Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liwkaaa2599

MARINA KARINA KASJANA.... JAKIE IMIĘ DLA CÓRECZKI

Polecane posty

Gość gość
Daj jej na imię Patologia, też ładnie! Ślicznie się zdrabnia - Patolka, Pati no i jest oryginalne :D Normalnie ŻAL jak można dzieci nazywać Dżesika, Kasandra, Wiwiana? Wszystkie te imiona w Polsce są co najmniej dziwne i jednoznacznie kojarzą mi się z łatwą laską z klubu nocnego. To już nie ma normalnych imion? Julia, Wiktoria, Lilianna, Iga albo ta Pola? To sie we łbie nie mieści jak te mamusie teraz wydziwiają, tylko dzieciaków szkoda!

Gość gość
Mnie się podoba Marina. Szczególnie Marina di Pietrasanta, gdzie lubię jeździć do Włoch. Trochę drogo, ale fajnie. Karina to moja była bratowa. Sto sześćdziesiąt centymetrów wzrostu i sto sześćdziesiąt kilo wagi. I jest złośliwa. Nie lubię jej. Kasjana może i fajna, ale i tak wszyscy będą na nią wołać Kaśka. Znałam jedną Wiwianę. To popularne imię w Rosji. Ta którą znałam sprzątała u znajomych i była z Ukrainy. Sabrina trochę oklepane, ale jeśli chcecie emigracji do Niemiec, to tam akurat jest popularne i będzie odbierane dobrze. Julietta przekombinowane. Ogólnie trzeba uważać z imionami od J bo towarzystwo zamienia na Dż i wtedy brzmią śmiesznie. Tak jak Dżesika, z czasów Brajanka. A tyle jest fajnych imion. Naprawdę nie potrafisz nic wybrać?