Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli dziewczyna jest niemodnie ubrana i nieumalowana

Polecane posty

Gość gość
No co różowa świnka się obruszyła :) Dziwię się że komuś się chce jej odpisywać, beka z was :P

Gość gość
wes ten proszek bo chyba testosteron ci podnosi nie to co trza Wrzuciłam to co napisałaś na translator i komp mi się zwiesił, to nawet zdanie nie jest

Gość gość
nie wciagam :classic_cool: jestem poziom wyzej dobra mam z***biscie rozowy pyszczek :) i rude wlosy :) i piegi i jestem gruba :classic_cool: a terz mozecie mi ospisywac ile chceta :classic_cool: zjem kotleta a wy ....do roboty!!!! no juz, ublizac mi :classic_cool:

Gość gość
to prawda, ja jestem brzydka ale jak sie umaluje wyfryzuje i ubiore ladnie to sie za mna ogladaja ;) z rana bez makijazu wygladam jakbym byla chora na bialaczke

Gość gość
tlumacza potrzebujesz :) e to mnie nie stac na tki luksus albo mnie wyzywasz po kafeteryjnemu albo ide, bo nudziarz z nudziarzem to juz za duzo :P

Gość gosc 33
Nie chcialam wywolac takiej klotni tym przykladem z Gwyneth... :-P

Gość gość
a ja ta glupia formula kopiuj, wklej :classic_cool: no i tym ponizej vo juz sama utorsko se wymysliwalam i ta strona :D do widzenia musze sie z wami rozstac 😭

Gość gość
nie szkodzi :) trolle męczybuły też potrzebują towarzystwa do swoich rozkminek, szanujmy się i wybaczajmy :)

Gość gość
ja też już stąd idę, temat się wyczerpał a mam inne ulubione

Gość gość
ojej, naprawde? przytulmy sie a ja bede plakac 😭

Gość gość
przytulam, idź na inny topik

Gość gość
na jaki inny chce tam gdzie ty 😭

Gość gość
To prawda. Nikt na poziomie nie pokaże się z łachmaniarą. Ludzie mają większy szacunek do wystrojonych z makijażem, sprawdzone i potwierdzone.

Gość gość
Jestem dzisiaj ładnie ubrana i mam makijaż, ale nie wyglądam modnie, wyobrażasz to sobie?

Gość gość
Nie musi być modnie, może być klasycznie, ale ma być ładnie.

Gość gość
klasycznie też nie jest, a temat jest o modnym ubraniu

Gość gość
a ja najbardziej lubię na chilloucie, lubię czuć się swobodnie

Gość gość
Ludzie mają większy szacunek do wystrojonych z makijażem, sprawdzone i potwierdzone A ja dalej będę się ubierać że jest odwrotnie w przypadku np. moim, co nie znaczy że w przypadku większości nie masz racji. Nie jestem łachmaniarą, chociaż był taki moment kiedy tego ode mnie wymagano. W pracy. W biurze. Stare nadęte paniusie które chodziły w miękkich staniorach co było obleśne fuj

Gość gość
I tutaj przysięgam, że w takim staniku widać że te piersi kiedyś karmiły, ale to oczywiście ja się źle ubierałam HAHAHA bo się malowałam a to brak szacunku u takich :) i taska stara ropucha myśli że jest elegancka, było widać że te cyce sztucznie splaszczone jak naleśniki, ale na boga nie każdy musiał o tym wiedzieć HAHAHA wyobraźcie to sobie :)

Gość gość
a jaka ważna była :)

Gość gość
pojęcia nie mam o co Ci chodzi

Gość gość
Owszem tak jest

Gość gość
pojęcia nie mam o co Ci chodzi Chodzi mi o to że jak ktoś sam dosłownie świeci oklapłymi nierównymi małymi cyckami to niech ma przynajmniej na tyle kultury aby nie wyśmiewać wyglądu innych, do tego lepiej ubranych. Nie musi starej babie podobac się mój ubiór. Ja cycków nie wystawiałam

Gość gość
Widocznie chciała się pochwalic że nad brzuchem ma jeszcze jakąś fałdkę :) stare babska lubią czasem poświecic żylaczkiem albo cycuszkiem :P

Gość gość
A no, pewnie, że tak jest. Powiedzmy są 2 dziewczyny. Jedna jest przeciętna, z bogatej rodziny, miała pryszcze, ale miała zrobiony zabieg tzw. peeling chemiczny, więc nie ma nic; ma drogie ubrania, zmysłowy makijaż, chodzi na siłownię i do kosmetyczki, zafundowali jej również np. cycki, jest przebojowa, pewna siebie. Druga jest ładna, ale biedna, skromnie się ubiera itp., tandetny makijaż lub jego brak, pryszcze. To która będzie lepiej wyglądać? Ta pierwsza.