Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja bratowa manipuluje bratem nie zaprosili nas

Polecane posty

Gość gość
Idźcie. Zobaczysz niesmak na jej twarzy ale nie zdziw się jak brat was wyrzuci i już więcej się do was nie odezwie.

Gość gość
Też bym chciała żeby to było prowo. Niestety nie jest. Jest mi przykro, że brat nas zlekceważył. Z jej rodziny na pewno będą wszyscy, tylko od nas takie podziały.

Gość gość
No jak jesteście żmije to was zlekceważył, co się dziwić? A teraz cała rodzina będzie miała show jak brat was z domu wyrzuca.

Gość gość
ale masz problem autorko, nie zaprosili cie to nie idzisz proste, po co ta dyskusja

Gość KingaStefankaFanka
A zaproszony brat nie jest przypadkiem chrzestnym dziecka? Bo jeśli jest to bardzo wielu ludzi na chrzty, roczki, komunie, urodziny itp zaprasza tylko chrzestnych i dziadków dziecka, więc bratowa i brat nie postąpili ani trochę po chamsku bo nie mają żadnego obowiązku gościć całej rodziny. Co innego gdybyście się lubili i często spotykali zapraszali...wtedy byłoby to może trochę nietaktowne, ale i tak w normie. :) Tzn rozumiem, że autorka chciała iść z siostrą na imprezę żeby w trakcie móc wtykać szpile bratowej gdzie popadnie, a potem obgadywać ile wlezie przez długie tygodnie :) a tu dooopa :D nie zaprosili :D

Gość gość
Nie, chrzestnym jest nasz kuzyn. Brat ma 17 lat i mieszka jeszcze z rodzicami.

Gość gość
to może zapytaj brata dlaczego was nie zaprosił? Dowiesz sie i po temacie. Mnie bratowa nie zaprosiła bo mnie nie lubi- tylko ja zostałam pominięta. Fajne to nie jest- no ale nie mam wpływu na to, ze ktoś głupi. Osobiscie szkoda mi, ze z bratem się oddaliliśmy, ale nic na siłę. Moze kiedyś się obudzi- tylko moze juz byc za późno, bo ja juz nie będę chciała go znać. Takie życie. Niektórzy faceci słuchają żony we wszystkim. Zaznaczam, ze nic nigdy jego zonie nie zrobiłam- kobita mnie nie lubi dla zasady- bo lepiej zarabiam, bo kupiliśmy dom. Bywa.

Gość gość
Wcale nie chodzi o żadne obgadywanie, moim zdaniem tak się po prostu nie robi. Jesteśmy najbliższą rodzinę, a on ma nas gdzieś. Jakaś wyfiokowana królewna jest dla niego ważniejsza. I te jej kaprysy, bo to na pewno jej pomysł żeby nas nie zapraszać.

Gość gość
U nas też to chyba chodzi o zazdrość. Jesteśmy ładniejsze, lepsze. Ona ma nadwagę.

Gość gość
rodzinka mojego faceta też nie ma wstępu do mnie do domu, przez tak wredne babska omal nie poroniłam.

Gość gość
ta wyfiokowana królewna to jego żona i matka jego dziecka, a takiej sooki jak ty to nawet do budy bym nie zaprosiła

Gość gość
osobiście uważam, ze rodzina to rodzina. Odkąd mój brat sie ożenił stopniowo oddalaliśmy sie, wcześniej już niby mnie zapraszali, ale zawsze czułam sie tam jak intruz. Głupi przykład- mieliśmy być na 17, byliśmy. okazalo sie, ze zjedli go o 16. Fajnie, nie?

Gość gość
zjedli wam tort? o maaatko o jeeezuuuuuuu

Gość gość
no zjedli, świeczki zdmuchnęli- miłe to nie było.

Gość gość
" jesteśmy ładniejsze"- woooow i wszystko jasne moje Wy lalunie:)

Gość Pończoszanka
Ma nadwagę???Ty tez będziesz miała-wraz z wiekiem metabolizm spada.... znam ta historie z autopsji.Mój mąż ma 6rodzeństwa.Z jego braćmi sie dogaduje,gorzej z siostrami....Nie rozmawiamy,nie odwiedzamy się...Wszystko się zmieniło,odkąd sie poznaliśmy-intrygowały,robiły wszystko,żeby sie mnie pozbyć..Niestety do dziś jesteśmy razem:) Z rodzina najlepiej z daleka.Doga autorko tematu-NIC Z NICZEGO SIĘ NIE BIERZE ZŁO WRACA---ZE ZDWOJONA SIŁĄ.ZYJ SWOIM ZYCIEM I NIE WP*****LAJ SIE DO ZYCIA BRATA DAWNO BYM CIE USTAWIŁ SKUTECZNIE

Gość gość
ja też szwagra i szwagierki nie zaprosiłam....padalców tępie i tak bym ciebie potraktowała. a brata 17-letniegi zaprosili proste bo mieszka z rodzicami i jest na ich utrzymaniu,tak samo bym postąpiła.

Gość Pończoszanka
Ustawiła miało być

Gość gość
Kto jest organizatorem spotkania? Chyba nie jubilatka :). Czy Ci się to podoba, czy nie to organizator decyduje kto ma być zaproszony. Gdybyś pojawiła się u nas w sytuacji, gdybyś celowo nie została przez nas zaproszona to zobaczyłabyś drzwi od drugiej strony. Może to by Ciebie nauczyło kultury i szanowania zdania gospodarzy (domu i imprezy). Zresztą, brat też Was nie zaprosił, więc o czymś to świadczy. Bełkot o tym, że siostra jest ważniejsza od żony pominę milczeniem.

Gość gość
Tzn rozumiem, że autorka chciała iść z siostrą na imprezę żeby w trakcie móc wtykać szpile bratowej gdzie popadnie, a potem obgadywać ile wlezie przez długie tygodnie usmiech.gif a tu dooopa smiech.gif nie zaprosili smiech.gif sama prawda:) I ta wyfiołkowana królewna to jego żona i matka dziecka.

Gość krogulec7908
Brat nie zaprosił bo miał powód,a kto by zniósł jakby siostrunia na głowe właziła i sie wtrącała????? Uroda to nie wszystko,,,O ile ja masz hahahahha Ja dla mnie żal

Gość gość
najpierw piszesz że impreza jest dziecka, a potem, że kupicie mu jakoś badziew... Dlatego właśnie jesteś fałszywą żmiją.

Gość Pończoszanka
Też nie chodzę na imprezy rodzinne ze szwagierkami,jakby co mój mąz jedzie o ile go zaproszą i jakoś żyję.. Nie płaczę,,,Zresztą po ich wybrykach to po co sie denerwować.Lepiej wyjść na spacer z psem,poplewić ogródek a nie w******ć się.... Autorko tematu-szanuj innych a będziesz szanowana:)

Gość gość
Miały iść, kupić badziew i dopiekać bratowej, ale ta je olała, wiec plują teraz jadem:)

Gość gość
To może brat miał zostać kawalerem?? Z kimkolwiek by sie ożenił to autorko tematu_żadnej nie zaakceptujesz ani Ty ani twoi rodzice bo problem macie wy,, ZA DUŻE EGO???JAKBY BRATOWA BYŁA BOGATA TO BY JA ZAAKCEPTOWALI???? CO ZA CHORZY LUDZIE

Gość gość
Ona od początku nas nie lubiła. Jak urodziła to nawet nas,nie zaprosiła żeby dziecko zobaczyć. Potem powiedziała, że kto chciał to przyszedł bez specjalnego zaproszenia.

taka jest kolej rzeczy.....dopóki jesteśmy panną/kawalerem najważniejsi są rodzice i rodzeństwo. Jeśli decydujemy się na założenie rodziny, to wtedy mąż/żona i dzieci są najważniejsze. Nawet jak byłam na naukach przedmałżeńskich w Kościele to właśniie o tym była mowa....że nieważne co by się działo zawsze mamy stawiać się po stronie męża/żona, nie możmy pozwalać aby rodzina wtrącała się do naszego życia. Także musicie zrozuieć to, że wasz brat kocha swoją kobietę i to nie wam ma ona odpowiadać tylko jemu.

Gość Pończoszanka
Sandy>>>BRAWO WSZYSTKO W TEMACIE:):)

Gość gość
najlepiej autorko jak byś się sama z bratem ożeniła

Gość MagdalenkaLenka
Tez bym nie zaprosiła takiej rodziny,żeby moje dziecko zobaczyli. Wampirów energetycznych trzeba unikać:)