Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaHana26

CIESZE SIĘ ŻE JESTEM MAMĄ..!

Polecane posty

Gość MamaHana26

Witam. Niektóre kobiety mają jakieś zarzuty że trzeba w nocy wstawać i zajmować się dzieckiem , mi to wcale nie preszkadza i cieszę się że jestem mama. Mam dużo czasu chodzi o odpoczynek. Nie chodzę do pracy tylko jestem z córeczką i mamą w domu. Co prawda Różyczka ma dopiero 2 tygodnie i będę dużo razy zmęczona lecz cieszę się że mam rodzinę. Czy są tu mamy pozytywnie nastawione na życie i trudności związane z wychowywaniem dzieci? Jeśli tak to zapraszam do rozmów i podzielenia się doswiadczeniami ;)

Gość gość
tak jestem zadowolona z dziecka wole 1000000000000 wstawac do niego w nocy niż chodzić do pracy

Gość gość
z całego mojego życia jestem zadowolona z jednego z dziecka i kocham je najmocniej

Gość gość
Ja rowniez jestem przeszczesliwa z faktu iz zostalam mama. Moja corka ma 8 msc , bardzo malo spi w ciagu dnia natomiat w nocy spi od 0.00 do 7.00 Jest. dzieckiem mega wymagajacym , ciagle trzeba zmieniac jej zabawe gdyz po 10 min juz ja nudzi jedna rzecz, zabawa. Do tego wychowuje ja sama , maz oraz rodzice pracuja za granica. Do tego mamy duzy dom ktorym rowniez nalezy sie zajac: posprzatac czy skosic trawe. I mimo iz czasem brakuje mi czasu by np. Wziazc kapiel to JESTEM NAJSZCZESLIWSZA MAMTA NA SWIECIE.A kazdy usmiech mojego malenstwa jest warte najwiekszego poswiecenia.

Gość gość
ja też mam 27 lat i nic mi nie dało w życiu tyle szczęścia i radości co dziecko!

Gość gość
to największa rola w moim życiu!

Gość gość
Ja tez kazdego dnia dziekuje Bogu za corke, za to ze jet zdrowa i fajnie sie rozwija, rosnie, madrzeje. Rola matki jest cudowna choc czasem zmeczenie robinswoje i chcialoby sie wrocic do czasow zlotej wolnosci :-). Ale kiedy patrze na moje male slonko to wszystko mija :-). Dzis nawet sie poplakalam ze szczescia przy jej lozeczku jak zasypiala i co chwila cos do mnie gadala 'mama posiedz tu, mama buzi' :-)

Gość gość
ja też!

Gość gość
a ja mam 30 lat i nie moge miec dzieci;/