Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandaryna123

Dokuczanie w szkole przez starszego chłopaka!

Polecane posty

Gość mandaryna123

Kiedyś kolegowalam się z chłopakiem z 3 klasy, normalnie rozmawialismy, witalismy się w szkole, usmiechalismy do siebie na przerwie, byl tez przyjacielem mojej przyjaciolki. Nawet nas bronił w razie potrzeby. Dowiedział się o spotkaniu ze znajomymi na której byłysmy z chłopakami (ja i moja przyjaciolka). Ktoś przyniósł alkohol. Nagle nasz prześladowca zaczął rozpowiadać plotki o nas (mimo tego ze go tam wcale nie bylo). Mówił jakie to my śmieszne jestesmy, głupiw itd. Nasi chłopacy postawili mu warunek ze dopoki nas nie przeprosi to nie będą z nim rozmawiać. Wiadomo już co wybrał... i nagle sie zaczeło, codziennie w szkole przez 2 miesiące pluł nam na buty, krzyczał głupie teksty, a jak probowalysmy z nim porozmawiac to olał nas. Kiedy usiadłam na ławce nagle usłyszałam swoje imie. Okazało się ze zaczal krzyczec na caly hol , jak sie najebac to tylko z nimi, lizu lizu, same zgony. Wstałam i powiedzialam żeby przestał i spytalam sie co mu zrobilam. Nagle jakby zgłupial zaczal krzyczec do chlopakow z innej klasy i ośmieszyl mnie przy wszystkich.. Oczywiście zgłosiłam to do pani dyrektor, były sprawy z pedagogiem, ale wciąż nie wiem z jakiego powodu przyszło mu do głowy takie zachowanie.. Psycholog podpowiedziała mi, że może mu na mnie zależało tak bardzo, że musiał jakoś pokazać to.. Jego wersja jest taka, że chciał żebyśmy sie nie ,stoczyły,. Prawda jest taka, że nic nie wiedział takiego strasznego o mnie żeby tak się ,zmartwił,. Jak myślicie? Wynikało to z tego że chciał zwrócić na siebie uwagę bo mu zależało czy może powodem była jakaś nienawiść z niewiadomego powodu? Podejrzewam ze 3/4 szkoły sprobowalo kiedys alkohol, alw czemu tylko z mojego powodu wywołał taką sensację :/. Pomóżcie proszę:(