Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Wiolik

Laserowe usuwanie owłosienia na twarzy

Polecane posty

Gość Wiolik

Wiolik dziś [01:45] Kochani! Mam 45 lat. Jestem po 7 zabiegach laserowych depilacji twarzy i owłosienie na twarzy zrobiło się o wiele większe i bardziej rozprzestrzenione. Przed pierwszym zabiegiem miałam pojedyńcze ciemne włoski nad górną wargą i parę na brodzie. Obecnie mam ciemny wąsik, a na brodzie mam tych włosków o wiele więcej, są czarne i bardzo sztywne. Poza tym zaczęły wychodzić mi na szyję (po bokach) i zauważyłam kilka na policzkach. Co jest nie tak? Dlaczego te zabiegi przynoszą w moim przypadku odwrotny skutek? Nie ukrywam, iż jestem przerażona i zupełnie nie wiem co dalej robić? Wydałam już sporo pieniędzy żeby pozbyć się krępujących gości na twarzy i żałuję, że w ogóle zaczęłam! Kosmetyczka widząc moje obawy stwierdziła, że to wina hormonów... No chwila - to ja mam do końca życia poddawać się tym zabiegom? Zanim zgłosiłam się w gabinecie ilość włosków i miejsca w których się one znajdowały nie ulegały zmianie, a teraz w porównaniu do tamtego czasu po 7 zabiegach mogę powiedzieć, że mam sztywny busz, który rozprzestrzenia się jak pożar. POMOCY!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować