Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja bratowa manipuluje bratem nie zaprosili nas

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumie co mój brat widzi w tej kobiecie. Jest brzydka, gruba i zarozumiała. Niedługo będzie roczek ich dziecka. Zaprosili babcie, rodziców, brata, ale mnie i mojej siostry nie. Nie rozumiem dlaczego. Mama mówi żebyśmy zrobiły jej na złość i tak przyszły z rodzinami. Jest mi przykro że brat tak dał się jej zmanipulować.

Gość gość
zalazlas pewnie jej za skore

Gość gość
A miałyście z nią wcześniej jakieś zatargi? Jeżeli tak, to masz odpowiedz.

Gość gość
zatargi zatargami ale to jest roczek dziecka, jego impreza a nie barowej..

Gość gość
...bratowej

Gość gość
Możliwe, bo nie ukrywamy, że jej nie lubimy. Jedynie rodzice z nią normalnie rozmawiają, ale potem swoje mówią i myślą. Nie zmienia to faktu, że jestem rodziną brata i to on powinien decydować kogo zaprasza, a nie jakaś obca baba.

Gość gość
nie twoja bratowa i twoj brat nie maja ochoty was ogladac jakbym mial ochote podac komus przyklad zarozumialosci to z pewnoscia bylby nia twoj post

Gość gość
nie idź chyba, po co się pchasz tam gdzie cie nie chca

Gość gość
no sorki. ale jakbym wiedziała, że ktoś mnie nie lubi, też bym nie zapraszała. rodzina rodziną, ale np. wiem, że sama sporą część krewnych bym olała np. przy zapraszaniu na ślub

Gość gość
Moja mama i siostra uważają, że powinnyśmy isc wszyscy, żeby dać jej nauczkę.

Gość gość
no ale po co masz tam iść i psuć atmosferę? Nikt Cię tam nie chce. Twój brat już wybrał. On was nie chce. Jaki masz w tym cel, żeby niszczyć jego małżeństwo?

Gość gość
Ta, dacie nauczkę, popatrzy nas was jak ba bydło.Ja bym tak popatrzyła jakby mi ktoś wparował nieproszony. Dostatecznie już zalazłyście jej za skórę, więc nie ma co jeszcze dokładać i tak już pewnie was dostatecznie nie cierpi.

Gość gość
Nie zdziw się jak po tej waszej nauczce wasz brat zerwie z wami całkiem kontakt. Wasi rodzice to bardzo fałszywi ludzi. Jak można takim być. Na prawdę trzeba być bez honoru i kultury, żeby tak się zachowywać.

Gość gość
To my jesteśmy jego rodziną. Ona to obca baba nie wiadomo skąd, a przez nią oddalił się od nas.

Gość gość
Niby dlaczego fałszywi?

Gość gość
Ale rodzinka, dwie siostry pierdolnięte i mega fałszywi teściowie.Nie dziwię się, że was olała, po co ma was sztucznie gościć, skoro jawnie jej okazujecie swoją niechęć. Jak pójdziecie to tylko jej ułatwicie zadnie, bo brat zobaczy jakie bydło ma w swojej rodzinie.

Gość gość
Skoro ona to obca baba, to wasi mężowie to też obcy ludzie? Dlaczego w takim razie nie wzięłyście ślubu z waszym bratem. Dlaczego fałszywi bo w oczy uśmiech, a za plecami nóż. Na miejscu waszego brata już dawno zerwałabym z wami kontakt.

Gość gość
Ty dla swojego męża i jego rodziny też jesteś przybłędą nie wiadomo skąd?

Gość gość
Prowo, przecież aż takich debili w życiu nie ma.

Gość gość
skad ja to znam :P w moim przypadku to ja jestem ta podla bratowa :D ktora manipuluje ich synem i bratem :D A tesciowie sa tacy jak Twoi rodzice czyli w oczy usmiech a za plecami obgadywanie. Autorko, nie zaprosili cie bo jestes CI/PA i tak powinnas byc traktowana.

Gość gość
Przecież nie musimy jej kochać, ona nie jest jakimś nie wiadomo kim. Przykro mi, że oddaliła od nas brata. Akurat mój i siostry mężowie to osoby inne niż bratowa. Rodzinne, wygadane, nie chodzą naburmuszeni.

Gość gość
A ona nie musi was kochać i uśmiechać się do was skoro wie jakie jesteście żmije.

Gość gość
Ona was też ie musi kochać i zapraszać na imprezy. Po co się tam pchacie, taaawasi mężowie oczywiście cudowni, tylko ona taka zła. typowe.:)

Gość gość
Boze, moj facet ma niestety też taką siostrunię, co się awanturuje o byle gówno i myśli, że wokół niej musi się wszystko kręcić. I dobrze,że was nie zaprosiła, nie musi was oglądać. A mamusia równie udana jak proponuje ,,przyjście na złość" do cudzego domu.

Gość gość
Jakie idiotki chodza po tym swiecie !!! W zyciu nie powiedziałabym, ze ja jestem kims bliższym dla swojego brata niż jego zona, bo ja jestem jego rodzina a zona obca baba, to istny debilizm. Tak samo gdyby siostra mojego brata wtracila się w nasze zycie to bylaby dla mnie skonczona, a od mojego meza dostalaby wielkiego kopa w doope :)

Gość gość
:)no taka bratowa no to tego nie da sie wytlumaczyc w ogole chyba 555 www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg

Gość gość
Myslę, że i tak tam pójdziemy. Muszę zobaczyć jej minę. Dziecku kupimy jakiegoś bubla i już. Ona na pewno całą swoją rodzinę sprosiła .

Gość gość
PROWO jak nic

Gość gość
lo matko, ale masz podejście. Też mam taką bratową, i też nie zostałam zaproszona na urodziny szóste ich córki- a mojej chrześnicy. Przykro mi było

Gość gość
Beznadziejne prowo. Widać, że gimbaza już po wystawieniu ocen i się nudzi.