierwszy facet, jak miałam 15 lat, potrafił mi czasem mówić, że powinnam zrzucić 3 kg. i ja w to wierzyłam. z perspektywy czasu dopiero widzę, że byłam przepiękną nastolatką, a on zwykłym chamem. mogę dodać, że głodowałam tak pod wpływem tych jego słów, że czasem prawie mdlałam. na szczęście dość szybko zerwałam.

Gość gość
Przecież 2 kg to tak mało, że normalny facet tego nawet nie zauważy. :P Zwłaszcza jeśli jest to różnica między 48 kg a 50, nie ważysz dużo, no chyba że jesteś bardzo niska. Ten twój czepia się, bo ma coś z głową i źle robisz, że na to pozwalasz. Powinnaś mu strzelić porządnego focha, takiego po którym cię przeprosi za chamskie teksty, bo zachowuje się jak cham. A jak nie, to go kopnij w tyłek.

Gość lanser
nie dosc ze facec jest wobec ciebie szczery rozumiem ze powiedzial to do ceibei a nie przy kims to jeszcze ci zle. trzeba sie pogodzic z tym ze sie zgrublo i powiedziec facetowi ze ci tak dobrze a nie oburzac sie ze stwierdzil fakt. domagasz sie aby nawet wlasny facet cie oszukiwal :D

Gość gość
autorko kopnij dziada w d**e niech spada tam gdzie go nie ma on jest chyba zdrowo p*****lniety jak uwaza ze ty jestes za gruba moj syn 12 ma twoja wage... powiem ci tak jezeli ten przyglup wymaga od ciebie wagi i figury super modelki to sam musi wyglada jak Banderas przynajmniej jak nie lepiej ciekawe czy jest wysoki? dobrze umiesniony ma pelne uzebienie zadbany i nie smierdzImu z ryja?? i czy ma dobry sprzet bo jezeli nie to niech s*******a i szuka gdzie indziej daj se spokoj z nim tego kwaiata jest pol swiata znajdzisz faceta dla ktorego to ze masz 5 kg w ta czy w ta to nie tragedia,a z tym kretynem daj spokoj bo jaks dziwny jest,powiedz mu zeby spojrzalw lustro na siebie sam zastanow sie czy warto marnowac swoj czas na takiego buraka jestes mloda i czemu masz akurat przejmowac sie takim prostakiem?

Gość gość
sorry za literowki

Gość gość
olej dziada toz to przypał jakis jest ,a nie zdrowy normalny facet ja bym uwaznie przyjrzala mu sie i kazała s*******ac po wytknieciu mu jego uchybien w wygladzie bo na pewno ma nie? niech szuka modelki tylko ciekawe czy jakas chciałaby miec z takim burakiem do czynienia? zdrowy dojrzlay facet emocjonalnie przygotowany na bycie z partnerka nawet by takich glupot nie p*****llł...

Gość gość
Dziewczyno jesli to jest tylko chlopak uciekaj i to daleko. Niestety jestem w podobnej sytuacji tylko ze jestem z mezem 10 lat a 4 po slubie. Tydzien temu stwierdzil ze sie zapuscilam ( byłam w trzech ciazach, urodzilam dwoje dzieci a niestety nie nalezalam nigdy do modelek) a dzieci rodzily sie po ponad 4 kilo. Teraz sa momenty ze żałuję ze zdecydowalam sie na slub z nim zwlaszcza ze sam nie widzi ze sam ma 30 kilo nadwagi i do modeli nie nalezy. Wiec zastanow sie czy chcesz sie w to pchac bo jak juz teraz zaczql walic miedzy oczy to za 10 lat tylk9 sie to nasili

Gość gość
""Powinnaś zmienić faceta". Haha. Jakby ktoś chciał być z dupą, co to się rozstała z poprzednim, bo jej powiedział, że utyła...