Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Psychodelirium_

Nie podoba mi się nowy wygląd Kafe

Polecane posty

Gość gość
wcześniej było bardziej przyjaźnie :( teraz oczy mnie bolą

Gościu, zainstaluj sobie Adblock Plusa lub coś podobnego, bo ciężko się słucha twojego stękania. Aż się wierzyć nie chce, że są jeszcze ludzie, którzy oglądają reklamy przy serfowaniu po necie. Edit: Znam osobiście taką jedną osobę, ale ona to robi z premedytacją i pełną świadomością, że te reklamy da się wyłączyć. Po prostu chce się orientować, co jest aktualnie reklamowane.

Gość zlot szamanów
Jeżeli chcieliście się nas pozbyć,to wam się udało. Lustra nie macie?!

Gość gość
Mi tez się nie podoba do tego stopnia że przestanę tu wchodzić

Gość gwoli wyjasnienia
za duzo gadzetow, obrazkow i mdlosci w braku kolorow. ogolnie nieprzyjemna dla oka oprawa graficzna. wrecz meczaca oko. szkoda! niestety nie kazde ulepszenie jest faktycznie lepsze.

Gość gość
kotka dzięki dzięki twojej uprzejmości będę trolować dalej. Ale nowy wystrój kafe i tak mi nie przypadł do gustu, jest za biało, zupełnie jak w szpitalu

Do zmian kolorów też są odpowiednie dodatki, np. Color That Site! Color Transform Colorific. Niestety średnio mi się podobały utworzone przeze mnie zestawy kolorów, więc dałam sobie spokój. Lubię białe tło. Ale jak chcesz trollować, to koniecznie w kolorze. Miłej zabawy. :)

Jagoda, to raczej wszyscy, którym się nowe kafe nie podoba są nonkonformistami, bo sprzeciwiają się temu, co jest odgórnie na wszystkich nałożone. Ty jesteś co najwyżej outsiderem ze względu na to, że jesteś w mniejszości, ale to nie oznacza nonkonformizmu.

Gość gość
bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kim w ogóle jest autorka tego tematu? To chyba jakaś psycholka nie uważacie? Kiedyś wspominała że chodzi na długie spacery po łąkach i zbiera grzyby halucynogenne.

Gość gość
bzzzzzzzzzzz bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Dzisiaj na kolację grzybki marynowane podane na patelni z zamrażalnika sobie pewnie zrobiłaś i piwem malinowym popiłaś, co ty dobrego narobiłaś? Za chwilę napuści wody do miski, postawi ją na środku pokoju, i w ciszy zacznie łowić ryby w spokoju, skonstruowaną wcześniej wędeczką ze szczotki do zębów i niteczką z haczykiem zakrzywioną szpileczką.

Gość gość
a na haczyku jako przynęta jagda rozgnieciona:D:D:D

Gość gość
Tak, brzucho.

Nic nie mam wspólnego, nie stać mnie aby tak utyć. Głoduję. Przyznam szczerze że chodzę po działkach i kradnę ludziom truskawki bo tych co rodzice przynoszą ze swojej to za mało dla mnie.

No właśnie tak sobie pomyślałam, że chciał wstawić swoje zdjęcie w avatara, ale na razie testuje reakcje pod innym nickiem. Sprytnie. :D

Gość gość
sraka taka

Gość gość
bzzzzzzzzzzz

Prawdopodobieństwo tego że autorka tego tematu w tej chwili je wynosi 99%, a prawdopodobieństwo tego że gdy skończy jeść znowu będzie jeść wynosi 96, no może 97%. Ona nawet jak idzie kupę to je na klozecie.

Jagoda, głodowanie ma swoje plusy. Znacznie zmniejszasz ryzyko nadciśnienia i nowotworów. :) Dlaczego jesz tylko truskawki. Czy przypadkiem nie ma już czereśni i agrestu? Do tego pomidory i ogórki. Chociaż ja bym długo nie uciągnęła na takim wodnistym żarciu.

Jestem truskawkożerczynią i jogodorozgniataczką, porówkopochłaniaczką i gruszkopołykaczką, jajkowciągaczką i makaroniastką, w międzyczasie znajduje jednak czas na kanapkowszamanie z szynkowaniem oraz jestem też obsesyjką na punkcie soku z pomarańczo zmiksowanego soku z kubusiem truskawkowo-bananowym.

Gość gość
Fajny pasuje do nicka:P