Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOCHANKI, co macie z romansu z żonatym facetem

Polecane posty

Gość gość
mój nie naciskał na seks,chciał miłośc****isze to żeby żony się zastanowiły co robią

Gość gość
2016.03.11 a co takiego robią żony kretynko? Od żon się odwal i nie mieszaj ich do swojego łajdactwa wywłoko.

Gość gość
Mam jego, już dla siebie. A podobno nie zostawiają żon :p

Gość gość
2016.04.01 prima aprilis :D

Gość HCL
Drogie Panie, czy Wy czasami nie potrzebujecie więcej, nie pragniecie tego aby Waszym już ustabilizowanym życiem nie wstrząsnęła chwila zapomnienia. Uważam, ze ucieczka w romans kiedy są problemy to desperacja i równia pochyla aby zakończył sie obecny związek, 100% wręcz pewność. Jednak kiedy mamy wszystko, jesteśmy szczęśliwi, taki złoty strzał wydaje mi sie całkowita perwersja i weryfikowaniem. Czy jestem tak zepsuty i gubię sie w tym, czy jednak są kobiety, które w idealnych warunkach (wykluczenie skrzywdzenia partnera) nie zaryzykowalyby krótkiego/dłuższego zwiazku na boku? Pytam praktycznie retorycznie, bede zakrzyczany....ale czy czasem nie chcielibyśmy sprawdzić jak smakuje inny, perwersyjny, nieskrępowany, równoległy zwiazek? Czy tylko my mężczyźni jesteśmy tak zepsuci? ...kto nie miał nigdy takich myśli, niech pierwszy podniesie kamień...;)

Gość gość
Tu nie chodzi o podział mężczyzna czy kobieta. Tu by nie chcieć poznać innych wspaniałych życiowych doznań i korzystać z dotychczasowego dobrobytu przepełnionego szczęściem trzeba być człowiekiem. Tak człowiekiem. Bo tylko człowiek pełen wiary w siebie jest stabilny. Mimo takich sprzyjających warunków pełnych szczęścia a nawet dołów pełnych kryzysów nigdy nie zrobiłam i nie zrobię czynu nie godnego człowieka/ nie chodzi tu tylko o romans lecz czynów niegodnych człowieka w szerokim tego znaczeniu/. Gdyby przez moją głowę przeszły nawet takie myśli wstydziła bym się sama siebie. Dlatego też rzucam kamienie.

Gość gość
gość dziś Za to rzucanie kamieniami w drugiego człowieka jest prawdziwym czynem człowieka godnego ;)

Gość gość
Człowiek, który wybiera zło jest godny potraktowania tylko kamieniem. Uzasadnij, że powinien zasługiwać na dobre traktowanie jeżeli masz inne zdanie.

Gość gość
Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. Gdyby moi znajomi widzieli co wyprawialy ich kochające żony ze mną. Dlatego też i ja nie chcę wiedzieć co robi moja żona gdy nie ma jej kilka dni w domu. Jak mówi znajoma, kobieta potrzebuje być potraktowana i wy.... jak .... Czy ma rację? Bezimienny głód, pot, czasem łzy

Gość gość
Jestem kobietą i uważam, że pogląd Twojej znajomej to tylko jej pogląd i ma to się nijak do poglądów większości kobiet. Taki pogląd ma tylko dzicz a nie cywilizowany człowiek ,który ma władzę nad samym sobą. Oczy mogą nie widzieć ale tam gdzie jest miłość czuje się sercem i sercu żal. Czy Ty kochasz swoją żonę?, bo odnoszę wrażenie, że nie wiesz co to jest miłość.

Gość gość
Opisuje rzeczywistość, nie polemizuje. Nikt z nas nie ma wyłączności na życiową prawdę. To co wczoraj było aksjomatem, dziś już tylko smieszy. Kto może powiedzieć, że zna siebie?

Gość gość
Życie to nie matematyka to matrix i nie śmieszy. Rozwijający się człowiek ciągle się uczy i odkrywa siebie na nowo. Odpowiedzialny i wierzący trzyma się swoich dogmatów.

Gość gość
Człowiek, który wybiera zło jest godny potraktowania tylko kamieniem. Uzasadnij, że powinien zasługiwać na dobre traktowanie jeżeli masz inne zdanie. x A Ty kim jesteś żeby osadzać czy to jest zło czy nie? Każdy człowiek nawet taki co źle postąpił ma prawo do traktowania go z godnością i sprawiedliwego sadu bo to jest człowiek a jeżeli tego nie rozumiesz to daleko Ci do człowieka cywilizowanego. W państwach islamskich ukamienowanie jest na porządku dziennym nawet bez sadu pasuje Ci taka religia ? Jeżeli uważasz się za chrześcijankę to coś przeoczyłaś na lekcjach religii, przypowieść o Jezusie i kurtyzanie. Człowiek człowiekowi godności nie odbierze traktując go niegodnie co najwyżej pokaże tylko tym czynem ,ze sam jest bez godności.

Gość gość
A Ty kim jesteś żeby osadzać czy to jest zło czy nie? Każdy człowiek nawet taki co źle postąpił ma prawo do traktowania go z godnością i sprawiedliwego sadu bo to jest człowiek a jeżeli tego nie rozumiesz to daleko Ci do człowieka cywilizowanego. x A ty kim jesteś, że rzucasz się jak wsza na grzebieniu? Kochanką żonatego, co zdradza własnego męża?

Gość gość
WESZ,jakby co.

Gość gość
gość dziś Niestety normą jest, że gdy ktoś nie ma merytorycznych argumentów, to zamiast odpuścić lub przyznać rację przeciwnej stronie, zaczyna wymyślać coraz to bardziej absurdalne uzasadnienia swoich poglądów. Normą jest też odwracanie wówczas kota ogonem, zmiana tematu czy personalne zaczepki.

Gość gość
wczoraj Pytam się tak samo jak i ty się pytasz. Kochanka i prawo do godności. :D Złodziej i prawo do godności. :D Morderca i prawo do godności. :D Pedofil i prawo do godności. :D itd.

Gość Hardon
Kochanki nie rozumieją jednej rzeczy - romans z żonatym to żadne osiągnięcie. Jest tysiące takich zajętych facetów, którzy by chcieli mieć z nią romans. Sukces dla kobiety to gdy choć jeden facet chce z nią zamieszkać.

Gość gość
Pytam się tak samo jak i ty się pytasz. x Twoje pytanie jest tendencyjne ,w zasadzie zadając to pytanie nie oczekujesz odpowiedzi bo Ty ja już niby znasz. Moje pytanie miało na celu refleksje , kim jest człowiek , który uzurpuje sobie prawo do osadzania innych oraz ich karania mimo tego ,ze nie jest Bogiem , sędzią czy człowiekiem o krystalicznym sumieniu. v Kochanka i prawo do godności. smiech.gif Złodziej i prawo do godności. smiech.gif Morderca i prawo do godności. smiech.gif Pedofil i prawo do godności. smiech.gif x Kazdy ma prawo do godności i do godnego wyroku oraz kary. Złodziej , morderca , pedofil są ścigani z paragrafu , po złapaniu osadzani i karani z godnie z prawami człowieka. Generacje praw człowieka Rada Bezpieczeństwa ONZ -prawo do życia -prawo do wolności myśli, sumienia i wyznania -prawo do głoszenia swoich poglądów i opinii bez względu na ich treść i formę -prawo każdego człowieka do uznawania wszędzie jego podmiotowości prawnej -zakaz stosowania tortur, nieludzkiego lub poniżającego traktowania lub karania -zakaz trzymania człowieka w niewolnictwie lub poddaństwie -zakaz skazywania człowieka za czyn, który nie stanowił przestępstwa w chwili jego popełnienia -zakaz pozbawiania wolności jedynie z powodu niemożności wywiązania się ze zobowiązań umownych Prawa osobiste Prawa do: -dobrego życia -rzetelnego sądu (patrz "gwarancje formalne" poniżej) -decydowania o swoim życiu -szczęścia Podaj mi paragraf , który kochankę, kochanka , zdradę nakazuje ścigać z urzędu ? Równie dobrze kłamstwo , oszczerstwa, ubliżanie , posądzanie według Ciebie tez powinno być karane kamieniowaniem? Bo to są takie same przestępstwa moralne jak zdrada. W takim razie tez należysz do grupy ludzi do ukamienowania według Twojego prawa.

Gość gość
gość dziś Moje pytanie miało na celu refleksje , kim jest człowiek , który uzurpuje sobie prawo do osadzania innych oraz ich karania mimo tego ,ze nie jest Bogiem , sędzią czy człowiekiem o krystalicznym sumieniu. Gościu z 07:33 odpowiem Ci na pytanie. Jestem człowiekiem stworzonym przez Boga, który ma w sobie tchnienie iskierki Boskiej. Prawa stworzone i wymyślone przez człowieka są tylko prawami wymyślonymi na jego własne potrzeby i korzyści z tym związane. Dla mnie najważniejsze są prawa Boskie, którymi się kieruję w życiu. Zatem mam prawo, upominać drugiego człowieka gdy widzę, że kroczy złą drogą niezgodną z prawami Boskimi.

Gość gość
To jest takie s************o z którym nic nie można zrobić. Oprócz totalnej ignorancji lub naplucia w ryj.

Gość gość
Co mają z romansu z żonatym? Plotki, wytykanie palcami, wyszydzanie, nazywanie ich k...., złudną nadzieję na stały związek, traktowanie przez facetów jak przedmioty...itd...

Gość JestemAuguremZeSporymOgorem
Zdradzam żonę. Jesteśmy 12 lat w związku... Jest fajna i miła, uczynna, zadbana ale kiepska w łóżku i unika bliskości - taka po prostu jest. No i uzupełniam braki na boku. Jedne się zakochują, innym chodzi o seks - ale i tak zmieniają zasady po pewnym czasie - lepiej się nie pakować, mam ostatnią taka "przygodę". PANOWIE_NAPRAWDĘ NIE WARTO!!!