Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniazzzzz

Nie lubię swojej córki

Polecane posty

Gość gość
Czasem to zdarza się że jest dobrze,a żyjemy w Polsce to się głąbie naucz bo będzie wp*****l.

Gość gość
Durne feministki. Osobiście to każdy facet zazdrości memu mężowi takiej cudownej poslusznej żony która słucha każdego słowa męża i je wypełnia

Gość gość
Żałosne jest tylko to że Tobie nie ma czego zazdrościć,o córkach lepiej nie myśleć..

Gość gość
A tak nawiasem to coś kiepsko idzie ci to sprzątanie i usługiwanie mężowi,tatusiowi i braciom bo na kafe siedzisz chyba cały dzień.Trzeba by staremu pokazać co posłuszna żonka robi zamiast mu usługiwać.

Gość gość
On wie i pozwala mi nawracać inne kobiety i wynikać feminizm im ze łba i ich corkom

Gość gość
A jak się wynika feminizm??Wynikiem mnożenia,dzielenia,dodawania czy odejmowania??

Gość gość
I widzę że przez mój szacunek do męża moja córka też jest kobieta normalna a nie feministka i potrafi usluzyc bratu. A jak nie posprzata mu czy jeść nie zrobi to wie że za feminizm grozi jej poniewieranie

Gość gość
Gorzej jak ona cię kiedyś sponiewiera.

Gość gość
Ja nie psuje tematu ja to naprawiam i nawracam matki córki z feminizmu. Mój syn też będzie miał posluszna zone. A nie takie wredne feministki jak wasze córki które nawet zupy zrobić i podać nie umieją mezczyzinie

Gość gość
Córki trzeba biczowac aby mężczyzn nie niszczyly. A jak córka będzie stawiać się jak feministek pójdzie do żeńskiego poprzedzających z zakonnicami

Gość gość
Ja rozumiem że chłopcy są nuegrzeczni bo to wiadomo chłopcy. Ale dziewczynę obowiązuje posłuszeństwo pokorą i posługa domowa

Gość gość
Jak siedzisz na d***e w domu mąż na ciebie i dzieciaki musi zasuwać to mu zupę pod dziób podstawiaj,dawaj d**y kiedy pan i władca chce.Gorzej jak pan i władca bedzie miał dość uległej baby .

Gość gość
To piękne mieć służke w domu aby rodzinie było dobrze

Gość gość
Ja sobie mogę siedzieć teraz i pisać bo moja córka wszystko robi bo jej kazalam i a ja siedzę i odpoczywam. A ona niech się uczy jak być zona

Gość gość
pas + dupa = pranie tylko 14 lat to trochę za późno :)

Gość gość
Też byłam okropna dla rodziców w wieku 14 lat ale nie aż tak jak Pani to opisuje bo ojciec zwyczajnie trzepał mi skórę więc się bałam. Tylko to było pogarszanie sytuacji. Wszyscy zrzucali moje zachowanie na nastoletni bunt tymczasem ja już miałam depresję i nerwicę z czym sobie nie radziłam. Dopiero w liceum zaczęłam leczenie, poprawiłam się w nauce i dostałam na dobre studia(miałam problemy z pamięcią przez życie w ciągłym stresie a leczenie mi pomogło).

Gość gość
Tylko znajdź córce głupka męża który będzie na nią pracował.Bo ty z nudów możesz mu usługiwać.

Gość gość
Mąż mnie nie utrzymuje bo mi nic nie kupuję ciuchy mam te same 5 lat już i buty. A kosmetyków nie używam

Gość gość
oj juz wyluzujcie , w Tworkach o 22 gasza swiatla , podaja leki i jest cisza nicna , takze zaraz tutaj sie uspokoi :)

Gość gość
Ja też depresję miałam bo mi dokuczali a tata się mną nie interesował. I rzucałam przedmiotami o ścianę. A w szkole zeszytem. Bo mi dokuczali.

Gość gość
Autorko włącz męża w sprawę.

Gość gość
To po co wy robicie w tych czasach tyle córek. Kiedyś się synów rodziło i było dobrze. Porzytek był z nich bo silni są i jakieś ciężary nosić umieją. Obronić potrafią bo mają mięśnie silne. A nie cipke jak baba którą myśli.

Gość gość
I co

Gość gość
Mąż mnie nie utrzymuje bo mi nic nie kupuję ciuchy mam te same 5 lat już i buty. A kosmetyków nie używam Żyjesz powietrzem,internet masz od sąsiada,a mieszkasz pod mostem.No chyba ze w Tworkach,Gnieźnie itp A młodej przykrócić lachę i tyle.Działać wspólnym frontem z mężem i nie ma że ona czegoś nie zrobi.Nie zrobi to głodną do łóżka wysłać,nie wypierze to niech idzie w brudnych,nie wyniesie śmieci to jej wstawić pod nogi do pokoju.Zaczyna się awanturować wywalić za drzwi.

Gość gość
Trzeba z szacunkiem do męża mówić i się odnosić

Gość gość
Bo jestrsaka która powinna mieć syna maminsynka któremu nr powiesz aby pomógł przy obiedzie tylko ty mu zeibisz a on buntówac śr nie bedze bo nik go o pomoc prosic nie bedze. Lepiej mieć syna ukochanego. Bo po co komu córka feministka która nie wie co to jest mop albo garnek.

Gość gość
Tak dobrze niech pieze gotuje sprząta i rękoma pieze. I podłogę na kleczka myje. Kiedyś dziewczyny tak robiły i dzięki temu wyrastaly na pożarne kobiety. Dbajace o męża a teraz rizpieszczine nie chcą proszą męża o pomoc. Kiedyś wpierdilo tatuś i mamusia cirkom dziewczynkom i od razu pokornie klekaly i podłogę myly praly rękoma. I takie wyrastaly na pozadne żony. A jak taka dziewczynę rizpiescisz to zamiast wyprać to co paznokcie maluje i rączek nie chce niszczyć. I co z niej za kobieta wyrośnie Zina. Ja w jej wieku już gotowałam sama w domu śniadania obiady i sama a mama nie musiała. Dla brata pranie robiłam starszego wyorawialam do szkoły. Tacie do pracy kanapki robiłam i orasowalam mu koszulę. Wszystko robiłam obiady takie jak chcieli i lubili tata po pracy miał ciepły obiad i czysto w domu. Co z tych dziewczynek wyrośnie.

Gość gość
Lepiej mieć syna bo z syna jest pożytek i jego chuliganstwo nie odbija się rak na rodzinie. Bo to mężczyzna trzeba darować mu. I jest zaradny życiowo i sobie poradzi naprawi auto zna się na technice. A z córka się tszeba męczyć. Bo co ona mi ze pomoc rodzicom najwyżej domem się zająć. I jeszcze kasę lozyc bo to kobieta. Syn wszędzie zarobi kasę na siebie

Gość gość
Co za czasy to nie do pomyślenia ze teraz dxiewczynkom wolno więcej niż chłopcom. Kiedyś na odwrót było. I nie było złych dziewczynek. Były dobre domem się zajmowały. A chłopcy meskimi rzeczami się zajmowali autami technikol fizyka. I dziewczynki wiedziały ze nie ma co su evstawiac jak facet tylko rozumialy do czego są stwizone. A teraz co się porobiło garnka nie umieją wyszorowac bo paznokcie zniszczą

Gość gość
Do garów prania i czyszczenia kibla. I uczyć starymi ludzimi sie zajmować. Chcecie mieć opiekę na starość to gmach dziewczynki. Kiedyś córki opiekowaly się rodzicami pieluszki zmieniały. A teraz feministki kariera tylko wykształcenie wredne córki rodziców do domu opieki oddają. Albo brata proszą i kaza mu. Bo twierdzą że są równouprawnienia i one nie muszą. Kobiety przez walkę o prawa swoje zapomnialy o moralności i oddaniu i opiece ludziom.