Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniazzzzz

Nie lubię swojej córki

Polecane posty

Gość gość
Nie dajcie zniszczyć swoich córek przez równouprawnienia i feminizm

Gość gość
Wasze córki uczą się w szkole męskich rzeczy fizyki techniki sportu i temu agresja je przeszywa bo szkoła robi z nich mężczyzn. Żeby uczyła gotowania, jak być dobrą żoną Itp szkoła dziewczyny to nie były by wrednymi feministkami

Gość gość
Precz z feminizmem

Gość gość
Zniesienie rowouorawnien by iduczyl córki dziewczyki stawiania się jak mezczyza. Przez ten feminizm kobiety pokory nie mają. Dawniej to same się unizaly

Gość gość
Chcialyscie rownouorawnien i być na równi z mężczyzna. To teraz macie dzieci są na równi z rodzicami.

Gość gość
Szkoła wasze córki niszczy feminizuje. A one nie radzą sobie z tym. Szkoła męskich rzeczy ich uczy fizyki techniki elektryki mechaniki , sportu na wf. A to męskie a nie kobiece. I temu nie chcą przy garach pomagać

Gość gość
Żeby zona czuła twardą rękę męża to dzieci a zwłaszcza dziewczynki były by pokorne i nie miały by cech feministki

Gość asdsas
Ale jakiś uległy ma ból tyłka, wpisz jeszcze z 15 razy swoje wypociny, i tak nikt ich nie weźmie do serca. P.S. Jak mamusia była dominatorką, to i zonkę też taką znajdź. Pochodzisz w szpileczkach, w stringach, z makijażem i korkiem analnym w tyłku, po którym jeszcze baty oberwiesz.

Gość gość
K jestem kobietą porządna która nie uznaje feminizmu. A dminatirki nie znajdzie bo zawsze taki bezcxyzna szuka przeciwieństwa wrednej matki i szuka dobrej miłej ciepłej kobiety która będzie kochała co prawdziwa miłością. I duchową mu dziewictwa.

Gość Dobry Ziomek Imigrant
Witam, chetnie zajme sie odpowiednim wychowaniem corki. 2 tygodnie i bedzie chodzic jak w zegarku.

Gość gość
W sumie to dobre pytanie, jaką rolę w wychowaniu pełni Twój mąż.

Gość gość
Córki trzeba szczególnie bic i ganiac do garów i prania najlepiej rękoma. Aby była dobra żoną. Bo jak mąż powie wypisz rękoma bo nie ma pralki to co zrobi powie że nie umie. I nie dopuszczać córek do męskich rzeczy. A szczególnie do męskich odedmiotiw szkilnych. Kiedys dziewczynki sie uczyky w sălile kobjecych czynnisci. A fizyki techniki sie uczyli chlopcy. I to bylo sorawiedliwe

Gość gość
Wybijcie corkim swoim z łba feminizm i do garów. I na studia nie wysyłajcie bo znarnujecie pieniądze na ich wykształcenie którego i tak nie wykorzystają bo ona przy garach będzie gotować mężowi i dzieciom

Gość gość
Mężczyzna ma największe prawo decydować o żonie i dzieciach

Gość gość
Wyslij ja do szkoly zenskiej z internatem dla Trudych dziewczat. Powiedz jej nez nerwow ze jej zachowanie jest niedopuszczalnevi cala rodzina przez nia cierpi.

Gość gość
Tak żeńskiej najlepiej z zakonnicami. Zobaczysz tam jej feminizm ze łba wybija i będzie prawdziwa pokorną kobieta. Z takich szkul dobre żony dla męża wychodzą. Dbają i dom dzieci potrafią tak uszczęśliwić męża ze czuje się mężczyzna dzięki ich unizeniu przed nim. Tam uczą jak być kobietą. Nie ma męskich zajęć. To dobre miejsce dla córek dziewczynek bo tam one nie mają rownouorawnien. Kobieta unizajaca się jest i pokorną dla przyszłego męża. I dziewictwo do ślubu mu z szacunku zachowują.

Gość gość
Matka aby dac przykład córkom powinna przed mężem się uniżac i być pokorną dla męża. Aby dac im dobry przykład

Gość gość
Ta dziewczyna ma matkę feministek i sama staje się ofiarą riwnouorawnien

Gość gość
Skończ k***a czubku z tym feminizmem,równouprawnieniem,kup sobie k***a lepiej słownik,bo wszędzie gdzie nie p********z tych wypocin widać gołym okiem że ciebie to mamusia chyba nawet do podstawówki nie wysyłała.Gdyby mnie mąż próbował uderzyć to by tak w ryj dostał żeby mu gwiazdy w oczkach się zaświeciły. A małolacie nie chce pomóc nie dać jej jeść skoro nie pomoże przy obiedzie,do szkoły choćby mnie na kolanach prosiła nic bym jej nie zawiozła,wycieczka jaka wycieczka??Jak sobie zapracujesz to pojedziesz....

Gość gość
Szkoda że ci matka słownika ortograficznego nie kupiła.

Gość gość
Ale za to kucharskie książki kuoywala i jak być dobrą gospodyni. I katolickie jak być dobrą żoną

Gość gość
ja za kare kleczalam na grochu a bracia wkladali mi rozgrzane prety do d**y , teraz jestem idealna zona :)

Gość gość
Jak kuoywala to cuekawe jak ty rzesi to przeczttala

Gość gość
Przestań żarty robić ja braciom rękoma musiałam prać , szoriwać majtki kakesony i skrpetki. I tache tez

Gość gość
To jeszcze c******iwinni wpoerdal dax ze pusac nie umisz

Gość gość
Sory kalesony

Gość gość
Pisze ze slownika w tel i czasaem sa błędy

Gość gość
szoriwac,skrpetki,tache

Gość gość
Ty co tak piszesz o biciu żona i córek..normalna jesteś? zgłaszam natychmiast na policję przemoc wobec osób trzecich, dzieci i małżonkow

Gość gość
Znowu ten nied***bbek psuje temat. Weź zamilcz, bo muchy padają jak psujesz powietrze smrodem zepsutego mózgu.