Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anaaaa25

Blada kreseczka przed okresem

Polecane posty

Gość Anaaaa25

Witam Dziewczyny. To już drugi cykl kiedy staram się z mężem o dziecko. Za dwa dni powinnam mieć okres. Dziś robiłam test i wyszły dwie kreski w tym jedna jasno różowa, blada. Nawet mąż to stwierdził. Boli mnie też brzuch podobnie jak na okres.. I jestem ostatnio bardzo senna i zmęczona.. Zastanawia mnie czy to może być faktycznie ciąża. Test powtórzę w dniu miesiączki. A jak było u Was?:)

Gość Anaaaa25
Czy testy ciążowe mogą się mylić? Bede bardzo wdzięczna za Wasze doświadczenia.

Gość nutaaaa
hej :) ja miałam taka samą sytuacje jak ty. Robiłam dwa dni przed okresem i też mi wyszły dwie kreski z tym że jedna bardzo jasna. test nie kłamał i teraz mam synka który już ma 2,5 roczku :) Więc gratuluje :) I też mnie bolał brzuch tak jak na okres więc byłam pewna że ten test kłamie a jednak :)

Gość Anaaaa25
Najlepsze jest to że już w pierwszym cyklu myślałam że zaszłam. Było mi wtedy ciągle niedobrze i miałam jakiś wyczulony wech. Potem jednak bolały mnie piersi i brzuch, dostałam okres. Ale żaden test nie wyszedł pozytywny i nawet z blada kreska wcześniej. Teraz brak objawów. Jedynie ten brzuch.. Nie chce się jeszcze nakręcac, żeby nie rozczarować:)

Gość nutaaaa
Anaa skoro wyszła ta kreska nawet bardzo blada to na pewno jesteś w ciąży tylko jeszcze masz niski poziom hormonu beta hcg :) Idz i sobie zrób badanie z krwi. Wtedy będziesz miała 100% pewność:)