Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozna poronic przez przygniecenie brzucha w max 8 tyg ciazy?

Polecane posty

Gość gość
mogłam byc siadajac na ta ławkę albo przez petting chociaż to mniej bo przez ubranie no ale z ta ławka :( albo na basenie jakimś i mogłam miec okres miesiac temu, tylko czy przyczyna moze byc przygniecenie? w 1 trzymestrze podobno chronią jakies wody i urazy mechaniczne to nie przyczyna

Gość gość
Wiesz, zakładając że zaszłaś to co za różnica skoro "poroniłaś"? Widzę że drążysz dla samego drążenia. Nie zbliżaj się do żadnego faceta na mniej niż 50m, nie chodź na baseny i zawsze noś ze sobą foliowe pokrowce na ławki.

Gość gość
bo chce wiedziec czy przyczyna jest to ze brat na mnie stanął czy to możliwe ze to przez to

Gość gość
Tak, mogło tak być gdybyś była w ciąży. Można z tego powodu poronić.

Gość gość
w 8 tygodniu? naprawdę?

Gość gość
ok odpowiem Ci, mimo, że nawet dla mnie wydajesz się dziwna. Jaja sobie robisz? Dostałaś okres. jakbyś była w 8 tyg ciąży to już byś była u gin potwierdzić prawda? matko.... :o

Gość gość
nie wiem bo mogłam przeciez nie wiedziec ze jestem w ciazy :(

Gość gość
niektóre dziewczyny śpią na brzuchu albo uprawiają seks i tez przygniatają brzuch myślisz ze chwilowe stanięcie było by przyczyna przy tak wczesnej ciazy? w terminie miesiączki....?

Gość gość
boje sie :(

Gość gość
Przecież ciężar ciała jest rozłożony po całości jak śpisz, przy seksie facet też nie leży na kobiecie jak kłoda przecież. punktowy nacisk na brzuch w postaci stojącej osoby może być przyczyną poronienia. Ale ja cały czas piszę o faktycznej ciąży a ty w niej nie byłaś przecież!!!!!

Gość gość
czyli mam sie nie denerwować to był zwyklyokres. przez ławkę, basen petting w ubraniu nie da sie zajsc? tym bardziej ze mialam okres miesiac temu tak?

Gość gość
poszłabym do lekarza i sie zapytała jak to hest tylko mnie wyśmieje przez ciaze bez stosunku a ja boje sie ze mogłabym byc tym przypadkiem 1 na 10000000

Gość gość
O matko, do ciebie nic nie dociera. Przy dobrych wiatrach będziesz sobie tak wmawiać aż do dnia "porodu" Weź nie oglądaj programu Ciąża z zaskoczenia bo już nie uwierzysz nikomu ani niczemu.

Gość gość
wiem ze nie jestem w ciazy, ale nie poronilam? poprostu nie byłam prawda? :(

Gość gość
dziekuje za pomoc juz mniej sie boje, moj braciszek jest niewinny i nie pójdzie do piekła, zajmę sie teraz problemami które naprawdę sa a nie tych o których nie wiem, nie wiem czy byłam w ciazy nie wiem czy poronilam nie wiem czy przez to nie wiem czy tam była sperma itp :)

Gość gość
nie wiemy, czy byłaś czy nie byłaś w ciąży i tak samo nie wiemy czy poroniłaś czy nie poroniłaś. W takim przypadku postępuje się następująco: 1. Robi test z moczu 2. Robi betę hcg z krwi 3. idzie do ginekologa.