Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WSZYSCY TAK BARDZO Zachwycaja sie BRAZYLIJKAMI ..a one wcale takie piekne nie sa

Polecane posty

Gość gość
W brazyli przeciez tez sa tez blondynki :)

Gość gość
Dlaczego mamy wstawiać swoje zdjęcia? Dyskusja jest na temat urody innych. Mój gust jest taki, że 100 bardziej podobają mi się Brazylijki niż mdłe Ukrainki. Sam/a wstaw swoje to się mogę nad tym zastanowić.

Gość gość
Czy w ogóle jest sens się kłócić? Doszliśmy z tego tematu do wniosku, ze jednym bardziej podoba się uroda latynoska, innym nordycka, a jeszcze innym wschodniosłowiańska, są też tacy, którzy uważają za taką polską urodę. Przestańcie, więc się kłócić i pisać, który typ ładniejszy, tylko cieszcie się, ze świat jest taki różnorodny i nie wszyscy wyglądają jednakowo, a także, że każdemu podoba się ktoś inny. Nie ma określonego kanonu piękna, piękno to coś, co podoba się Tobie. Bez dyskusji. Jak dla mnie najpiękniejsza jest uroda południowa, ale nie będę się z Wami kłócić i negować Waszych typów. Pozdrawiam :)

Gość gość
Dlaczego masz swoje zdjęcie wkleić? Nie musisz, ale wypadałoby zanim kogoś skrytykujesz. Ja nie skrytykowałam żadnej konkretnej osoby,a le typ urody. Zresztą domyślam się, ze najbardziej krytykują tutaj ci, którym do pięknych daleka droga. Wpiszcie sobie w google Mika Newton lub Marija Jaremczuk, to też Ukrainki. Linka wkleić nie mogę.

Gość gość
Dokladnie kazdemu podoba sie cos innego ,jeden lubi czerowne toze ,drugiemu bardziej podobaja sie biale roze...Jednemu czlwoiekowi podoba sie kolor niebieski ,drugiemu nie...Drugiemu bardziej podoba sie kolor zielony itd,itp.

Gość gość
SZTUKA jest potrafic dostrzec piekno !

Gość gość
"SZCZESLIWY ten kto potrafi dostrzec piekno,gdzie inni NICZEGO nie widza "

Gość gość
STARAJMY SIE wyszukiwac w ludziach pozytywowo ,a nie wyszukiwac negatywow,wad ,a i my wtedy bedziemy bardziej szczesliwsi !

Gość gość
Czlowiek ktory akceptuje siebie takim jakim jest ,nie wysmiewa,nie obraza,nie wywyzsza sie ,nie niszczy drugiego czlowieka ...

tak, JESTEM ŁADNIEJSZA OD MDŁEJ BLOND UKRAINKI, i to nic nadzwyczajnego, bo powiem to samo o większości moich koleżanek co za prymitywny tok rozumowania, równie dobrze można by niczego nie krytykować. nie jestem reżyserem, więc nie mam prawa skrytykować filmu? tylko przygłupy bez gustu, tacy, którzy nie potrafią bronić własnego zdania, wypisują takie głupoty ja wolę ciemne włosy i ładne oczki niż blond nijakie coś. jak gustujecie w takim niewyraźnym typie urody, byleby blond, to możecie pisać, że ukrainki są ładniejsze, no i oczywiście jeśli jako chłopaki nie macie ładnych dziewcząt (bo sami jesteście brzydcy i nie chcą was ładne), to też będziecie wylewać pomyje na polki/ natomiast co do brazylijek to zbyt opalone są dla mnie ładne są izabel adjani i megan fox, nie napisałam, że nie byłam na ukrainie (tak w ogóle)

Gość gość
Kiedys z kolezanka bylam na plazy i taki jeden facet bardzoo mi sie podobal mila dla mnie to cos,a moja kolezanka mowila ze brzydki jej sie on w ogole nie podobal,mi bardzoo

Gość gość
SLONCE NISZCZY Skore... nic nowego...

Gość gość
Dziewczyny o mlecznej skorze i wlosach miodowych !

Gość gość
Dzis ladna,ale wszystko starzeje sie ,kazdy zestrzeje sie zbrzydkie,to naturalne..

Gość bazyl z Brazylii
Uroda zmienia się z pokoleniem czyli co 10 lat.

Gość gość
skad to wiesz?

Gość gość
Najeżdżacie na kobiety,a polscy mężczyźni też nie są specjalnie ciekawi. Brzydcy, biedni i zakompleksieni. Przynosi toto wypłaty 1500 zł i chciałby mieć w domu boginię.W łóżku też bez fantazji. Daleko im do przystojnych i gorących Latynosów.

Gość gość
kobieta z figurą jak te brazylijki u nas nazwana zostałaby wielorybem, no ale oczywiście polki są ble

Gość gość
Bo z innego kraju kobietom wszystko wolno nawet jaką są brzydkie to i tak będą lepsze, bo my jesteśmy najgorsze nie wiesz? Jeszcze zeby nasi faceci choć w połowie wyglądali jak Latynosi.

Gość gość
Ja uważam że Brazylijki są ładne. Ale na litość boską nie na kraju w którym wszyscy ludzie będą piękni. Polki też są ładne. Brazylijki i Polki to dwa różne typy urody. Brazylijki są w większości ciemniejsze - ciemne oczy, ciemne włosy, ciemna skóra. Jeśli mówimy o blondynkach musicie wiedzieć że Brazylijki często się farbują na blond, gdyż w krajach latynoskich blondynki uchodzą za atrakcyjne. Poza tym w Brazylii jest wielu emigrantów. Na przykład Gisele Bundchen to Niemka, tylko się urodziła w Brazylii. Polki mają inny typ urody. Ja powiedziałabym że w Polki to w większości szatynki. Z oczami różnie - piwne, zielone. Porównanie Polek i Brazylijek jest głupie, bo to dwa różne typy urody. Już bardziej na miejscu byłoby np. porównywać Brazylijki i Kubanki albo Polki z Czeszkami.

Gość gość
Brazylijki sa sexi I to jest ich wielka zaleta czy kobieta musi byc piekna? co to wlasciwie znaczy? Rubens mial ideal kobiety tak bardzo odbiegajacy od tego co dzis jest no chyba ze ktos lubi kobiety przy kosci. Jak wspomnialem na poczatku Brazylijki patrza na faceta tak sexi ze nawet babcia jest tam atrakcyjna.

Gość gość
Brazylijki są sexi, bo są puszczalskie i gdy tylko mogą się rozebrać robią to i są w siódmym niebie, patrz karnawał w Rio, grube, chude, małe, duże, każda.. ;)