Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

juz o mnie nie myslisz ..

Polecane posty

Gość gość
A ta druga to jaka jest, fajna jakaś? Trochę tu zamieszałeś więc trudno się rozeznać w temacie. Napisz lepiej chociaż pierwsze litery imion to będzie wiadomo która jest która:-)

Gość gość
A najlepiej trzecią i czwartą w zapasie. A 1 i 2 się pobawisz. Nabierzesz wprawy i zostaniesz z 5, a z 6 tą się ożenisz. Taka prawda.

Gość gość
A najlepiej trzecią i czwartą w zapasie. A 1 i 2 się pobawisz. Nabierzesz wprawy i zostaniesz z 5, a z 6 tą się ożenisz. Taka prawda.

Gość gość
Druga też zaczyna grać. Była jeszcze trzecia ale wycofała się bo jakiś pryszczaty platfus wyznał jej miłośc. Haha masakra, gapiła się we mnie jak w obraz, a jak się przysiadłem to ona się odsiadła. Jest jeszcze czwarta ale mi sie nie podoba. Jest też piąta, ale z nią tylko flirtuje. Do pierwszej coś czuje i nie moge jej mieć więc chyba sobie odpuszcze. Tak więc jak widzicie dziewczyny, tyle was jest i już 2 lata jestem sam.

Gość gość
Taa, najlepiej niech rzuci los:-P

Gość gość
Bo zapomniałeś ich bzykać.

Gość gość
20:21 w tym momencie mnie rozwaliłeś :-) Ile ty masz lat jeśli to nie jest tajemnicą?

Gość gość
pewnie z 18

Gość gość
No coś pomiędzy datą i godziną tamtego posta :) Edukacje już skończyłem.

Gość gość
Wróć... coś pomiędzy godziną a minutą

Gość gość
Taa, ale skończyć można edukację dosyć wcześnie więc nic to nie mówi, jesteś po 20ce i przed 30ką.

Gość gość
Czyli "oczko".

Gość gość
Chyba Tyle Ci wystarczy ? A Ty ile masz ? jeśli można widzieć w wielu 11 lat można być alfą i omegą..co z tego, nie o tym mowa. powodzenie mam i co z tego..

Gość gość
Powodzenie masz, wręcz rozrywany jesteś :-P niektóre dziewczyny to odstrasza a nie przyciąga.

Gość gość
Ty w ogóle wiesz czego chcesz? :P Ile Ty masz lat? I Ty w ogóle wiesz co to jest miłość? :P Bo wydaje mi się, że w ogóle nie znasz znaczenia tego słowa. Tak można sądzić po tych Twoich wypowiedziach :P

Gość gość
Znalazła się ta co zna znaczenie...pfff A co żeby się zakochać trzeba mieć 30+ ? dobre, dobre śmiech na sali wjb mam w inne, chce jedną...tego nie wywnioskowałaś z moich postów...ten jest ostatni. Narka

Gość gość
Nie z Twoich postów wywnioskowałam, że sam nie wiesz czego chcesz :P Na początku pisałeś o jednej, potem za chwilę o drugiej, a za chwilę o czterech kolejnych :P

Gość gość
Z tego co przeczytałam to wynika, że jesteś płytkim, zakochanym w sobie egoistą i dlatego nie możesz znaleźć sobie nikogo, bo nikt nie będzie równy Tobie, bo przecież to Ty jesteś zawsze i wszędzie najlepszy :P

Gość gość
Jak ma na imię dziewczyna, którą wybrałeś? Może też czyta ten artykuł i jak się dowie, że jest którąś z tych dziewczyn to będzie potem Tobie łatwiej :)

Gość gość
Ania z Zielonego Wzgórza i skończcie już to żenujące prowo

Gość gość
Wy faceci to często jak coś wam się nie podoba to zabieracie swoje zabawki i uciekacie jak dzieci! :P Typowe męskie zagranie! :P

Gość gość
Niech czyta. Co mnie to obchodzi...to anonimowe forum i nic mi nie udowodni. Czy to ważne jak się nazywa...nie sądzę. To ja mam dzisiaj imieniny, świętuje i staram sie nie myśleć. Baa chce zapomnieć bo jak ona ma mnie gdzieś to raczej nic z tego nie będzie. Szukam szczęścia gdzie indziej. Niech ktoś zamknie ten temat.

Gość gość
Tylko, że on ma dopiero 21 lat i zakochać się może nie raz i nie dwa jeszcze. Jakby mu tak naprawdę zależało na tej jednej o której pisał, to by dawno coś zrobił.

Gość gość
No właśnie, a skoro nic nie robi to znaczy, że mu w ogóle na żadnej nie zależy! :P

Gość gość
Dobrze mogę zamknąć ten temat jak chcesz :-) Wszystkiego najlepszego Konradzie 🌼

Gość gość
Tak wg ciebie wszystko jest takie proste. Chce tą i ją ma. Może tamta to jakaś pusta dziuna która nie zauważała jego starań, lub ignorowała specjalnie.

Gość gość
A może on w ogóle się nie starał i olał ją od początku stwierdzając, że to nie ma sensu i tylko w swoich myślach twierdził, że jemu na niej zależy? :P

Gość gość
Kto olał ten olał Nienawidzę jak ktos mnie olewa

Gość gość
Przecież chciałeś zakończyć ten temat ;-) a tak serio póki nie przystopujesz z żalem i złością wobec tej dziewczyny to nic nie uda się naprawić.

Gość gość
No bo ktoś odświeża cały czas. Ja nie mam juz żalu bo wiem ze ona wie...ze glupio wyszło.