Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks w trojkacie poradzcie

Polecane posty

Gość gość

mam propozycje seksu w trojkacie- uklad 2m+1k. jednego z facetow znam, drugi jest jego znajomym z pracy. oczywiscie seks w gumce. niestety nie wiem, jak to jest i jak to jest z dwoma na raz, czy np nie dojdzie do uszkodzenia scianek pochwy, czy o***tu, jezeli obaj beda jednoczesnie mnie penetrowac. znajomy mnie juz od dawna namawial na to, a mnie to interesuje tylko boje sie. jakie sa wasze dosiwadczenia z tym?

Gość gość
Po co zmuszasz sie do czegos na co nie masz ochoty?

Gość gość
nie pisalam, ze nie mam ochoty, bo mam. tylko boje sie o wzgledy zdrowotne, bo fantazja to jedno, a drugie to zdrowie.

Gość gość
Zacytuję swój wpis....Miałam taki seks lecz z mężem i obcym kochankiem.Mąż na zmianę mnie rznęli z kochankiem było to kilka podejść w ciągu kilku godzin.Mąż mega podniecony ja nie wiele mniej,a kochanek trochę niesmiały podobno robił to pierwszy raz.Po tym maratonie nie powiem bo dupcie mnie bolała kilka dni.Njawiecej podniecało męża gdy powoli zagłebiał się w cipce obcy facet po zrobionej przez meża minetce.Myslał,że sie spóści na ten widok.Po tym seksi zabieram męża na kazede badanie do ginekologa by jak tu czytałam OSWOIĆ z obecnością obcego faceta penetrującego palcami pochwę.A planujemy jescze jeden raz,lecz we czwórkę.Dwie pary najpierw mąż z kochenkiem będzie rzną tamtą i po ok. godziny mają mnie rżnąć bo dużej bedzie trawło do czasu wytrysku.Lubie dobre rżnięcie.

Gość gość
I... fantasta ginekologiczny zmodyfikował swój durny wpis. On żadnej nie rooochał bo to pedryl czy inny zbok,co podnieca się swoimi niby-radami.

Gość gość
Pamietaj, ze tak naprawde zaden z tych facetow nie bedzie Ciebie chcial na staly zwiazek...fantazje mina, a proza zycia pozostanie...

Gość gość
idz i sie zabaw jesi masz ochote, pozniej mozesz niemiec okazji i mozesz załowac. Skoro go znasz to raczej ci krzywdy nie zrobia.

Gość trynidad 13
dobre przygotowanie - nie zaszkodzi przełamać się i zrobić porządną lewatywę plus dbałość o dobre nawilżenie. Pod ręką oliwka, jak któryś zapomni to żebyś miała pod ręką. Z pewnością w takim układzie można poprosić, żeby pamiętali i nie żałowali oliwki na twoje delikatności. Poza tym wcale niekoniecznie będą jednocześnie wchodzić w cipkę i dupcię - faceci raczej nie lubią tego typu porosowych scen. Raczej na zmianę jeden w buzię a drugi w cipkę a na końcu pewnie i w dupcię - jak się zgodzisz.

Gość gość
A ja popieram osobę ze wpisem o ginekologu to oswaja z obecnością obcego faceta podczas penetracji pochwy nie ma niekontrolowanych zachowań męża gdy do pochwy wkłada obcy swego penisa.Jest to sytuacja niecodzienna w naszym żwiązku./a dodam ,ze powinien być obcy facet do trójkąta.

Jak to jest.Jedni robią trójkaty,czworokąty,pięciokaty,wielokąty a u innych dochodzi do dramatów zazdrości za samo spojrzenie na innego.