Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznalam chlopaka, spotykalismy sie, bylo fajnie az

Polecane posty

Gość gość

zaczal mi wytykac ze nie pracuje

Gość prawdakolewoczy
jesli nie pracujesz bo jesteś w trakcie szukania pracy, lub dzienne studiujesz to jego uwaga jest niesłuszna, a jesli nie pracujesz bo nie mas ambicji, wolisz dostawac pieniadze do rodziców, nie chce ci się masz kosmiczne wymagania niewspółmierne do doświadczenia to jego uwaga jest słuszna,

Gość gość
nie mam kosmicznych wymagan, nie szukam faceta na sile to on chcial ze mna byc, ja mam ambicje ale nie mam szczescia chce pracowac ale nie chca mnie zatrudnic, a to ze wytykal mi brak pracy mimo iz sama od niego nic nie chcialam i ocenial mnie, zakonczylam nasza znajomosc

Gość gość
z bezrobotnym facetem nie ma szans na spotkania i żeby było fajnie. Skreślacie takiego na starcie nie pytając nawet o powody jego bezrobocia. Nie pracuje - czyli leń, nieudacznik. A kobieta może mieć tysiące usprawiedliwień, które należy respektować. Gdzie to równouprawnienie ja się pytam?

Gość gość
chłopak myślał rozsądnie a która kobieta chciała by faceta bez pracy? takie jesteście cwane? ale same skreślacie kogoś bez pracy, mieszkania i przyszłości

Gość gość
też bym ci to wytknęła. masz małe dziecko? kogoś pod opieką niepełnosprawnego? nie? to jesteś zwykłym nierobem.

Gość gość
a potem taka szuka doktora prawnika lub ostatecznie policjanta by ten za nią pracował i najlepiej niech ugotuje i posprząta :P

Gość gość
odezwaly sie eksperci - nieroby z kafe na utrzymaniu mamy:D

Gość gość
jeden z tych ekspertów pracuje i kupił sobie w salonie nowe auto za gotówkę za 70 tys. zł.

Każdy może być chwilowo bez pracy, nie określa to go jako człowieka. Inna sytuacja, gdy ktoś nie chce pracować.

Gość gość
napisała ta co na innym wątku szuka bogatego i przystojnego :P