Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwielbiam wygladac zwyczajnie! A Wy?

Polecane posty

Gość Pisalam o 12 minut 34
Ja noszę buty skórzane, czarne albo w kolorze skóry, czółenka, sandały, mam też glanopodobne na zimę

mnie odpowiadają proste zestawy, ale same elementy lubię ciekawe. Np. jak shorty i zwykła koszulka to shorty "porwane" i koszulka która opada z jednego ramienia plus biżuteria (której pewnie noszę więcej niż powinna). Ubranie się tak zajmuje 5 minut, ale nie jest to ani "klasyczne" ani tym bardziej "eleganckie", ale nie będąc elegancką kobietą robiłabym z siebie idiotkę udając taką.

Ja w pewnym momencie polubiłam proste rzeczy. Proste spodnie, sukienki, bluzki. Natomiast zawsze kochałam i kocham biżuterię i mam na pewno nieelegancką, bo wieczorową i zbyt "bogatą". Lubię też nietypowe ubrania, ale pojedyńcze elementy

Rzeczy które noszę muszą też być wygodne. Większość to len, więc nie są jakieś super eleganckie :)

To podejście mamy chyba podobne, tylko gust troszkę inny. Mnie len jakoś nigdy nie przekonał, w sumie nie wiem dlaczego bo ładnie wygląda na innych, ale sama nigdy nie nosiłam.

Inne naturalne tkaniny też lubię, bo się w nich nie pocę, nie zaparzam i jest mi wygodnie. Podejście może podobne, ale gust różny :) nie cierpię postrzępionych szortów, a koszulki jedynie proste, długie, z rękawkami :)

Ja cała jestem "postrzępiona" więc spodenki pasują do całości :D Poza tym lubię mocno oczy malować - cała twarz może być tylko posmarowana kremem, ale oczy mam z zasady mocno pomalowane.

Cóż, moja koleżanka kocha zestawienia różu z fioletem (i z czernią), których nie cierpię, i wygląda w nich obłędnie, nawet niemal elegancko.

Uniwersalnych zasad nie ma, każdy musi sam wybrać co mu pasuje. Np. ostatnio był ten neonowy trend, w życiu bym tego nie założyła, a moja siostra uwielbia i do tego dobrze w tym wygląda.

Gość gość
ja uwielbiam mode na kolorowo wszyystko wtedy ladnie wyglada :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość autorkaaaa
Ja lubie kupowac w Simple, Solarze, Massimo Dutti, Benettonie, Ecco, Vagabond, Valentini, Van Graaf. Teoretycznie sa to drozsze sklepy ale mozna poczekac na promocje albo zwyczajnie kupic jedna bluzke zamiast trzech:) Spodnie lubie kupowac w Levisie albo czasem w Zarze (chociaz troche kiepaka jakosc ale mozna znalezc fajne):) Pozdrawiam

a ja nigdy nie mogę znaleźć nic co mi się podoba w takich sklepach, najwyżej spodnie Levi