Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 tydz ciazy i krwiak

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoras z was przechodzila? Co robic aby utrzymać ciaze. Krwiak ma 2 cm na 4mm. Boje sie Zgłoś

Gość gość
mialam takiego samego krwiaczka a teraz cudego synka . w 6 tyg ciazy trafilam do szpitala z krwawieniami wykryli krwiaka nie pozwalali mi wstawac z lozka nic podnosic i oszczedzac sie lezalam w szpitalu 3 tyg i na zmiane albo kosmowka sie rozwarstwiala albo krwiak i udalo sie . lez w lozku w ogole nie wstawaj jak sie da nie nos nic ciezkiego a jak dostaniesz plamienia to do szpitala bez wachania !!!

Gość gość
Dzis pierwszy dzień leze i juz nie moge. Tak goraco cala spocona jestem. Ale to nie wazne. Chce tylko aby mojemu dzidziusiowi nic sie nie stalo

Gość gość
mysl pozytywnie a bedzie wszystko w porzadku ! najwazniejsze ze nie masz krwawienia ani plamienia bo to jest najgorsze a jesli wszystko jest dobrze i lekarz nie przepisal zadych lekow to nie masz sie co martwic bo ja do 20 tyg duphostan nospa leki na krwawienia i witaminy a po 20 luteina nospa albo scopolan i tak do 36 tyg ciazy :) ale synek zdrowy ladny juz zaczyna chodzic :) obserwuj swoje cialo sprawdzaj czy nie masz plamienia bo ja pamietam ze mialam plamienie ale przeczytalam w internecie ( idiotka ) ze to zagniezdzanie zarodka i tak chodzilam az dostalam krwawienia i to gorszego niz przy miesiaczce i 3 tyg w szpitalu a tak to byloby tydzien gora 2 tyg do konca plamienia a tak to zastrzyki w szpitalu leki i kroplowki . wiec nie bagatelizuj plamienia nie wazne o ktorej porze dnia i nocy .

Gość gość
Dostalam luteine 100 dwa razy dziennie. Ale leze nic nie zrobie. Nawet do auta nie wsiadam z domu nie wyjde. Za tydz kontrola

Gość gość
no i bedzie dobrze

Gość gość
Dziękuję za slowa otuchy i pocieszenia