Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WSZYSCY TAK BARDZO Zachwycaja sie BRAZYLIJKAMI ..a one wcale takie piekne nie sa

Polecane posty

Gość gość
Polacy to sobie o Brazylijkach mogą tylko pomarzyć, podobnie jak autor tematu. Teraz sobie to dopiero uświadomił i musiał odreagować, pisząc, że Brazylijki sa brzydkie.

Gość gość
Przeciez nie kazdy Niemiec wyglada jak HItler !

Gość gość
A mi Niemiec, nie wiem czemu, ale uwielbiam urodę Niemców i idealnie wpasowuje się w moje gusta.. nie lubię za bardzo Hiszpanów, Włochów, a nie daj boże jakichkolwiek Arabów.

Gość gość
Nie każdy, ale większość ma hitlerowską urodę.

Gość gość
w pl ładna kobieta to rzadkość? gdzie wy mieszkacie? od kiedy to w rosji czy na ukrainie jest dużo pięknych kobiet? śmieszą mnie te wasze wpisy, w rosji i na ukrainie jest dużo tandetnych kobiet w stylu taniej dzi**i nauka... W Rosji może tak bo tam jest więcej bogatych lasek, które mają domieszki krwi innych narodowości, bardziej klasyczną urodę. Typowo ruska uroda nie jest ładna, tak jak baba z okrągłą mordką przewiązana chustką, lub styl ukraińskiej tirówki. Cóż, to jest w guście Polaków wieśniaków W Niemczech już się widuje ładniejsze kobiety z klasą.

Gość gość
''A mi Niemiec, nie wiem czemu, ale uwielbiam urodę Niemców i idealnie wpasowuje się w moje gusta.. nie lubię za bardzo Hiszpanów, Włochów, a nie daj boże jakichkolwiek Arabów.'' I pewnie należysz do jakieś neonazistowskiej organizacji.

Gość gość
latynoski sa bardzo owlosine,juz nastepny dzien po depilacji maja takie czarne punkciki na nogach.wlosy jakies murzynskie.wiem,bo mieszkam w niemczech od urodzenia a tu ich pelno.moze najpierw zobaczcie brazylijke na zywo a nie z telenoweli

Gość gość
Przeciez autor nie napisal ,ze brazylijki sa brzydkie,tylko nie sa az takie piekne jak to niektorzy mowia..sa tam ladne i brzydkie ,jak wszedzie..ze wzgledu na pogode cieplo ,chodza rawie caly czas odkryte ,to dziala na europejczykow jak przyjezdzaja z zimnej europy :)

Gość gość
Byłaś na Ukrainie? Wiesz jak tam kobiety się ubierają? :D I zachowują? :D Nie dziwię, że tyle z nich stoi na autostradzie w Polsce... Mądre muszą być bo znają sieć dróg ;)

Gość gość
"moze najpierw zobaczcie brazylijke na zywo a nie z telenoweli " hehehe

Gość gość
Jak już pisałam - jestem kobietą(heteroseksualną, żeby nie było wątpliwości), ale moim zdaniem Rosjanki, czy Ukrainki są ładniejsze od Polek. A właściwie nie tylko moim zdaniem, bo zachodni faceci też tak uważają. Co do okrągłej twarzy, czy urody tirówki - pojedź najpierw i zobacz, bo to co pokazują w tv nie zawsze pokrywa się z rzeczywistością.

Gość gość
Sa bardziej owlosione ,bo maja wiecej hormonow meskich

Gość gość
I jak zwykle myślicie stereotypami - nie każda Ukrainka to prostytutka(niestety często życie zmusza je do zarabiania pieniędzy w taki sposób) Ale jeżeli ktoś napisałby, że Polki się puszczają, to wszyscy od razu by się oburzyli. Jak już wspomniałam - odwiedźcie najpierw kraj, a później komentujcie.

Gość gość
Zależy od dziewczyny. W każdym kraju są i ładne i brzydkie. Mi się brazylijki bardzo podobają, ale cóż z tego, skoro nigdy jak brazylijka wyglądać nie będę.. Właściwie to mam taki nietypowy typ urody. Mam ciemną karnacje ( wszyscy pytają, co ja robię, że się tak opalam, nawet nauczyciele, a ja właśnie nic nie robię, a jak wyjdę na słońce na kilka minut to już się bardzo opalę, taka moja natura :) ). Niektórym się to podoba, ale te włoski.. To chyba charakterystyczne dla ciemnych ludzi.. są wszędzie i tak szybko odrastają, że nie sposób się z nimi uporać.. Duuże, prawie czarne oczy, ciemne włosy, bardziej brązowe i tak bardzo kręcone ( ludzie się nimi zachwycają, ale osobiście ich nie lubię :c ), no i usta też mam duże, koleżankom się bardzo podobają, a nie wspomnę już o pupie, wszystkie koleżanki ćwiczą, żeby mieć większą ( w sensie, że jędrniejszą, umiesnianai 'wypukla' czy jak to nazwać, a ja tak mam z natury i mi zazdroszczą :( mówią, ze wyglądam jak afroamerykanka, ale żeby nie było, ze ja sie chwale.. mi sie to NIE PODOBA. Tutaj kazdego indywidualna sprawa - czy woli tak, czy tak. Z drugiej strony jedna z moich koleżanek jest tak strasznie biala :o ludzie sie różnią, a polska jest krajem gdzie można znaleźć bardzo różne dziewczyny, a reszta to kwesta gustu. Jednym sie mogą podobać polki, innym nie..

Gość gość
U mnie na uczelni czasem zdarzają się piękne dziewczyny - do tej pory wszystkie były z wymiany.

Gość gość
Nouvelle Tak właśnie wyglądają. Byłam w tych krajach i większość wygląda jak ta ze zdjęcia. I jeszcze to zachowanie.... Taka Ukrainka przyjedzie do Polski z kompleksami i ma kurewskie zachowanie, musi się non stop dowartościowywać itp. Nie widziałam, żeby faceci z Zachodu się nimi zachwycali... Np. w Skandynawii bardziej wolą Włoszki, Hiszpanki, lub swoje.

Gość gość
Zawsze tego typu tematy, które porównują Polki czy Polaków z innymi nacjami kończą się żywą, gorącą i nerwową dyskusją, a czasem nawet kłótnią. Widocznie Polki i Polacy mają jakieś kompleksy.

Gość gość
Polacy nie kaceptuja siebie ,stad wola to co obce zagraniczne inne

Gość gość
Gdzie jest uroda tej Ukrainki z drugiego zdjęcia? Przeciętna jest. Ma mały nosek i tandetny makijaż.... Taka mysia pysia, dla wieśniaków z remizy w sam raz.

ta blondynka, którą wkleiłam nie jest ładna.widziałam jedną ładną ukrainkę (ale w telewizji, nie na żywo)- olgę kurylenko (ma zbyt szeroką twarz, ale jest ładna), ukrainki wyglądają bardziej jak ta niewyraźna blondynka, a nie jak olga

Gość gość
Widzę że same Miss Word na sali:D :D:D

Gość gość
Przeciez nie kazda murzynka czy brazylijka jest ladna

Gość gość
Dziwne, ze tak zjechaliście Ruslanę(ukraińska piosenkarka z drugiego zdjęcia), skoro większość uważa ją za śliczną kobietę. Widzieliście może reprezentantki Ukrainy na Eurowizji z 2011 lub 2014r.? Wkleiłabym zdjęcie, ale robi się SPAM. A i pokażcie swoje zdjęcia, skoro tak krytykujecie inne kobiety.

Gość typ urody ropucha
Tak ZABIE PIEKNOSCI

Gość gość
nouvelle95 - No tak, w telewizji widziałam Ukrainki i stała się ekspertką od ukraińskiej urody :D Pokaż lepiej swoje zdjęcie, skoro uważasz się za taką piękną.

Gość gość
nie że miss world, ale że popisujecie się i mowicie że ukrainki są lepsze, a jakoś jak się popatrzy na foty to wcale tego nie widać. najlepsze są holenderki :)

Gość gość
rusłana piękna? SERIO? przecież ona ma nawet rzęsy doczepiane, o razu widać. Usta w ciup, prymitywny typ urody ogólnie, taki wiejski. tandetniejsza niż tandetne Polki, masakra.