Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o ludziach po artystycznych i humanistycznych studiach, bez pracy?

Polecane posty

Gość gość
niedorajdy

Gość gość
wolne ptaki,artystyczne dusze

Gość gość
A o tych pracujących w McDonaldzie? Sami magistrzy sztuki i muzyki, szkoda, że do gara nie było co włożyć za "sztukę"

Gość gość
Ja już mam dość nagonki na ludzi po humanistycznych kierunkach. Wielu moich znajomych na takie studia poszło po prostu z pasji i z tego, że mieli takie ZAINTERESOWANIA. Z jednej strony bardziej godni pożałowania są ludzie, którzy inżynierią się w ogóle nie interesują, ale pchają się na takie kierunki dla kasy - z drugiej, wiadomo, samą pasją nie wyżyjesz, a każdy się boi że nie będzie w stanie sam się utrzymać. Obie grupy mają trochę racji i dlatego uważam, że powinniście się odczepić od humanów, ASP-owców czy PWST/AT-owców.

Gość gość
że chodzą głodni.

Gość gość
nie chodzą głodni, rodzice przywożą im co miesiąc furę słoików

Gość gość
Tak, bo inżynieriom to nie przywożą. Inżynierzy mają pracę już na 2 roku studiów :) :) :) inżynier to BÓG.

Gość gość
beka z topiku, co mamy sądzić? co nas to obchodzi?

Gość gość
inżynier przynajmniej ma zawód w porównaniu do humanoidalnego artysty biedaka :)

Gość gość
bieda w Polsce straszna! żyć nie ma sensu w Polsce! w polsce nic nie ma! w polsce pieniędzy brakuje! polska to patologia jedna wielka biedaków i biedaczek!

Gość gość
Mój brat też jest tym osławionym inżynierem i pracuje w zupełnie innej branży. Prawnik też ma zawód, a to humanistyczny kierunek, etyk, socjolog - to też zawody, jakbyś uwagi nie zwrócił, hueuh :) zootechnik, ekonomista etc.

Gość gość
Na razie mój brat po politologii radzi sobie lepiej niż ja na rynku pracy, także nie ma co gadać o samych kierunkach, on jest pewny siebie i ma aparycję, jak zapytał o zatrudnienie pani prezes to od razu dostał robotę :D

Gość gość
Sugerowanie, że tylko kierunku techniczne się liczą, tak jakbyśmy potrzebowali samych ludzi od budynków, ulic i energetyki - jest śmieszne. Rozwój kraju to nie tylko infrastruktura techniczna/transportowa.

Gość gość
inżynierzy mają sex i miłość za kasę a artyści za free :)