Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja bratowa manipuluje bratem nie zaprosili nas

Polecane posty

przesadzasz autorko, zastanów sie sama nad sobą. Owszem nie musisz kochać bratowej, ale na boga, pisanie, ze nie jest prawdziwą kobieta, jest tutaj nie na miejscu. Ja też mam durną babona za bratowa- na urodziny ich syna też mnie ostatnio nie zaprosiła. Tak szczerze mam to gdzieś- to świadczy tylko o niej, bynajmniej nie o mnie. To ona musiała sie tłumaczyc dlaczego mnie nie ma i wyszła na idiotkę. Fakt, trochę szkoda relacji z bratem- ale tak szczerze to nawet mu współczuję- takiej brzydkiej, głupiej baby. Niech się ukiszą we własnym sosie :) Natomiast nigdy bym sobie nie szydziła z problemów typu poronienie!

Gość gość
co za rodzina!!! Masz mądrego brata, ktory potrafi trzymac strone żony, skoro i on tak mysli to znaczy ze powinniscie zastanowic sie nad swoim zachowaniem.

Gość tu_ja_autorka
Nie jestem tępa, wypraszam sobie!

Gość tu_ja_autorka
Kicianka masz rację muszę pokazać klasę i olać tą idiotkę ciepłym moczem.

no dokładnie. Ja tak zrobiłam, nawet do głowy by mi nie przyszło tam sie wybrać. Moi rodzice byli, mówili, ze jej siostra pytała o mnie- no i ta głupia baba sama z siebie zrobiła kretynkę. Bywa, życie :) Coś tam brat się tłumaczył ale ucięłam, ze skoro tak zdecydowali (bo sorki, ale nie jest ubezwłasnowolniony) to ich decyzja i koniec tematu. A najbardziej mu było głupio jak go zaprosiłam na urodziny mojej córki zaznaczajac " z szanowna małżonką oczywiście" :)

Gość tu_ja_autorka
I właśnie takj zrobię, to im dopiero utrze nosa haha :D.

ale po co Ty im chcesz ucierać nosa?? Weź zluzuj laska i bądź ponad to. Jeśli ta bratowa ma problem z dupy wzięty to prędzej, czy później to wyjdzie.

Gość gość
Weź się dziewczyno ogarnij :O ile ty masz lat.Zachowanie na poziomie piaskownicy.Wcale się bratu nie dziwię,skoro się dowiedział o takich pomówieniach.Zastanów się nad sobą bo z główką coś nie tak.Lubisz z igły widły robić,mam taką w rodzinie co szum wiecznie robi wokół siebie.

Gość gość
I co poszłyście na te urodziny?

Gość gość
Nie, nikt z nas nie poszedł. Brat dzwonił do mamy, ale ona nie odbiera. Niech siedzą sami prostaki jedne.

Gość gość
No sami nie siedzą bo są z rodziną tej dziewczyny. Chyba wcale im was nie brak.

Gość gość
To po co do mamy dzwonił?

Gość gość
Bo babcia miała być u wnuczki a ją olała. Pokopana rodzina.

Gość gość
On olał mnie i siostrę i jeszcze nawrzeszczał na nas, więc nikt już się do niego nie odezwie, jeszcze zobaczyu jaka ta jego żonka jest naprawdę

Gość gość
Chora jesteś psychicznie. Znałam taką idiotkę jak Ty brat nie utrzymuje z nią żadnych kontaktów. Doczekała się wariatka.

Gość gość
Kiedy na was nawrzeszczał? Co powiedział?

Gość gość
no i dobrze, że nikt z was nie poszedł - nie rozumiem selekcjonowania rodziny i to tej najbliżej .. bratowa pewnie wszystkie swoje siostry i braci zaprosiła.. Swoją drogą niezły kwas ;)

Gość gość
Pisałam już wcześniej co mi powiedzial przez telefon, cofnij się trochę wstecz w temacie. Ona ma jedną siostrę i na pewno ją zaprosiła.

Gość gość
jesli jestescie dla niej wredne to co sie dziwicie , ze was nie zaprosila. Nawet ta bratowa rozumiem...

Gość gość444444
Hejka. Ja mam podobny problem. Mój brat odcial się ode mnie i mojej rodziny i nawet nie wiem za bardzo o co poszło? Chyba przedzwonię do wróżki i spytam :-D , bo nikt mi nie cche powiedzieć co się wlaściwie stało... Moi rodzice nie wiedza, mój drugi brat tez nie... Dziwne to wszystko. Ktoś ma jakiś pomysł? :-)

Gość gość
Upppp