Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkafeterii

czy wyprowadzka od faceta cos da?

Polecane posty

Gość gośćkafeterii

jak w temacie, on 31 lat,ja troche młodsza,ale nadszedł ten moment w moim życiu,gdzie pragnę stabilizacji,zapewnien i kroku do przodu w naszym zwiazku,tym bardziej,że meiszkamy/liśmy ze sobą juz 2 lata a jestesmy razem 3. Mój facet uważa,że jest kilka przyczyn,które powodują ,ze on nie chce się jeszcze zdeklarować 1. jesteśmy za krótko i on nie dojrzał , w jego środowisku po kilka lat ze sobą chodzą ludzie 2.chce zrealizowac swoją pasję i teraz inwestuje w siebie 3.najgłowniejszy teraz powod-fakt...,,wszedł,, ktos trzeci w ten zwiazek, inny facet się we mnie zakochał , dla mnie jest przyjacielem,nie odpowiadam za jego uczucia,choc jak twierdzi,nie odsunęłam go ,co spowodowało,że dla niego ostatni rok jest skreslony ,gdy widzial,zę wypisywal do mnie smsy a ja je kasowałam-przyznaję się! ale cały zcas podrreslałam,że chcę byc ze swoim facetem i aktualne jest to,że czekam na przynajmiej rozmowy o przyszłosci ,ale nic z tego:( 4. Wytyka mi bardzo często

Gość gość
twoj obecny facet nie dorosl do tego co ty chcesz, nie naciskaj na niego, tylko zmien faceta... z tym niczego nie zdzialasz, tylko stracisz czas, a kobiety maja go malo... Dla niego bedziesz zawsze "kryzysowa narzeczona", ma darmowa d**e bez zobowaizan, wiec po co ma sie wladowac w zobowiazania. On ma wszystko co mu trzeba... a to co ty chcesz jest malo wazne dla niego... Poszukaj takiego, ktory ma te same priorytety...

Gość gość
Osoba wyżej dobrze prawi. Mam podobną sytuację jak Ty autorko, z tym że ja nie mieszkam z chłopakiem. Reszta jest identyczna jak u Was. Postanowiłam że kończę z tym chłopakiem, nie on jedyny na szczęście jest na świecie :) Troszkę odwagi autorko i do przodu. Jeśli nie zadbasz o siebie, to nikt za Ciebie tego nie zrobi.

Gość gość
postanowiłaś,że kończysz, ale jeszcze nie skończyłaś - a już się mądrujesz i inną pouczasz

Gość gość
jesli zamierzasz dac noge po slubie daj noge przed slubem zrozum dziewczyno zwiazek ze smarkaczem w krotkich gaciach ktory nie dojrzal unieszczesliwi i ciebie i jego na sile wbija sie wylacznie gwozdzie zreszta dziala to w obie strony zwiazek z ksiezniczka wyobrazajaca sobie ze codzien swietego jana tez jest ciezki chyba ze rola tatusia jest ta w ktorej czujesz sie najlepiej na swiecie