Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet niemodnie ubrany nie ma szans na ładną i fajną dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

musi miec tez smartfona a nie jakąs nokie 3310

Gość andkaa
Lepiej niech ma tę starą Nokie niż smartfona, którego nie umie obsługiwać :D albo za którego dał dwie wypłaty pomimo że używa go tylko do dzwonienia. I w ogóle jaki to jest niemodnie ubrany? Dziś widziałam przystojnego i nic szałowego nie miał, zwykłe spodnie i bluzę, ale ja może nie jestem dosyć fajna i ładna, żeby to oceniać ;)

Być fajnie ubranym to pojęcie względne, dla jednej będziesz modny dla drugiej będziesz lumpem (przykład: hipsterzy). Nie warto być niewolnikiem mody. Mężczyzna powinien wyglądać schludnie i elegancko, modowe wydziwianie pozostawmy kobietom.

A czego Ty chcesz od tej biednej NOKII ??? Przynajmniej nie trzeba było jej codziennie ładować :) ? Ja mam w jednej sieci, jeszcze NOKIĘ 3610i i gadam sobie przez nią z pięknymi dziewczynami :) . Niektóre ciuchy, które noszę, kupiłem (hurtowo) jeszcze 15 lat temu i dobrze się w nich czuję. Jakoś nie zauważam z tego powodu, dyskryminacji wśród płci przeciwnej. A jeśli chodzi o komórki, to ważne jest ile ich masz aktywnych w głowie, a nie w kieszeni :D .

Miałem 3310 bateria wystarczała mi na 2tyg przy intensywnym pisaniu sms'ów, bateria w obecnym smartfonie starcza mi na max 2-3dni.

Gość gość
misio, mój smartfon jak nie korzystam z internetu, muzyki i wideo wytrzymuje ok 5 dni, więc nie pier/dol o codziennym ładowaniu

W NOKII 3610i oryginalna bateria (ma jakieś 10 lat) wystarcza na tydzień, a E52 (czyli ostatni klasyczny telefon) muszę ładować co 4 dni :( .

...misio, mój smartfon jak nie korzystam z internetu, muzyki i wideo wytrzymuje ok 5 dni... Wybacz, że zapytam, ale jeżeli nie korzystasz z internetu, muzyki i wideo, to po jasną cholerę Ci smartfon ???

:D musi byc i chuj. misio nie kloc sie bo tu sie nakreca rozwoj gospodarczy i postep technologiczny. siedza mamagery w poniedzialkowy deszczowy dzionek w galeriach handlowych za lada i perowadza marketing na kafetele

musisz miec to tamto sramto i owamto pod groźba dozywotniego walenia gruchy pod sloneczny patrol

Gość gość
napisałem JAK NIE KORZYSTAM, co nie oznacza że nie korzystam debilu

wlasnie. jestes debilem. kokega ma smattfon i mjak sama nazwa mowi staje sie dzieki niemu madrzejszy. a ty jestes debilem ze swoja nokia, ktora mozna jeszcze jakos od bidy zreperowac lutownica.

reasumujac jak nie masz smartfona tzn ze jestes dbilem leniem prawiczkiem onanista a kto wie czy nie komunista

Gość gość
jest debilem bo nie potrafi czytać ze zrozumieniem, a nie to że ma starą nokie

potrafi za to czytac miedzy wierszami a debilem jestes ty skoro bulisz za prad tylko po to zeby smartfon lezal i dodawal ci poczucia wartosci

Uwielbiam patrzeć, jak mój niezbyt rozgarnięty kolega wyciąga z torby, dzwoniący, ogromniasty smartfon i... zastanawia się przez chwilę jak odebrać połączenie :D :D :D . Jak ja do niego dzwonię, zdąży odebrać tylko jedną rozmowę na trzy :D . Jeżeli chodzi o NOKIĘ E52, to ja rozmawiam średnio po 2h dziennie, robię często zdjęcia z lampą, nagrywam notatki głosowe, filmuję ciekawsze sprawy i korzystam z map. I w takich warunkach bateria wytrzymuje 4...5 dni :) .

Gość gość
nie leży debilu, nawet teraz z niego pisze, ja pier/dole czy wy tępi jesteście? z mój telefon sony ericsson, przy rozmowach, smsach, muzyce wytrzymywał do 2 dni, przy korzystaniu z internetu siadał w kilka godzin, AKUMULATOR NOWY

Gość gość
a twój kolega to kretyn, ja smartfona odbieram od razu, haha przeciągnac suwaka nie potrafi

a probowales kiedys uzywac smartfona z ekranem dotykowym podczas deszczu? zycze powodzenia

Gość gość
je/bane debile pier/dolone idioty nie umiom przesunonc suwaka hahaha kte/tyni hahaha

Gość gość
w czasie deszczu to ja nawet telefonu nie wyciągałem, niby po co? myślisz że zawsze na okrągło mam w ręku telefon? a poza tym można kupić np sony z1, nawet pod wodą działa

Gość gość
najwyraźniej nie jest fajna i ładna bo nie zależy mi na modzie.

niby po co? no tak. to wiele wyjasnia wiem ze dziala kretynie. tylko sprobuj wprowadzic jakies dane. w ogole o wypierdalaj stad zanim cie namierze po gpsie i wpierdole kutasem po ryju

Gość gość
a ile deszcz pada? co my w lesie deszczowym mieszkamy? w razie czego zasłonię drugą ręką haha, problemy masz, mi smartfon się przydaje

moze ty nie mieszkasz w lesie deszczowym ale jednak paru ludzi tam mieszka dobra koncze bo mi zaczynasz cisnienie podnosic glupota