Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyrodnik, filmowiec, nurek poszukuje partnerki

Polecane posty

Gość gość
przyznaj ze chcesz cycata glupia blondi do pukania ;)

Gość gość
"Ogólny wydźwięk mnie przeraził." x Ogólny wydźwięk jest taki, że uwielbiam osoby oryginalne, mające inwencję, robiące coś nietypowego, w czym są dobre. I jestem dumny gdy mogę takim osobom pomagać (jeśli w ogóle chcą ze mną gadać ;) ). x "przyznaj ze chcesz cycata glupia blondi do pukania ;)" x Oczywiście. Przecież właśnie dlatego zacząłem pisać akurat na Kafeterii, no nie? ;)

"Oczywiście. Przecież właśnie dlatego zacząłem pisać akurat na Kafeterii, no nie?" xxx a z czystej przekory odezwało się do Ciebie kilka naprawdę inteligentnych kobiet :) To się nazywa mieć pecha!

Gość gość
Sparafrazuję cytat z mojego ulubionego kabaretu Potem: "Szczęściarz by tu nie pisał" ;)

Gość gość
to MÓJ ulubiony kabaret!

Gość gość
No wreszcie, chociaż raz ktoś inny niż ja użył słowa "mój" ;) (w sensie że to ja wciąż piszę "ja", "mój", "moje" itp itd ;) ). A na serio, to mogę się sympatią do Potemów podzielić ;) Ale tylko troszkę :P A jeszcze bardziej na serio, to czy również uważasz, że Potem był ostatnim jak na razie polskim kabaretem serwującym żart subtelny i na wysokim poziomie? Bo to co się obecnie dzieje to masakra... (choć nie powiem, "Lachony" w wykonaniu KMN to niezłe aktorstwo, i puenta też fajna, optymistyczna :) ).

Co racja to racja. A propos Potem - uwielbiałam ich. To jedyny kabaret na jaki kupiłam bilety. I to dwa razy. Miłe wspomnienia :)

Po Potemie powstał kabaret Hrabi, też mieli kilka niezłych skeczy, czy oni nadal działają?

Gość gość
A'propos narcyzów: x http://www.youtube.com/watch?v=N1Eh3r_Y8D8 x 10:42 i dalej ;) x Jedno co mi się w Potemach nie podoba to sposób w jaki traktowali swojego pianistę - nie wiem, może to były tylko wygłupy, ale wyglądało tak jakby go lekceważyli, albo nawet, uwaga, słowo z któregoś z wcześniejszych postów, deprecjonowali ;)

Gość gość
No żartujesz chyba, oczywiście, że Hrabi działa, i to chyba bardzo prężnie (znam ich tylko z YT). Ale to już nie to samo co Potemy - i dzięki temu zarabiają o wiele większą kasę, jak mniemam, bo poszli w mainstream i w odbiorcę "inteligent z dzisiejszej klasy średniej". Potem to była zupełnie inna nisza.

aaa, teraz spędzę resztę wieczoru na jutubie :P ta ich teatralna aktorskość! :D nie wiem czy lekceważyli pianistę, ja to zawsze jako wygłupy odbierałam :)

ja teraz nie śledzę tak polskich kabaretów wnikliwie, pewnie właśnie ze względu na poziom, dlatego nie wiem kto działa, a kto nie :) z niepolskich uwielbiam np. Eddiego Izzarda (chociażby taki skecz o kotach i psach) :D

Gość gość
A ja póki co idę "psać" ale jeszcze wrócę. To pechowo i z przekory obecne tu towarzystwo inteligentnych kobiet nie jest takie złe ;)

Gość gość
JA nie rozumiem po co dałeś ogłoszenie na kafeterii, jak tu chyba nie ma Twojego typu kobiety a jak widać większość dziewczyn stąd oczekuje czegoś innego niż monologu na na 17 stron o kogoś zyciu, moze lepiej szukac na forach dla przyrodników, filmowców i nurków albo na portalu randkowym:)? No chyba że już chwytasz się wszystkiego .

Gość tez szukam
"To zapewne tylko tymczasowe usmiech.gif Ale szczerze mówiąc, podoba mi się poczucie humoru tego gościa, oraz sposób w jaki prowadzi narrację. Świetnie się to czyta, pomijając zupełnie niepotrzebne wulgaryzymy usmiech.gif" Mi po części również, inaczej nie polemizowałbym z nim ;) tylko te jego wulgaryzmy.... Rzadko daję się wyprowadzić z równowagi wolę rozwiązywać problemy "po ludzku" , n przykład konkretną rozmową. :) A co do wyglądu to dla mnie akurat wygląd się nie liczy. Czasami za szybko kogoś oceniamy. Przekonałam się o tym jakiś czas temu. Mężczyzna musi mieć to "coś" w tym banalnym słowie "coś" zwiera się po prostu to czego oczekuję. :) Autorze czy mogę przyłączyć się do twojego tematu (powinnam dawno spytać) i ogłosić , że również szukam :) ?

Gość gość
"Mężczyzna nie musi być piękny, Wystarczy, że ma w sobie coś"

Gość Ryfka      Goldman
Szukająca, jak to jest być samotnym? Opowiesz?

Gość gość
Po twoim opisie wszyscy niezle zarciki sypali, wiadomo ze nie calkiem powaznie, no ale to kafeteria wiec sa tu porady i dogryzanie... A i mi sie zdarzylo o tym sterotypie uczelnianego dziada ;) ale chyba od kiedy kobity zobaczyly jak wygladasz to nagle zmienily o tobie zdanie ;) nie uwazasz ze wiedza na temat srodowiska w polsce i jego ochrony jest u nas 100 lat za murzynami?

Gość Ryfka      Goldman
Tylko jakiś hipokryta może powiedzieć,że wygląd dla niego się nie liczy. Wygląd powinien się liczyć, to część naszej osobowości. A właściwie konsekwencja tego co jesteśmy w stanie zrobić dla siebie, swojego zdrowia i dobrego samopoczucia.

Gość szarik na 102
Szukająca,38 lat? Zaczynamy przesłuchanie!

Gość gość
ja tez zwracam uwage na wyglad ale mam cos takiego. ze nawet jak ktos nie jest w moim typie. ale dobrze sie z nim czuje i lubie go z charakteru to i z wygladu zaczyna mi sie podobac ;)

Gość gość
Rozumiem i popieram;)

Gość tez szukam
Zaczynajmy bury psie niejasnego pochodzenia, czołgisto z zamiłowania.

Gość gość
Wiedziałam, że to nastąpi , że ktoś się pode mnie podszyje . Masz zaburzenia osobowości "papugo" ? ;) Wolałabym być z fajnym łysym grubaskiem niż z mega przystojnym mężczyzną, kory nie ma nic z siebie do zaoferowania. i nie jestem autorką tego posta " tez szukam 12.06.2014 Zaczynajmy bury psie niejasnego pochodzenia, czołgisto z zamiłowania. " Nigdy nie wyzywam ludzi :)

Gość szarik na 102
Tankistów było wielu... Wymień poległych na odcinku odry i nysy łużyckiej,którzy mieli psa,a mimo to polegli. Jakimi oczami czytasz ten tekst? Dlaczego nie lubisz psów,mimo posiadania? Dlaczego mówisz,że szukasz jak dopiero się rozglądasz?! Czy lubisz oliwki? Jak nie,to dlaczego... No właśnie,dlaczego mnie...

Gość tez szukam
Nie wyzywam, prowokuję. Ludzie i psy to uwielbiają. Jakimi oczami? Lekko pijanymi, brązowymi, zawadiacmo uśmiechniętymi. Choć zwyle czytam całą sobą. Uwielbiam psy, burki i suki zwłaszcza z racji posiadania. Lubię posiadać. Czasem łagodnie, empatycznie, czasem mocno do krwi i łez. Szukam, bo dosyć mam pajęczyn we wszystkich kątacn. Oliwki uwielbiam, jem pasjami, ale wylącznie zielone. Lubię te nadziewane czosnkiem, papryką, a zwłaszcza te z anchois. I wzajemnie, mam pytanie, czemu jezteś taki głupi?

Gość szarik na 102
Bo Cię czuję!

Gość szarik na 101
Na mecie w Lubinie odbili się na sprężynie... A że była gumowa odbijają się od nowa! Nie fikaj,wytrzeźwiej...

Gość tez szukam
Wierzę, że to jest bardzo stymulujace doznanie i że czujesz mnie w tych partiach mózgu które są najbardziej wrażliwe na bodzce. Spadam spac.