Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Psychodelirium_

Nie podoba mi się nowy wygląd Kafe

Polecane posty

Dobra ludzie. Zamiast narzekać niech ktoś obeznany w temacie napisze, jak usunąć ten denerwujący panel boczny z linkami do artykułów, bez pozbywania się awatarów. Ktoś już to zrobił? Acha, i jeszcze jak usunąć tą wyjeżdżającą z prawej zakładkę z mailem do supportu kafeterii?

Gość gość
Chyba musisz zapytać zespołu kafeterii;).

Gość gość
Ooo,widzę coraz więcej odważnych:).

Jagoda, a mnie za dużo białego razi i wkurza mnie jak jest zbyt duży kontrast między kolorami. A to dziwne, że lubisz biały, nie powiedziałabym. Chociaż jakby się nad tym zastanowić, to ma sens. Pewnie, że z czasem się przywyknie, ale nie wiem czy w ogóle będzie to "z czasem", bo już i tak rzadko tu bywałam ostatnio a teraz jeszcze to.

Przy tak dużym kontraście oczy szybciej męczą się.Czas siedzenia na kafe skróci się,między innymi z tego względu.

Gość kkkkkkkj
mi też się nie podoba ;/

Prawdę mówiąc w d/u/p/ie to mam jak było stare to i tak siedziałem i bezwiednie odświeżałem tylko stronę, a większości tematów nawet nie czytałem, tylko ludzie przestaną pisać bzdury, ups już przestali. Psycholko ja już wiem gdzie ty bywałaś. Kocham biały, biały i czarny dwa najlepsze kolory na świecie. Połączone ze sobą są zawsze klasyką.

jagoda rozgnieciona 29.05.2014 Prawdę mówiąc w d/u/p/ie to mam jak było stare to i tak siedziałem i bezwiednie odświeżałem tylko stronę, a większości tematów nawet nie czytałem, tylko ludzie przestaną pisać bzdury, ups już przestali. x W tej chwili wykonujesz pewnie podobne odruchy,tylko w mniej"komfortowych"warunkach;). Wierzysz,że ludzie przestaną pisać bzdury? Nieee,to niemożliwe:).

Gość spierdalam stąd po 6 latach
Białe g***o. Dziękuję za udział.

Ja mimo wszystko zostanę.

Gość sknjcksndcskndckjn
Za malo reklam....:/

Pokombinowałam z innymi zestawami barw i w końcu już nic się nie dało przeczytać. Po powrocie do oryginalnych kolorów już mnie tak nie rażą. Coraz bardziej mi się podoba. :) I wszystko szybciej teraz chodzi.

Gość co to jest i znak zapytania
? Tło na pewno jest zbyt jasne ale myślę, że to wersja próbna i poprawi się.

Mam dylemat jaki dać sobie avatar, czy coś związanego z miłością, czy raczej coś typowo gangsterskiego? Myślałem o fotce z listu gończego za Cieślakiem z czarnym paskiem na oczach ale przecież nie zdjęcie tylko charakter o kimś świadczy więc chyba dam coś bardziej konwencjonalnego.

Gość dislikeAlot
tlo beznadziejne, za duzo reklam. zrobili z kafe smietnik jak to ktos juz napisal. grafik powininen byc wywalony z roboty. masakra!

Gość syb  z gej klubu
ty daj sobie avatar ze swoją sweet focią, jak na geja przystało :D

, drugi znak zapytania ? Szanowna Redakcjo, kompletnie nie rozumiem jednej zakładki, gdy już jestem w danym temacie i czytam dany temat - konkretnie tej zakładki która oddziela wypowiedzi - na przykład czytałem przed chwilą ten temat ''Nie podoba mi się nowy wygląd Kafe'' na który teraz odpowiadam i jest wmontowana zakładka o stałym tytule "INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII" a w niej propozycje dwóch tematów, będę cytował: pierwszy ''Jakie życie taka śmierć '' i obok drugi "stefan franciszek i mirek to męskie d****i''. Traktując stronę którą czytam jak kartkę mam wrażenie, jakby wylana była na nią czarna kawa i przechodząc do kolejnej strony sytuacja powtarza się, znowu pojawia się wylana czarna kawa czyli zakładka pod tytułem ''INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII'' - i tutaj uważam, że jest to drobny przesyt. Rozumiem reklamy z boku tematu ale nie w samym temacie. Redakcjo ''Kafeterii'' to takie moje spostrzeżenie i proszę o zastanowienie się nad poprawkami. P.S. I jak wpis powyżej uważam, że tło jest stanowczo za jasne i myślę, że jest to wersja próbna. Podzielam słuszną wcześniejszą wypowiedź kogoś z poprzedniczek/ poprzedników, że wzrok szybciej męczy się przy tak jasnym tle.

, drugi znak zapytania ? Szanowna Redakcjo, kompletnie nie rozumiem jednej zakładki, gdy już jestem w danym temacie i czytam dany temat - konkretnie tej zakładki która oddziela wypowiedzi - na przykład czytałem przed chwilą ten temat ''Nie podoba mi się nowy wygląd Kafe'' na który teraz odpowiadam i jest wmontowana zakładka o stałym tytule "INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII" a w niej propozycje dwóch tematów, będę cytował: pierwszy ''Jakie życie taka śmierć '' i obok drugi "stefan franciszek i mirek to męskie d****i''. Traktując stronę którą czytam jak kartkę mam wrażenie, jakby wylana była na nią czarna kawa i przechodząc do kolejnej strony sytuacja powtarza się, znowu pojawia się wylana czarna kawa czyli zakładka pod tytułem ''INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII'' - i tutaj uważam, że jest to drobny przesyt. Rozumiem reklamy z boku tematu ale nie w samym temacie. Redakcjo ''Kafeterii'' to takie moje spostrzeżenie i proszę o zastanowienie się nad poprawkami. P.S. I jak wpis powyżej uważam, że tło jest stanowczo za jasne i myślę, że jest to wersja próbna. Podzielam słuszną wcześniejszą wypowiedź kogoś z poprzedniczek/ poprzedników, że wzrok szybciej męczy się przy tak jasnym tle.

Gość gogogogo
Fatalna ta zmiana :O

Gość boziuniu kochana
co jest grane, gdzie ja jestem? ten hard chore, czy ja brałam LSD? Błagam, niech wróci dobre, stara Kafeteria!

Gość gość
zrobiło się oczoyebnie chyba zrezygnuję i przestanę trollowac 😭