Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WSZYSCY TAK BARDZO Zachwycaja sie BRAZYLIJKAMI ..a one wcale takie piekne nie sa

Polecane posty

Gość gość

Czesto zachwycaja sie brazylijkami ,a ja jakis czas ,prae lat temu mieszkalem w Brazyli i te kobiety to nie sa jakies cuda...niewiadomo jakie piekne... Czesto wlasnie maja typ urody transwestyty,badz zaby..albo i konska twarz.. Ale to nie tylko to ,widzialem wiele brzydkich tak naprawde brazylijek i nie kazda jest zgrabna ,nie kazda ma jedrny zgrabny tylek...Jak to wiekzsosc mysli ze kazda brazylijka ma jedrna zgrabna pupe..To nie prawda..i nie kazda jest piekna..

Gość gość
Za to jak sambę tańczą...😍

Gość gość
Ty myslisz ze zadna brazylijka nie ma pryszczy,badz przebarwien ? :)

Gość gość
Polkami też się zachwycają(chyba tylko Polacy), a większość z nich ma urodę transwestyty.

Gość gość
Sambe kazdy moze nauczyc sie tanczyc ,jak chce ...

Gość gość
Conchita Wurst wyglada jak latynoska

Gość gość
Zazdrość niektórym tyłki ściska, że Polki nie dorównują Brazylijkom w urodzie.

Gość gość
Nauczyć się można ale one to chyba z mlekiem matki wypijają :D

Gość gość
Przeciez Polacy to strasznie zakompleksiony narod i wola to co obce zagraniczne,niz wlasne ,mysla ze wszytsko to co zagraniczne to lepsze ,tylko nie ich ,bo sami siebie nie akceptuja :)

Gość gość
Ale ty masz kompleksy dzieciaku.... Wiadomo, że jedna Brazylijka jest ładna druga nie.... Tak jak z Polkami, jedna na 10 jest ładna, reszta robi za tło. Egzotyka przyciąga.

Gość gość
A KTO WYGRAL w eurowizji tanca ? jaki kraj okazal sie najlepszy? Brazylia ? POrtugalia ? nie ..POLSKA az dwa razy..

Gość gość
I Samba 😘

Gość gość
gość dziś Ty myslisz ze zadna brazylijka nie ma pryszczy,badz przebarwien ? usmiech.gif pewnie uwierzymy, ze jestes facetem mieszkajacym kiedys w rio :D hahahahaha

Gość gość
Tak polki sa egzotyczne ,dla arabow,murzynow ,latynosow,tak samo jaki oni ,tez sa egzotyczni dla polek ..i to pociaga ta innosc ..

Gość gość
''A KTO WYGRAL w eurowizji tanca ? jaki kraj okazal sie najlepszy? Brazylia ? POrtugalia ? nie ..POLSKA az dwa razy..'' O ile się nie mylę, to Brazylia nie leży w Europie, więc nie mogła brać udziału w Eurowizji tańca.

Gość gość
Dobra, macie mnie :) Nigdy nie mieszkałem w Brazylii, Brazylijki znam od kilku dni przy okazji mundialu. Nudzę się w przerwie między meczami, więc piszę :)

Gość gość
Przeciez w kazdym narodzie sa ladne brzydkie dziewczyny..W kazdym kraju ,w Brazyli tez sa brzydkie i ladne dziewczyny...

Gość gość
To jakis podszyw ,przeciez napisalem ,ze mieszkalem krotki czas w Brazyli ! mieszkalem tam tylko pol roku !

Gość gość
No, ale np. w Niemczech ładna kobieta to rzadkość, w Polsce częściej się zdarzą, a w Rosji, na Ukrainie, czy w Ameryce Płd. bardzo często.

Gość gość
Przestań podszywie. Przyznałem się, że nie mieszkałem w Brazylii. Chciałem tylko sprawdzić waszą reakcję.

Gość gość
I powiem wam ,ze niektore brazylijki sa naprawde brzydkie...

Gość gość
KONSKI TYP URODY :)

Gość gość
BO Brazylia byla bardzoo dobrze reklamowana...i tam cieplo

w pl ładna kobieta to rzadkość? gdzie wy mieszkacie? od kiedy to w rosji czy na ukrainie jest dużo pięknych kobiet? śmieszą mnie te wasze wpisy, w rosji i na ukrainie jest dużo tandetnych kobiet w stylu taniej dziwki

Gość gość
Przciez uroda bardzoo szxbko mija,a wy tak strsznie przywiazujecie do wygladu uwage wrecz obsesyjnie..jacy wy zakompleksieni..

Gość gość
gość dziś No, ale np. w Niemczech ładna kobieta to rzadkość, w Polsce częściej się zdarzą, a w Rosji, na Ukrainie, czy w Ameryce Płd. bardzo często. Byłeś kiedykolwiek w Niemczech? Pojedź do Frankfurtu, same długonogie piękności.

Gość gość
nouvelle95 - ta liczba w nicku to chyba Twój rok urodzenia, skoro masz takie pojęcie o świecie. Byłam w Rosji i Ukrainie, to zdążyłam zauważyć, że nasze wschodnie sąsiadki mają więcej klasy i urody niż my, umiem to przyznać, mimo że jestem Polką. Trochę obiektywności by Ci się przydało ;)

Gość gość
Jestem kobietą, ale tak, w Niemczech też byłam. Odwiedziłam wszystkie sąsiednie kraje i powiem jedno - Niemki pasztety, Polki średnie, reszta sąsiadek - śliczne Słowianki :) Mężczyźni też zresztą niczego sobie, z wyjątkiem Niemców z hitlerowską urodą.

Gość gość
Marzy mi sie brazylijka one sa takie gorace sexy piekne ahh