Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozwoliłem jej odejść

Polecane posty

do gość to raczej Ty nie rozumiesz tego zdania :) po co zakładać rodzine jezeli o cos tam pyknie i wielce zakochany :) egoista ktory nie mysli o żonie i jak ona się bedzie czuc ,mysli tylko o sobie i swoim szczesciu

Gość gość
Najpodlejsze są osoby porzucone,odrzucone

Gość gość
o tak porzucona jest wyjątkowo podła przecież inaczej nie byłaby porzucona

Gość gość
pora na mnie 3 wpisy są ode mnie, uklony i dobranoc

Gość gość
egoista ktory nie mysli o żonie i jak ona się bedzie czuc ,mysli tylko o sobie i swoim szczesciu x w życiu trzeba myśleć o sobie, a nie samemu cierpieć ale za to uszczęśliwiać kogoś

Gość nouvelle95
i bardzo dobrze w temacie miłości powinien być "egoistą", w tym przypadku altruizm byłby raczej przejawem chorobliwego konformizmu, a jego rodzina nie byłaby szczęśliwa, jej też. BŁĘDEM BYŁO ZAŁOŻENIE RODZINY znam taką parę (miłość od pierwszego wejrzenia) i są już 20 lat razem bardzo szczęśliwi, nadal czują do siebie chemię. spotkaj się z nią autorze, pogadaj.

Gość gość
porzucona osoba,odrzucona to ta,której nie dane było dotrzec z nim do "ołtarza",bo on uwił sobie gniazdko z inną

Gość gość
znam taką parę (miłość od pierwszego wejrzenia) i są już 20 lat razem bardzo szczęśliwi, nadal czują do siebie chemię. i tworzą legalny związek? jesli tak,to w porządku a jeśli mają swoje rodziny i szmacą się, to ś****wa

Gość gość
chemia w kroczu!!!!!!!!!!

w życiu trzeba myśleć o sobie, a nie samemu cierpieć ale za to uszczęśliwiać kogoś to prawda trzeba myśleć o sobie ale jeżeli już się jest z kimś i założyło tą rodzinę to powinno się kochać tą osobę , wiadomo że jest też dużo udawanych rodzin tzw.układów ale nie o tym teraz mowa :) wiec jezeli juz z kims jestesmy to powinnismy nie pozwolic by ta osoba cierpiala a jezeli sie zakochalo w kims innym to nigdy tej osoby z ktora sie jest nie kochalo :)

Gość gość
Ja za kimś takim właśnie tesknie bardzo bardzo... Zrobił wszystko żebym myślała jak jestem mu obojętna ,nie odpowiadał na pytania dlaczego tak jest,po prostu pewnego dnia zniknął ale nie z mojego serca. Tęsknię...

Ludzie odchodzą i zawsze tak będzie :) trzeba sie wziasc w garsc nie myslec o tym duzo a gdzies na pewno jest ta osoba ktora na nas czeka :)

Gość gość
ale jeżeli już się jest z kimś i założyło tą rodzinę to powinno się kochać tą osobę x dziecko ile ty masz lat? dojrzej trochę a nie pieprzysz głupoty

tak, tworzą legalny związek, katolicki terrorysto sandi22, jako osoba lepiej wykształcona od ciebie i o szerszych horyzontach myślowych mam na ten temat inne zdanie.

nouvelle mało mnie interesuje Twoje zdania wyrazam swoje od tego jest ta strona :) a jak Ci cos nie pasuje to glupio nie komentuj

Gość gość
Autorze tego tematu zdradź mi imię tej kobiety:) proszę, to dla mnie ważne

Gość gość
a ja znam taką mężatkę,która spotykała się z jednym kuzynem,zostawił ją,potem z drugim,tez ją zostawi bo była dla niego za stara,obydawaj założyli swoje rodziny,tymczasem porzucona-odrzucona sprzed lat znów ugania się za jednym z nich,-czyli powinni zejść się? a nie przyszło jej do głowy,ze on ma kochającą żonę,bo taka ma... takiej nie przychodzi do głowy,bo tam nie ma rozumu

to twoje komentarze są głupie i mało przydatne w tym wypadku, wręcz szkodliwe, jeszcze sobie autor weźmie do głowy głupoty, które wypisujesz, i, nie daj boże, posłucha cię!

I dobrze powinien sobie odpuscic i wrocic do swojej rodziny ! a nie burzyc obydwie :)

Gość gość
nouvelle95 04.06.2014 sandi22, jako osoba lepiej wykształcona od ciebie i o szerszych horyzontach myślowych mam na ten temat inne zdanie. 'trudno sobie ciebie wyobrazic jako osobę wyedukowaną ,masz klapki na oczach i wąziutkie horyznonty myślowe,jak dotąd nie widęe w twoich wpisach w ogóle myślenia i logiki

założyłaś przed chwilą temat o tym, że chłopka cię zlał, i jeszcze się tu udzielasz? hahaha

a jak osoba o wąskich horyzontach ma zrozumieć tę o szerszych? ty w moich nie widzisz, bo może nie jesteś w stanie (nie masz do tego warunków intelektualnych), ale w twoich obiektywnie logiki nie ma

nouvelle idz filozofuj gdzie indziej bo nudny jestes i powtarzasz sie z tą logiką ktorej sam nie posiadasz

Gość gość
(nie masz do tego warunków intelektualnych) a co ty skończyłaś? nie widać ani twojej inteligencji ani wykształcenia ani warunków intelektualnych jak mówisz prostacki język,

Gość gość
nawet nie zauwazyłaś niemoto ,ze piszą tu tez inni i nie trzeba byc wielce wykształconym by tego nie dostrzec jesteś cienki bolek

nie wiem, co ty kończyłaś, ale na pewne nie była to filologia polska, bo pisać nie umiesz i nie rozumiesz znaczeń słów sandi22, idź konwersować z babciami z kółka różańcowego